Azért kell itt lennie, mert vmi fõvállalkozó Döncike a Dömper Bt. képviseletében ebbõl durván tud majd nyúlni...szerintem ész érveket ne keressünk.
Best of:
Fábry tegnap nagy volt: épülõ Bp
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Még jéggé fagyott hó van az úton, de már alakul. Szombaton MukiSzánkóóóó!
És tegnap felállt a kissrác. 8,5 hónapos. Mondtam neki, hogy lassítson.
ezt nem hiszem el basszameg! apám reggel nekitolatott a fókának, kurva istenit!
Azért ez a 63M sátor azért elég jó cucc ám. Nem nagyon van alternatívája. A fesztiválsátrak mind nagyobbak.
Ilyenekre lehet használni pl...
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Már fönt vannak.
Ejj, felmennék én is...)
Jaja, Zapat jól mondja!
:D:D Cak a 8!
Lett szajré.
Nem pinkbik-os csomag, de azért majd valaki örülni fog neki.
Igyekszem leszállítani.
Kurvára kész vagyok már.
Még egy hét.
Tegnap csajom késõ este csak annyit mondott, hogy bazz, gyorsan feküdjek le, mert ilyen szarul még nem néztem ki, olyan táskásak a szemeim...
Hát nem lett jobb, de legalább a héten az elsõ nap, amikor nem fél 5-kor kellett kelnem.
RideRace, nem neked vittem Pestre féket Pécsrõl?
Vagy ki a pina vagy???
Hány baszott socom van már?
Adja el mindenki és akkor végre megint csak nekem lesz!
Amúgy ha socomról váltasz trek-re, akkor meg is érdemled, csináld csak, de visszasírod még...
Na lépek melózni, most kellett volna indulnom.