Legyen akkó 2kor a szokásos sarkon. Valami lazát: Jakabhegy v Nagy T.
Bab+én eddig.
Legyen akkó 2kor a szokásos sarkon. Valami lazát: Jakabhegy v Nagy T.
Bab+én eddig.
hehh.. most ugrik be, hogy tegnap az amperban british-re italoztam magam
fintorogtam egyet Palotai valamelyik bicsaklására, aztán a mellettem álló kérdezett valamit, neki is járt a fintor, nem értettem mit mond. erre: where are you from? hámondom: ám from da neighbourhood. -really? -yep, i came from da marvelous united kingdom. 'n stuff..
dat was fun.
szóval ma tekercs?
na, nálam ezek a tökéletes seggek. nem a kis féltenyértöltelékek
Baján mást is lehet, mint rohadni ![]()
De tény, hogy Amper egész jó volt, de nem maradtam sokáig, mert a vasárnapi pumptrack kell!
Viszont Szobában elfogyott megint minden sör. Ez azért nem jó...
Magoo. abba a két elbaszott fém izé közé kell berakni a nyeregcsövet, és akkor az ülésnél felfekszik a cucc. Szerintem.
tomidny módosította - 2014. március 09. - 04:40
itt rohadok Baján..közben Amperba Cadikék Rívájndolnak......faszom a workshopokba és társaiba
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
jártál a falunkban ?
iggen! kolléganőm is a falutokban lakik, és azt mondta nagyon jó a pizza, úgyhogy tartottunk ott egy értekezletet, hogy megkóstolhassuk ;-)
de sajnos mást nem láttam a környékből, pedig lenne mit...
Magoo módosította - 2014. március 09. - 00:04
öregapám 80. születésnapját ünnepeltük ma, úgyhogy bringa kimaradt. de majd holnap! vmi koradélutáni időpontban tervezek menni.
nézegetem egy ideje a szerelő állványokat, dechatlonba volt is egy nem rossz 20 rongyért, de full műanyag az a része, ami a vázat tartja. viszont ezt meg nem bírom feldolgozni, hogy hova rakom a bringát:
http://www.conrad.hu...ucts&pid=867973
valamint egy kicsit occsónak tűnik, viszont az egész fém.
itt meg isteni a pizza:

<<<ROCK&ROLL>>>
:ogien:
Én ma tavat csináltam! Kész vagyok! Holnap meg majd valami, ha tudok mozogni!
...mert kerülöm az alkoholt... amíg tudom!
"A Rock n' Roll az nem egy tánc!"
"Our bikes bring us to places school never could!
panoráma EPIC! Uzzi EPIC! eddigi legfaszábbat sikerült menni. fölraktam egy bionicon láncvezetőt, faszán működik. kis finomhangolás kell majd(előre/hátra?), de teljesen jól végezte a dolgát.
holnap csapatilag valami?
Fú, hát jól is jött. Köszi én is! ![]()
És baszki nemjött be... Megint nyomozhatok. Faszom. Szomorú vagyok ![]()
Hát én se tudom hogyan lesz így új fogsor meg hajtókar-kipróbáció???!!!!!
Boldog nemzetközi Tamásnapot!
...mert kerülöm az alkoholt... amíg tudom!
"A Rock n' Roll az nem egy tánc!"
"Our bikes bring us to places school never could!
Most eltaláltátok ![]()
Köszi!
Valami elbaszott bolygóegyüttállás miatt kijött egy olyan hiba ami normál esetben talán hetente, vagy naponta 1x-2x fordult elő. De most 5-10 percenként. És viszonylag stabilan hozta a hibát. Elvoltam vele vagy 3 órát, ebből az utolsó fél órát nagyon izgulva, de úgy tűnik megvan a kis geci ![]()
Mindenesetre nagyon szomorú lennék, ha mégsem...
Most meg tolom be a finom mac'n'cheese-t amibe kicsit sok cukorborsót raktam és Kata le csukorborsófőzelékezte, de akkor is is finom ![]()
Holnap már megint folyni fog a lé a hegyről?
Boldog Tamásokat!
You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.