Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
60704 hozzászólás a témában

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
2 oldalsót, meg az elsõ ablakot letörlöm. hátsóról leolvad. többit meg úgysem használom. meg fél óra alatt az is leolvad.

a legszarabb a maiban az volt, h a víz lefagyott és ráesett a hó. az meg kegyetlenül csúszik. mikor kiszálltam a dombon, az ajtóba kellett kapaszkodnom, h ne pusztuljak. de simán feljöttem volna, ha nem akadnak el elõttem. a suzukis nõ még mondta is, h nyár gumija van..ehh..

kimentem kicsit bringázgatni, karaj volt! de azért nem bírtam ki, h Zsófihoz ne a kisgéppel menjek, slikk gumival, az úgy már para :D

viszont jó hideg volt, nem vagyok még hozzászokva. ezért (is) kell menni éccakait! csak elindulni nehéz, 10 perc után már nem szoktam fázni. jah, meg tecától tiborc utcáig, az de geci!

Napkin

Napkin

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.105 hozzászólás
Egy a lényeg" a hókotrók készenlétben állnak, feltöltve útsóval és várják a havazást"! Hova lettek? Szét marta õket a só!:)
Reggel mennyi hószélvédõs barom lesz!:D Sok majom. Tényleg, rég volt; Majmok bolygója!

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.151 hozzászólás
én ma fél szemmel futárkodtam egész nap... még igy térlátás nélkül is kívánom a rendes 60as tempót és nem fér a fejembe miért hiszi valaki azt hogy 30al menni a megyerin biztonságos..
a szokásos mazsolizmus hódít ilyenkor, és mi lesz itt még..
I don't care how it pedals

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Szerintem úgysem látott ki az ablakon, mert az tiszta hó volt, akkor meg minek égesse a lámpát, ha már úgyse lát :D
Én se látom most, hogy esik a hó, mert a tetõablak tiszta hó. Szerintem nem is esik, csak rémhíreket terjesztenek már megint ;)
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Lipi

Lipi

törzsvendég

• fórumtag
  • 419 hozzászólás
  • LocationWillersdorf (AT)
17.30-kor világítás nélküli autó a komlói úton, az mit nézett Cseh kettõt!?

megatron

megatron

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.694 hozzászólás
hasonlón gondolkodtam most kutyával amíg lent voltam én is.egyszerûen nem értem..
amig kocsival hazajöttem 4x volt az hogy ha nem megyek ki a buszmegállóba,vagy valahogy húzok ki a padkára simán belémjönnek.fõleg az olyan szellem járatok ahol minden szélvédõ/ablak full havas..vagy a mama aki sál sapka ül a kocsiba és az ablakon kikönyökölve vezet..

egyszerûen nem fér a fejembe hogy lehet beton úton tükörjég nélkül elakadni,balszulni stb...
A dizájndrogtól lassacskán már minden spanom mizantróp
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
A városban egész úton azon filóztam, hogy miért van az, hogy minden leáll és bedugul ilyenkor. Mert tényleg nincs hó az úton, csak 2-3 centi, és mégis tumultus lesz, és dugók. És itt nem a Hunyadira gondolok, hanem pl. a hatosra, meg mondjuk a Rákóczi útra. Autók álltak a keresztezõdésekben, átmentek piroson, ezt tuti nem a hó okozza, hanem inkább pszichózis lehet, vagy valami más, ami ilyenkor elkezd dolgozni az emberekben. És kialakulnak a dugók.

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
nekem meg holnap kell mennem hidasra, azt onnét mohácsra és nemtom merre.véméndnek vagy fazekasboda-himesháza felé. vajon melliket takarítják jobban?

siklósi úti felüljáró is nagyon gáz volt. meg az ipari szar volt, sokan már ott elakadtak a dombon.

http://www.keptelens...eg/olvas/a-gep/

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
Heheh jaja tapasztaltam a sok profi sofõr balfaszkodását én is, de azért Nórikával kézifékesen fordultunk rá a bejáratra:-) Itt már van vagy 5cm hó--minnyá síelek is 1-et a kertben...

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Kozármisleny halál volt már délután fél négykor. Tükörjég az autópályás elágban. A városban meg katasztrófa. Mintha 30 cm hó lett volna. Pedig itt tényleg nem csúszott.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Ejjj, most még nem akartam kocsit venni...
De ez tényleg ígéretes darab. Mondjuk nemtom hogy néz ki belül... Jajj, már megint kifogásokat keresek :D

Nekem nagyon jól kanyarodott a hátsó kerék meghajtású jármûvem. Amikor blokkoltam a kereket, akkor meg még jobban kanyarodott :D
És jöttek jobbnál jobb blokkolnivaló csajok, de én csak kanyarogtam...
Amúgy 2cm már megvan kb. mindenhol. Az utak még latyakosak, de ahol picit kisebb a forgalom, ott már egyre kevésbé. Jó lesz holnap reggel. Szerintem akkor is bringával megyek :D

Most pedig sütök valami krumplifélét a vasárnapi rántotthúshoz...
Hasáb legyen vagy szalma?
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

megatron

megatron

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.694 hozzászólás
hát én voltam msot rózsdombon.nem igazán van eltakaritva semmi...

de hogy enyire gyökérmódon vezetni...bekaka...probálgattam kézifék gázzal kanyarodni..háát para votl néha amikor megindult de egész jó móka:D
A dizájndrogtól lassacskán már minden spanom mizantróp
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra

Napkin

Napkin

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.105 hozzászólás
Nem megyek éccakait, hideg van!
Ez egy 1.8GTi motor rábigyesztett turbóval, alapban 110LE! G töltõs nem lehet, mert az a moci jobb oldalán lenne e: http://www.perpetuad...motor2 copy.jpg
Tomi Veddd meg!

Magoo, itt a baszod: http://helvox.hu/

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Hát nemtom mennyire gyári. Most próbáltam nézegetni, hátha valahol máshol gyártották ilyen motorral, de nem találtam. Mert ugye Brazilíában gyártották még jó darabig Santana néven, meg a Kínaiak is vettek ilyen gyártósort, de csak sima 1.8-as motorok voltak mindenhol. 1.8T nem volt sehol se. Vagy lehet, hogy ez valami G töltõs cucc? Mondjuk ez a 140 ló az nagyon nyomná a szintit ebben a kaszniban :D

Jah, mindjárt megyek haza bringával, szóval nekem lesz már egy lájtos éjszakai havasride ;)

De rendes lámpával kéne ûrhajózni a hóesésben :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
baszom

3 szor akadtam ma el, ebbõl mind a 3szor újhegyen, és mind a 3szor azért mert alõttem vki elakadt és nem bírtam elindulni, különben simán felment volna. ebbõl 2szer úgy toltak fel. bahh

mi minden évbe gyökeres fenyõzünk, van amikor a kertbõl ássuk ki, aztán február elején simán visszaültetjük és még meg is ered, pedig nincs a családban kertész :) csak jó nagy vödör kell neki és öntözgetni kell közbe.

mûfenyõ meg olyan mint a gumi nõ, igazi helyett :D

Ááááá, ez kéne! 1.8T és Syncro :D :D :D

ez gondolom nem gyári 1.8T, mer az 150 lovas volt, aztán 160. meg voltak/vannak még erõsebb verziók.

amúgy kéne :)

laptop nagyon kemény!

éjszakaira én is!

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás

Érdemes gyökeres fenyõt venni? Nem döglik meg szegény a meleg szobában? Árulnak ilyet Pécsett valahol? A vásárcsarnokban nem nagyon volt.

Nálunk ez lesz a harmadik karácsonya. És szépen hajt tavasszal.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Csikken: faterom vagy 10 évig vette a gyökeres fenyõket. Nagy kertész az öreg, de a 10 db-ból eddig -ha jól tudom- kettõ maradt meg neki. Nem a lakást nem bírták, hanem utána a kiültetést. A 10. után váltott mûfenyõre, azzal nem volt gond. :) Ha gondolod, megkérdezem honnan szerezte õket. Alacsony, tömzsi volt mind.

Éccakai simándi!
Csak Kokka ne jöjjön, mert akkor megtaláljuk az eltûnt személyt. ;)

Aktuális civil

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás
Tudom, hogy engem Komlón már mindenki utál, de igenis várom a havat meg a hideget, ugyanis akkor már most 23-án megyünk Mariborba...
http://www.pohorje.o...snow-conditions

Bringázni is jobb fagyban-hóban, mint latyakban.

Érdemes gyökeres fenyõt venni? Nem döglik meg szegény a meleg szobában? Árulnak ilyet Pécsett valahol? A vásárcsarnokban nem nagyon volt.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Aha, kb. -8 napközben ;)
De azért annak nem örülnék annyira én sem. Viszont így tuti, hogy megmarad hétvégéig a hó, és latyak sem lesz :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.448 hozzászólás
ja ügyes!

ha lesz hó menjünk éjszakait

ezmeg hejj::rocketman:rocketman:rocketman

Sei, soku Si.