Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 votes

• Please log in to reply
60704 replies to this topic

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
hehe, ez ilyen kisiskolások játéka, de szerintem Zap csak poénból írta, nem is ezt csinálták :)

az a baj, h én csak hason fekve tudok aludni, de úgy gecire fájt a hátam, próbálkoztam hanyatt fekve, meg oldalra fekve, de így alig aludtam vmit.

ez mi a rák?

http://blog.puruttya...li_divat_update

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts

Ilyen e:

Kurvajó volt, jöttek is éjjel a nyilak! :D

Hát neharagudjatok de ez mekkora egy nagy faszság:-)))) ...tánchoz köze nincs... japánbaszás:-)))

Lemaradtam(unk) ...mitõl rokkant az elnök, miféle pezsgõ? ..stb..

Napkin

Napkin

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,105 posts
Gecijóvolt! RokkantGabesznak is jól ment... a belepofázás:D Combo rulz!
Tök jól vagyok,csak ne kellett volna felkelni.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Ilyen e:

Kurvajó volt, jöttek is éjjel a nyilak! :D

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Milyen party?

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Eh, hát ezt rohadtul bánom, hogy kihagytuk. Ráadásul ma reggelre kiderült, hogy szar ez a szerver. Na jó nem az egész, csak az egyik memória, de akkor is.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,448 posts
Kicsit befájdult a fejem :D most lenézünk a vásárba

jáj de szép
http://piacter.bikem...t=263257&cat=80
Sei, soku Si.

mozsafsik

mozsafsik

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,930 posts
A party király volt!!!Xen a király a seggrázásban!!

Legközelebb fürdõrucis táncikát csinálunk!!

<<<ROCK&ROLL>>>
:ogien:

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
kistubesnél sütött

lefele tettyénél meghúztam a hátamat, akkor azt hittem elmúlik, de most már rendesen fáj. faszomat

18 wheels of steel-el játszom, egész jó, de ebben sem törnek a járgányok.

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,448 posts
tv toronynál és a dómnál sem sütött, király utcában azonban kevesen voltak

most fürcsi vacsi majd utána megyünk PG és viszünk XBoxot meg szõnyeget!!! ja meg pezsgõt :D
Sei, soku Si.

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Tecánál és Jakab-hegyen sütött a nap.
És eltüntették a kõhalmokat Farkas-forrásnál...
GoneRun.

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Na, de mégsem teszkóhorrort csinálok, hanem felmegyünk Mettyúval, Magooval lenézni a ködben kóválygókat a Kis-Tubesrõl...
Akit érdekel, az legyen 3/4 12re a Pálosoknál a levesre várva.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Húha, egyre sûrûbb a köd. Érdemes lenne felmenni Kis-Tubesre...

Ááááá, az elõbb láttam egy csápot! Ááááá, meneküljetek!
Mindjárt meg is keresem az eredeti verziót :D
Óóó, nincs HDben...
Na mindegy. Akkor megyek eljátszom valahol. Mondjuk a teszkóban. ;)
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Tyû, ez vajon kész lesz fishtingre?

Én a holnapi bringázást nem tudom még. Mondjuk lehet valami rövidet azért mennék. Csak fel kell installálni egy szervert (ma vették meg), hogy hétfõn már azon tudjuk kezdeni a fejlesztést. Elvileg. De mondjuk szerintem ez nagy szívás lesz...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

megatron

megatron

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,694 posts
http://www.vitalmtb....,3018/sspomer,2

ezek sem gagyik lesznek
A dizájndrogtól lassacskán már minden spanom mizantróp
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
de iszonyat köd volt bazmegbazmeg. odafele végig, haza meg csak iregszemcse utánig, de addig kegyetlenül. utána meg 20m-en belül teljesen kitisztult.

kaptam laptopot, de vhogy megkéne mószerolni, h tudjak rajta netelni, mer van rajta, de csak a céges net megy rajta.

holnap mennék hegyet

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,151 posts
uuuutááálok fogyasztani
1.6 kg nem sok, de egy nap alatt le kell menjen
I don't care how it pedals

A_Fugger

A_Fugger

törzsvendég

• fórumtag
  • 471 posts
zap:
http://ases.blog.hu/

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Az ilyeneken mindig könnyesre röhögöm magam, mert hogy lehet, hogy másnak is szóról szóra ugyanígy történnek... :)

Ja, legjobbat nem meséltem: tegnap Égertetõn belefutottunk egy autóvalodaállunkatûzrakóhelymelléésközbenrádió1ethallgatunk brigádba. Olyan szövege volt a tajparasztnak, hogy majd beszartam. Aszondja (idézem):
"Múltkor a Magaslati úton kapott el a részegség , hogy félre kellett állnom! Elaludtam rögtön, erre felriadok, hogy a nyanyák kopogtatnak az ablakon: mentõt hívtak, mert azt hitték szívrohamom van: mer jön a csóka a kocsival, leáll az út mellé és rádõl fejjel a kormányra, biztos szívrohama van. Kurvaanyátoknak hívjatok mentõt, nyomtam a gázt, raktam az egyet, hogy takarodjanak az öregasszonyok onnan, még majd jön a rendõr is, nemmészarrébbátmegyekrajtadakurvaanyád!" :D
Kééész

Aktuális civil

megatron

megatron

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,694 posts
gecijóvolt a golybál

Vendégségben szarnikellés, WC folyosónlevés, mindenkihallatszás, állandó WC elõtt járkálás, hangosszarás-meghallástól félés, iszonyatos hangtompítás- és leplezéspróbálás, végül mégis recsegvefingás WC kagyló általi felerõsítés, kinn biztos mindenki meghallás. Befejezés, kijövés, hosszankézmosás (hátha többiek elfelejtés), társaságba visszatérés, hirtelen csönd, diszkréció, de mindenkiránézés. Égés.

Szartörések!!! Állófasz elöl hozzá ne érjen, ezért pucsítás (segg hátratolás, mint talajtornászok), vécédeszka hátul leszarás, 30 méter papírral sikeres eltûntetés. Nagy hosszú szar már vécébe leérés, de még jövés - kicsit megemelkedés, hogy vége elváljon. Ekkor szar eldõlés, vécé nem levés elég magas, kaka teteje vécé szélének csapódás, felso 2 centi elrepülés falnak.

MUNKAHELY. Elõször szarni nem merés, húgyozás. Fordított WC levés (lyuk hátul), benne pisa hangos csobogás (ügyfél-várótermi), ezért inkább ülve brunzolás. Fasz kicsit megemelés WC-hez hozzá ne érjen, ezért kagyló és deszka között lábra kihugyozás (kis rés miatt porlasztva). 2 hónapig bírás, aztán már szarni is merés, fordított vécébõl kulla érkezéskor víz nyakig felcsapódás. De legalább szag elzárás.

Továbbnembírás, csajjal lépcsõházban épphogycsaknemkúrás. Elmenés, aztán elindulni akarás, de megmozduláskor újra faszállás. Ezt csajnak meg nem mondás. Leülés ürüggyel. Lankadás, indulniakarás "elkísérlek" mondás. Megint merevedés, "mégse" mondás. Csaj hazamenés. Káromkodás. Gondolás, esetleg lépcsõházban kiverés-e? Hátizsákkal elöl hazáig takarás.

Kúrás utáni hugyozás, nagy dugókidurrantás utána pedig 2 ágú húgykilövellés, wc deszka, fal szétspriccelés! Wc-papírral feltörlés, felitatás, átázás, kézhúgyszagnak levés.

Órán tanár naplóért elküldés azonnal felugrás és elvállalás ezzel pár perc megúszás órából illetve belenézési lehetõséghez jutás a naplóba. Naplóérmenés lassan, minden terembe benézés, esetleg direkt véletlenbenyitás jócsajos osztályokba. Visszafelé vécében kapcsolót lerúgás, csapbahúgyozás, takarítószertárban (razzia) mosószerszétöntés. Naplóban legjobb nõ hollakás megnézés, esetleg felírás, árvagyerekek megjegyzés, szomorkodás emiatt (soha rákérdezni nemmerés). Cigánynevû anyukák keresése gyanúsaknál, leghülyébb apafoglalkozást felkutatás, azt kicsit túlspilázva terjesztés!! Ezt mind naplóból.

Kisebb korában szandálba járás, szandált nagyon utálás lányciponek nevezés. Szandálból lúdtalpbetét kiláccás --> sírás. Apa szandál hordás, te õt emiatt pronyónak nézés! Kisgyerek legnagyobb szopatása: egybe urhajós sapka (belebújós, hosszú farokrésszel /légzocso imitáció/) viselésére kényszerítés Ûrhajós sapka levenni nem olyan könnyen tudás!! Erre megijedés, hogy a fejedenmaradás és megfulladás --> nagyon veszett idegsírásgörcs!!! Kesztyu kabáton átbújtatott madzagos kivitel. Lezippzározható ujjú kabát keresztbe csíkokkal. Plusz télen cicanadrág felvetetése, tornaórán gyerek szétégés. Harisnyanadrág!!! Még nagyobb szétalázhatóság!
A dizájndrogtól lassacskán már minden spanom mizantróp
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra