Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 votes

• Please log in to reply
60704 replies to this topic

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Hûha. Azért csak beértem...
Dübörög a rock a fejemben rendesen :D
Gyorsan meg kéne csinálnom néhány dolgot, de nem merek nekiállni, mert tuti elbaszom ;)

Háháhá, ez mekkora már :D
Facebook Manners
Jééézus, ezek totál készek
Spat Solver
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,448 posts
Jó reggelt,

look at the time :D

na egyre jobban vagyok tegnap futottam vagy 5 métert, meg nem is sántítok.
Sei, soku Si.

A_Fugger

A_Fugger

törzsvendég

• fórumtag
  • 471 posts
Igazi õszi napsÜtõs reggelt!
Jó a Szenes-Saga mozaik kirakótok:D
strohRum 80%, absinth, girlfriend para, Tomi shakin' that ass??
Szép lehetett!:D

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Tavasszal bevállaltok egy harmadikat? Tibi a két nõ egy faszi felállás az jó ám (állítólag)! :D

Aktuális civil

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts

Tibi, Ákoséktól 11-12km-re laksz, ahogy én is. heti egyszer meg csak jut rá idõd, és tecánál úgy is jól besörözünk azt könnyû lesz hazatekerni ;) nalátod! :)

Baszááátokmeg--lehet hogy melónélküli vagyok--de itt a háznál 100 évre elõre van már meló folyamatosan:-))..és vagyunk 2-en a Mesivel, amelyikünkbõl az egyik mindig a Nórikára vigyáz. Azért írtam, hogy majd tavasszal....

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Kinek jött be? :)

Kurva majmok...
Kedden másnap. Szép.

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Aztabüdös! Ti aztán bebasztatok... Én még maradtam kicsit táncikálni. Ráztam a seggem, aztán ez asszem bejött ;) Azé hívtalak benneteket, mert úgy eltûntetek, mint az Eu támogatás:)
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

megatron

megatron

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,694 posts
engemsem a kruva éleben..b.már...
spiccrumvagy mi fasz meg abszint "koktél ami killleller éven fut egsézen faszásan agyzsibastós pia...nem akrok reggel veszeetni...kurartl..

bazdbpicskuli..engem hogyelvert aviz mikor kirav hivott s iét.s...

naéójét

tobbilyejet!!
A dizájndrogtól lassacskán már minden spanom mizantróp
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Tomiiiiii ne hívjááááááál! Ééééértm?!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Szopjatokhanayatt!!! egyött keleltt volna pogózni ble bazmegfaszszopógeco!
Mindenki kókeméyn, mindenki killert szlopál, kíram eg jött, a bulit ebaszta, d4 megmenett, mert tomy testlöttye meg etzer másike rajtambennemvekem!
koránkelésruáz!
szopo lesz!

iitt röhög ak id kurbva!

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
Attus, olyat nem lehet, h csak a bakardi jöjjön? :D ;)

amúgy azt le akartam tõled nyúlni, mert elég könnyen észrevehetõ helyen hagytad a mûhelyben :)

Tibi, Ákoséktól 11-12km-re laksz, ahogy én is. heti egyszer meg csak jut rá idõd, és tecánál úgy is jól besörözünk azt könnyû lesz hazatekerni ;) nalátod! :)

Napkin

Napkin

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,105 posts
Bekapodafaszomatmunkanélküli!!:)
Halloweenbuli=mindenkihúzzonhazaapicsábabuli? Ott leszünk, a hwai fíling menni fog, de zombisággal keverve fejtörést okozhat, de leszarom! Én és kedves Nejem:) ott leszünk+ a literes bakardí!;)
HOL A BUKÓÓM
Ma kúrva jó napom volt! Szét szedtem olyat, amit ebben a módban képtelenség lett volna, így idõt spóroltam meg kis cégünknek,ami örömmel töltött el!:) Utána pedig fusigolftuning!

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts

Tibi, erre van egy kurvaegyszerû megoldás. És még segítõket is fogsz találni hozzá! :)

Idõegységet és energiacsomagot is kérnék szépen hozzá egy párat......:-(

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Na akkor hacccoljon'! :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
A Corner nem jó irány, de Kiskorsó, Paulus, Makári kb. igen ;)
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Kommersz, mi?!
Faszodat...

:D

megatron

megatron

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,694 posts
abszolút!

de akor csak kommersz rövid!!
csalogány,kiskorsó, mi esik még útba? corner?
A dizájndrogtól lassacskán már minden spanom mizantróp
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Akkor fél 9 Csalogány és csak feleseket fogyasztva oda kocsmatúrázunk Szenesbe! :D

Jó így?

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Eh, betoltam 2 szelet húst, meg egy szép adag sült krumplit csípõs ubival, hozzá még a szokásos liter házi radler, és most kész vagyok...
De mindjárt jól leszek, és megyek szenet lapátolni, meg csajok seggét markolászni :D
Azért a 9 annyira még nem para, de múltkor nagyon beszoptuk, mert a hülye Zap meg a bandája nem akart elindulni, és negyed11kor már kurvára nem engedtek be senkit.
Szóval a 9 felõlem okés, de akkor menjünk! ;)
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Na mi lesz ezzel az estével?
Mert van is kedv, meg van sok ellen érv is, de még most úgy rajta is lennék.
Csak a 8 nekem is kicsit korai.
Ha meg rápörgök és 3/4 9-kor meg már nem engednek be, akkor szét fog baszni az ideg, hogy fölöslegesen alapoztam...