Dél óta ivás, alkoholra immunitás!!! :afro:
Kicsit azért megfáradtam, de most jól összebaszom a pofám festékkel, húzok cicanacit és koccintok még párat csalogányban!
Holnap meg rotty!
Ja!
Rip Dezsõ!
(De finom volt...)
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Aktuális civil
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Trikóm az van még egy amit nem használtam fel a makrém dzsexonhoz. Pont az elõbb ment asszem a TV3-on a Sebezhetlen is. Na abban volt egy jelenet, amikor a brúszvilisz nagy esõ/vihar kabátban nyomja le a rosszembert. Na az is tökjó jelmez.john mclane kurva nagy 5let! trikóm nincs, de azt tecsóba lehetne venni. meg hitelesen csak olyan vki tud mclane-nek öltözni, akinek hasonló a fejszerkezete (mondjuk Ernõ?).
ÍHa kell, oda tudom adni
De simán lehet minimál designos jelmezeket is nyomni. Mondtam pl. a John McClane hadnagyot, bár necces egész este mezítláb mászkálni
Magoo; az semmivel nem jobb a többinél! Ha jót akarsz, gyere hozzám!
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.