Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 votes

• Please log in to reply
60704 replies to this topic

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Bazzeg disznót vágni még mindig ûber móka! :D
Dél óta ivás, alkoholra immunitás!!! :afro:
Kicsit azért megfáradtam, de most jól összebaszom a pofám festékkel, húzok cicanacit és koccintok még párat csalogányban! ;)
Holnap meg rotty!

Ja!
Rip Dezsõ!
(De finom volt...)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,151 posts
ma nagyon termékeny vagyok

I don't care how it pedals

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
új teló foshat olajat. persze nem sokáig. de szimering csere utáni elsõ 2-3 tekerésnél nekem is mindig vannak kisebb olajgyûrûk.

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,151 posts
ez meg wááá :D:D

a totem pedig hozza a formáját, mission control warranty replacement...
bár amióta olajat csereéltem azoóta nem fos olajt,, lehet hgoy csak iylen egyszeri dolog :D
vagy mégse?:D

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
drogfutáros fasza! az én gyomrom bírja az ilyeneket, akár evés közben is simán megnézem :)

telóm bekeményedését pedig nem is a lock out okozta, hanem egy buzi o gyûrû a becsúszó aljában, amiben a tolórúd csúszik. na ez szált el, és ezért lefojt az olaj a külsõ szár aljába, amitõl megkeményedett. úgyhogy vehetek olajat is, mert a 2 féle most összekeveredett. holnap vasárnap, azaz semmi nincs nyitva ahol kapnék, úgyhogy ez a hétvége kimarad :(

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,151 posts
faszom fugger most akartam enni...

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,151 posts
toronynõál nem olvadt, és az is tanulságos volt.. kényszerlógatások sora.. aztán vasuttol tettéyig már élvezeetesebb volt.
farsangos-autós-bebasztamos-mitettemes-linkelõs fórum ez nem bringás...:) de nem baj:)

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Gyúú ez az olvadós hó.
Mivel ez bringázósfórum, ezért felmentünk Jakabhegy feléig, meg két Égertetõt utána. Visszatolásnál meg jól kielemeztük az elõzõ menet nyomait és megállapítottunk fontos dolgokat.
Szerencsére az ork ezred is szétszéledt valamerre, mire ránk került a sor...

Jó farsangot az idegen bolygó lakóinak!

Aktuális civil

Lipi

Lipi

törzsvendég

• fórumtag
  • 419 posts
  • LocationWillersdorf (AT)

Bad day - tizennyolcaskarika

Szerintem ez a jóebédhezszóló.

A_Fugger

A_Fugger

törzsvendég

• fórumtag
  • 471 posts
Bad day - tizennyolcaskarika

ez meg jóebédhez szól a nóta :D

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
elindultam csapatni, de a telómat sehogy nem bírtam kiszedni lockolt állapotból, úgyhogy szégyen szemre vissza kellett fordulnom az iparin :scratchhe ezért bringázás helyett szerelés a mai program. faszkivan

Napkin

Napkin

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,105 posts
Valójában gyatra kínálattal szembesültünk, egyenlõre semmi nem lesz! Lapos számítógépet kerestünk.:)
Jay és CSendesBob! Az lenne a kemény! Jaynek csak bazmegolnia kell, meg mindenkit elhalytani a sunyiba, Bobnak meg bólogatni és némán jelen lenni!:D

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,151 posts
hegy? hós? ma?

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
asztal alá beugrás az igen :D de az igazi, i hate niggers táblával lenne :D:D

kötelezõrõl még nekem se jött csekk

úgy volt, h ma nem fog esni a hó. még a radar képen sem látszik :) gondolom nem tart majd sokáig

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Na, én most ellépek, veszek még festéket, aztán tipli disznót vágni! :D
Jól megalapozom majd az estét... ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts

john mclane kurva nagy 5let! trikóm nincs, de azt tecsóba lehetne venni. meg hitelesen csak olyan vki tud mclane-nek öltözni, akinek hasonló a fejszerkezete (mondjuk Ernõ?).

Trikóm az van még egy amit nem használtam fel a makrém dzsexonhoz. Pont az elõbb ment asszem a TV3-on a Sebezhetlen is. Na abban volt egy jelenet, amikor a brúszvilisz nagy esõ/vihar kabátban nyomja le a rosszembert. Na az is tökjó jelmez.
De a McClane az nem csak a kinézettõl lesz az, hanem rá is kell játszani. Orvosságos üvegbõl fájdalmas arccal cukorkát bányászni, idõnként váratlanul beugrani az asztal alá, stb. ;)
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts
Tomm: szívesen és nincs is Istenhátamögött:-))

KGFB--lehívással megy az éves és v.mikor 10. körül levonták már.

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts

ÍHa kell, oda tudom adni ;)
De simán lehet minimál designos jelmezeket is nyomni. Mondtam pl. a John McClane hadnagyot, bár necces egész este mezítláb mászkálni :D

john mclane kurva nagy 5let! trikóm nincs, de azt tecsóba lehetne venni. meg hitelesen csak olyan vki tud mclane-nek öltözni, akinek hasonló a fejszerkezete (mondjuk Ernõ?).

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts

Magoo; az semmivel nem jobb a többinél! Ha jót akarsz, gyere hozzám!

tulajdonképpen az enyémmel is faszán látni, de mondom hátha az még jobb, ha már dupla annyiba kerül mint a tungsram, amit eddig vettem. de ezek szerint mégse nem.

adóbevalláshoz nem értek. rühellem az ilyen dolgokat, ezé van a könyvelõm. de az tuti, hogy most be kell írnom 1 hónapra legalább 10.000km-t, és akkor nem kell adóznom :afro:

nah, holnapra kész a gép. lett új vidkártya, meg azóta még vmi gebasz volt meg még vmi. elvileg most kajak lesz.

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Killa ez a szlengblog:D!

Nem nem, Sebõk Pincészet, Egri Kékfrankos Barrique 2002. Sebõk doki hozta:D!
Nagyon jó illata van, csak várom a nagy villányi cabfranc hatást a végén, és nem jön:D!

Azért alakul ez a bevallás. A 30 ezres befizetésbõl már kijöttem...

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.