Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Pécsiek ide! #3
Started by
Lord_Leslie
, 2006. February 14. 01:43
Posted 2009. October 25. - 19:11
Posted 2009. October 25. - 18:44
Hát elfáradtam kurvára. Éhes is vagyok! Megyek is mindjárt kajálni...
Azokhoz a fákhoz földet kell kotorni, és kész az ugrasztósor
De kényelmes itt ülni...
Ha nem lennék éhes, akkor most meg se mozdulnék inkább
Azokhoz a fákhoz földet kell kotorni, és kész az ugrasztósor
De kényelmes itt ülni...
Ha nem lennék éhes, akkor most meg se mozdulnék inkább
Posted 2009. October 25. - 17:48
a bikemag ujságban részletezik hogy miért van monti tilalom a jánoshegyen. ott is a "mérhetetlen károk"
behányok
behányok
I don't care how it pedals
Posted 2009. October 25. - 17:37
szászvár rulez.
fölfele atom nagyot szoptunk az agyagos sárral, 5 méterenként megszorult a kerék. így csak félig jutottunk, de azt 2szer. amúgy királyság csak legközelebb vagy szárazba, vagy fagyba kell menni
most m1ek bringát pucolni, zsírozni, olajozni
jah, és csábosan hugyozok
ki kell menni oda láncfûrésszel.
fölfele atom nagyot szoptunk az agyagos sárral, 5 méterenként megszorult a kerék. így csak félig jutottunk, de azt 2szer. amúgy királyság csak legközelebb vagy szárazba, vagy fagyba kell menni
most m1ek bringát pucolni, zsírozni, olajozni
jah, és csábosan hugyozok
A Hogyan Állítsuk Meg A Kerékpárosokat rovatunk mai száma:
http://picasaweb.goo...0/Tunderszikla#
ki kell menni oda láncfûrésszel.
Posted 2009. October 25. - 14:59
ez egyáltalán ez milyen ?
a legközelebbi slágmindra meg elmegyek gumiért az tut.
Új Big hit!
Posted 2009. October 25. - 14:52
A Hogyan Állítsuk Meg A Kerékpárosokat rovatunk mai száma:
Nagyon nagy ötlet, egészen biztosan az uniós szabványok szerint készült. A vicc az, hogy felfelé gyalog is elég nehezen lehet ezek után közlekedni... de biztos a helyi Õszirózsa Nyugdíjasklub tagjai fogtak össze, hogy megállítsák a vandalizmust és a mérthetetlen károk okozóit.
Továbbá szeretem még a gazdag apuka csemetéjét is, aki kijön az erdõbe, a vadonatúj Commencial Supreme DH-val, fehér Lacoste cipõben, bukó nélkül déházni. Aztakurva.
Nagyon nagy ötlet, egészen biztosan az uniós szabványok szerint készült. A vicc az, hogy felfelé gyalog is elég nehezen lehet ezek után közlekedni... de biztos a helyi Õszirózsa Nyugdíjasklub tagjai fogtak össze, hogy megállítsák a vandalizmust és a mérthetetlen károk okozóit.
Továbbá szeretem még a gazdag apuka csemetéjét is, aki kijön az erdõbe, a vadonatúj Commencial Supreme DH-val, fehér Lacoste cipõben, bukó nélkül déházni. Aztakurva.
Posted 2009. October 25. - 13:58
Tegnap brutál király idõ volt a hegyen. A város felett csak állt a felhõ, de Lapison már a felhõben tekertem és hullott belõle a köd és a víz. Hideg volt és párás, és tiszta tél.
Vágottpusztai lejáratnál Lapis után találkoztam az 56-osokkkal. Húztak ágyút, jött régi Csepel katonai teherautó. Azt mondták, hogy a Niva is alig tud elmenni a favágás után. Így elmentem Remete felé, a régi maraton úton, ami a parkolóba ér ki. Aki izgalomra vágyik, az menjen arra vizes idõben, iszonyú sziklás, jobbra balra pattogtam.
Vörös-hegy elõtt megálltam pihenni egy pillanatra, majd amikor elindultam, kb. tíz méter után felérten. Akkora köd volt, hogy nem láttam a tetõt:D!
Régen voltam ennyire varacskos disznó. Persze a városban megint semmi nem volt, még Éger-völgyben is csak borult volt az ég.
Valamit kellene menni ma is, de elég sokan vannak fent.
Vágottpusztai lejáratnál Lapis után találkoztam az 56-osokkkal. Húztak ágyút, jött régi Csepel katonai teherautó. Azt mondták, hogy a Niva is alig tud elmenni a favágás után. Így elmentem Remete felé, a régi maraton úton, ami a parkolóba ér ki. Aki izgalomra vágyik, az menjen arra vizes idõben, iszonyú sziklás, jobbra balra pattogtam.
Vörös-hegy elõtt megálltam pihenni egy pillanatra, majd amikor elindultam, kb. tíz méter után felérten. Akkora köd volt, hogy nem láttam a tetõt:D!
Régen voltam ennyire varacskos disznó. Persze a városban megint semmi nem volt, még Éger-völgyben is csak borult volt az ég.
Valamit kellene menni ma is, de elég sokan vannak fent.
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Posted 2009. October 25. - 11:49
Posted 2009. October 25. - 01:22
Átjöhettél volna Márióhoz! Elég punnyadt buli volt egészen addig amíg Kareszka, Szabó P., meg Papp Norbi be nem futott. Na azok aztán totál készek voltak 
A felsõ sor évek óta porosodó piákat sorban megkóstolták, és volt ami el is fogyott. Valami narancsos izé, meg egy fél üveg ouzo
Asszem
Remélem a telefon tudja az óraátállítást, mert én nem akarok ezzel foglalkozni...
A felsõ sor évek óta porosodó piákat sorban megkóstolták, és volt ami el is fogyott. Valami narancsos izé, meg egy fél üveg ouzo
Asszem
Remélem a telefon tudja az óraátállítást, mert én nem akarok ezzel foglalkozni...
Posted 2009. October 25. - 01:03
ppü
mi meg zaccba voltunk
holnap akko szászvár jee, óraátállítást ne feledjétek!
kukáztam ma egy rs indyt! ki volt rakva egy ház elé az ócskásoknak, ugyan a fékhídja törött, de nem bírtam otthagyni
mi meg zaccba voltunk
holnap akko szászvár jee, óraátállítást ne feledjétek!
kukáztam ma egy rs indyt! ki volt rakva egy ház elé az ócskásoknak, ugyan a fékhídja törött, de nem bírtam otthagyni
Posted 2009. October 24. - 22:28
én meg voltam szigetváron gyógyfürdeni .. próbáltam kiáztatni magamból a sérüléseimet, több kevesebb sikerrel
bal vállam igen odavan
holnap azért megyek egyet valamikor kora délután
fogalmazódik megfelé egy gondollat az fejemben hogy váltok egy kisebb bringára..
elõl 66 vagy foxi, hátul air tag, könnyû váz, kis fékekkel.
váz meg... hát az még gondolkodás tárgya.. lehet hgoy 6. vagy 7. IHors
bal vállam igen odavan
holnap azért megyek egyet valamikor kora délután
fogalmazódik megfelé egy gondollat az fejemben hogy váltok egy kisebb bringára..
elõl 66 vagy foxi, hátul air tag, könnyû váz, kis fékekkel.
váz meg... hát az még gondolkodás tárgya.. lehet hgoy 6. vagy 7. IHors
Posted 2009. October 24. - 18:46
AZTABÜDÖSGECISPICSA!!!
:D:D
Most értünk haza.
Alig bírunk járni.
A kutyák már a kocsiban aludtak és alig akartak itthon kiszállni...
Megmásztuk a Zengõt, aztán gondoltuk variálunk és a dzsindzsába vágtunk át/le.
De faszán el is kevertünk!
:D:D
Aztán lett belõle másfél óra kavargás egyetlen méter túrista út nélkül.
Kurvára nem gondoltam volna, hogy ekkora völgyek-dombok vannak ott.
Már majdnem volt olyan pillanat, maikor nem vágtam mi van, de a végén kiderült, hogy az irány végig jó volt és a végén már csak 20 méterre mentünk a rendes úttól.
KIRÁLYSÁG!
Most kaja és alvás.
Most értünk haza.
Alig bírunk járni.
A kutyák már a kocsiban aludtak és alig akartak itthon kiszállni...
Megmásztuk a Zengõt, aztán gondoltuk variálunk és a dzsindzsába vágtunk át/le.
De faszán el is kevertünk!
Aztán lett belõle másfél óra kavargás egyetlen méter túrista út nélkül.
Kurvára nem gondoltam volna, hogy ekkora völgyek-dombok vannak ott.
Már majdnem volt olyan pillanat, maikor nem vágtam mi van, de a végén kiderült, hogy az irány végig jó volt és a végén már csak 20 méterre mentünk a rendes úttól.
KIRÁLYSÁG!
Most kaja és alvás.
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2009. October 24. - 16:13
ez egyáltalán ez milyen ?
Posted 2009. October 24. - 15:45
Posted 2009. October 24. - 15:25
Posted 2009. October 24. - 14:13
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Posted 2009. October 24. - 13:49
egy ilyen isz van:D

csupa hasznos dolgot tanulhatnak a kedves keretyén fijuk és jányok
ez viszont jópofa
http://lifehacker.co...ight-311075.php
http://lifehacker.co...-day-311215.php

csupa hasznos dolgot tanulhatnak a kedves keretyén fijuk és jányok
ez viszont jópofa
http://lifehacker.co...ight-311075.php
http://lifehacker.co...-day-311215.php
“A dizájndrogtól lassacskán már minden spanom mizantróp”
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra
Posted 2009. October 24. - 13:39
Posted 2009. October 24. - 13:17

ez meg mi?!
“A dizájndrogtól lassacskán már minden spanom mizantróp”
Posted 2009. October 24. - 12:30
Mennyé, másszá! Addig eszem egy kis hurka-kolbász kombót velesült krumplival! HHmm nyami-nyami:D

Sign In
Create Account

Back to top