Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 votes

• Please log in to reply
60704 replies to this topic

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Marci fiam, most már télleg személyesen szeretnéd törleszteni a tartozásod decemberben? :) Beválthatjuk vmi tablettás borra is, az üzletmenetet fellendítendõ. Amúgy dec. 28-29-30-án Pécsett bandázunk, szállást most intéztem a Pátriába 28-ra meg 29-re. Merugye 28 akkor András és népi zenekara, 29-én pedig a világhírû Zoltán énekel legott.

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Napi adag:

De 0:55-nél az mi az mááár? :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Fú, ezek a hétvége gép nélkülmaxfilmnézésre dolgok ezek kurvajók. :)

Márió: köszi a zsírosdeszkát, meg a forraltbort. Pont ideális lightolás volt erre a szombatra.

Egyébként meg Szászváron tártkarokkal várnak minket, ha itt lezárnak minket. Sarat meg jó egy óra alatt sikerült lemosnom a géprõl. Háennyi.
Éccaka meg csak nincsenek természetvédõk.

Bp. szerintem eddig is élhetetlen egy lepra hely volt, nem csodálkozom, hogy ilyet léptek a zombik -alternatíva nélküli tiltás- sztem a világon elsõként.
Gondolom a rönköket freecasterrõl szedték, valamelyik 4x-on volt ugyanilyen akadály. :)

Aktuális civil

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts
Kezd hiányozni a bringázás....

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Jah, iszonyat jó kis hétvége volt. Furcsa volt reggel elindulni.

Egy Vágottat bele tudtam volna még préselni, illetve egy kis napsütést is, de így is teljesen elégedett vagyok.

Majd úgy alakítom, hogy ez a hét is legalább olyan legyen, mint a hétvége.

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,151 posts
nekem meg pont ma mondta pg hogy itt is ez lesz nemsokára... teljes természetvédelmi terület lesz a déli oldal.. hatóság meg bünti stb..
arra leszek kiváncsi hgoy a turHistákkal szemben is érvényesiteni fogják-e majd a szabályokat , hogy nem lehet lemenni a kijelölt utrol stb.. meg hogy üket is megbirságolják-e 50 ropira vagy többre..
rohadék tetü egy banda...
I don't care how it pedals

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Báh, minek ez a hétfõ? Nem lehet valahogy teleportálni péntek délutánra?
Megpróbáltam lefelé kihajtani a maradék sarat a bringából, de lófasz. Ez az agyag, ez nagyon szeret a bringán lenni...

Azt az interjút az elnökúr kérésére leszedtem...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

cinnamon girl

cinnamon girl

törzsvendég

• fórumtag
  • 347 posts
fent van valahol a világhálón(Utube?) az az interjú, ahol a "Mecseken gombamód szaporodó bicikli útakról" van szó?
No risk - No fun! :P

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,151 posts
egy kis am-heaven:
http://www.redbarnbi...lSalt 4_640.jpg

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
jah badacsonytomaj, áhá. akkor tán érdemes lenne ott aludni, h este lehessen duhajkodni

Kokk, te mirõl beszélsz? :D

szétszedtem ezt az rs indyt, ha jól sejtem egy 97 vagy 98-as db lehet. szerintem tutira nem volt még szétszedve, meg is szenvedtem a láb aljában belül lévõ csavarokkal. rugó + sötétlila elasztomerek, 25.4es becsúszó, elöregedett, de bõséges mennyiségû zsír mindenütt. nem sokat használhatták, becsúszók szinte nem is koptak. de egyszer kapott egy kurva nagy sallert, mert a fékhídja törött, és nem gyári hiba. hejj de kár érte, pedig gyönyörûen mozog!
lehet, h összeházasítom a Tomi féle jet t2-vel ;) :)

Mettyú nesze!

http://blog.puruttya...ami_mogotte_van

Napkin

Napkin

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,105 posts
Pontosaban: " A természetvédelmi õrök szolgálati fegyverrel, illetve testi kényszerítõ eszközökkel is rendelkeznek, de ez nyilván nem az a szint, amit be szándékoznak vetni. Amire számítani lehet, az a feltartóztatás, igazoltatás, a már említett bírság, bírságok kiszabása, de esetenként akár a kerékpár elkobzása is felmerülhet. A kiszabott bírság, illetve az intézkedés menete nagyban függ a nyomvonaltól, az ott élõ védett növényektõl, az idõszaktól, és természetesen az adott kerékpáros hozzáállásától is. A jövõben a rendõrséget is bevonjuk az akcióinkba."

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,151 posts
deepindub.org
ja meg a jánoshegyrol azt is irták hogy bátor természetvégõk meg íardok majd jol megbüntetnek mindenkit aki egy behatárolt teületen belül montizni mer

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
És az mikor?
Meg nem azt kergették szét?
Hideg is van már.
Ejjj...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
badacsonytomaj :) jó hely, gyertek!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Te most mirõl beszélsz?

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
verseny jól hangzik? de hol lesz? komlón?

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Bazz, elég durva.
De ja, jó kis ugratók lesznek belõlük. ;)

Tegnap, amikor leértünk a nagy kaland után Püspökszentlászlóra, a kutyák majdnem világgá futottak, mert ketten jöttek quaddal, meg egy cross motoros csávó, nem is lassítottak, megkerülték az arborétumot és még hosszú percekig hallottuk, ahogy basztak szét mindent fölfelé.
Nem tudom elmondani, mennyire ideges lettem.
A kocsiban volt kés, de sajnos nem ott parkoltak, ahol én, meg egész Hosszúhetényig nem találtam az autókat, mert biztos, hogy kiszúrtam volna a kereküket.
Fasszopók.

Magyarlukafa jó volt.
Forraltbor, sok kézmûves, vásárfiák, ...
Az Audi meg még mindig gyors.
Mindenki jött haza, úgyhogy lehetett elõzni eleget! :P

megatron

megatron

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,694 posts

szombaton lesz tomaj (helyesírás,basssz):

szerbusztok!!!

sajna tönkrement a gépem és nem volt netem se hogy tudassak mindent veletek !!
Verseny engedéj ugye uszott mivel roszidö volt vagyis aszthittük na mindegy ettöl fügetlenül mikulás DH lesz tomajon engedéjel!! (eröl késöbb)
Hogy ne sopánkodjatok verseny ezen a hétvégén tehát 31.-én meglesz tartva a következö feltételekkel:

Egnapos találka regel 8:00-tól
délután 14:00 ig szabadedzés
14:30- idömérök

Kategóriák: Merev- Ösztelós
Rajt mindkét kategória a hegycsucsrol!!!

Nevezési dij: 1000FT szeméjenként jár egy pizza (tapolcai To-zso pizzériábol) és egy 0,5 l es üditö is!!

FELSZÁLLITÁS MOST NEM LESZ!!!!

A jó hangulat garantált a természetvédökel fixáltam!!

dij: Kupa!!!! (hajtsatok rá)

Pályát rendbehoztuk ugyhogy jólesz!!!!

bármit kihagytam volna inkább hivjatok:: 06 30 642 68 63

megy valaki közületek?!

voltunk égervölgyben kutyázni,tecánál tea,most romeltakaritás,közben amradék foraltborszittyózás,melegszendvicsparty,meg tvnézés:D
A dizájndrogtól lassacskán már minden spanom mizantróp
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra

Napkin

Napkin

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,105 posts
Ezek hûlyék úgy ahogy vannak! A legfõbb bajuk, hogy belõlünk nem húznak hasznot! Semmi másról nem szól! Az erõmûnek is az erdészek adják el a fát, amit elfelejtenek újratelepíteni! Milyen természetkárosítás?? Hol a faszomba termelnek ki fát külföldön természetvédelmi területen? Képmutatás!

A_Fugger

A_Fugger

törzsvendég

• fórumtag
  • 471 posts
Jánoshegy egész technikás lett...majd az esõs idõ+avar+sárlefolyás elkezdi a betemetõ munkát aztán tavaszra jó is lesz....