Íjj: http://piacter.bikem...t=277616&cat=80
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Pécsiek ide! #3
Started by
Lord_Leslie
, 2006. February 14. 01:43
Posted 2010. January 29. - 00:03
Posted 2010. January 28. - 23:33
én tudok vezetni, csak mások nem 
egyébként rohadtul bosszantó, h június végén vettem a kocsit és azóta 3-szor mentek neki (ráadásul ebbõl egyik apám volt), és egyikrõl se tehettem még egy hangyafasznyit sem.
telefonos fingós nagyon kemény
egyébként rohadtul bosszantó, h június végén vettem a kocsit és azóta 3-szor mentek neki (ráadásul ebbõl egyik apám volt), és egyikrõl se tehettem még egy hangyafasznyit sem.
telefonos fingós nagyon kemény
Posted 2010. January 28. - 22:26
Van OTP-s donor kártya? Mennyit adnak a vesére? 
iPad meg még csak nem is szép. Asszem a Lenovo-nak van valami faszább netbookja kifordítható multitapis képernyõvel. Na az pl. teccetõs.
Pénteket meglátom, mert a 6 éves unokaöcsémnek lesz szülinapja, és elsõsorban oda megyek, de remélem 9re már tudok indulni bármilyen irányba. De akkor meg már lehet, hogy felejtõs...
iPad meg még csak nem is szép. Asszem a Lenovo-nak van valami faszább netbookja kifordítható multitapis képernyõvel. Na az pl. teccetõs.
Pénteket meglátom, mert a 6 éves unokaöcsémnek lesz szülinapja, és elsõsorban oda megyek, de remélem 9re már tudok indulni bármilyen irányba. De akkor meg már lehet, hogy felejtõs...
Posted 2010. January 28. - 22:18
nah tessék magóóóót is jól lebaszni hogy béna és nem tud vezetni..aztahétszentségit:D
végre megjött a dombor otp kártyám..de egy délutánig nem tudták kiadni,mert valami értéktárban volt aminek idõzáras az ajtaja,nem lehet csak úgy nyitogatni,meg kell várni a kódváltást...bazz
jah valami jóáron viheted..
egész nap boltzunk Wálfáékkal kersetünk fellépõs/tvben mondos ruhát,végül nálam a szekrényben kötöttünk ki
pénetek gyertek estbe cseh tamásra..
táblával meg szerintem várok egy 2.0át
nah most emgy a tegnapi koloros karaokit ahova röhögni mentünk,de snki nem énekelt igy nem volt min röhöni,majd ma bepotoljuk,hazajött a Zsigabá,aztán lesz valami hiphop a szinesbe..
asszem idén már nem veszek behajtásit,drága és ugyan ugy megbüntetnek ha az utcában pl járdára lógó kerékkel állok,vagy valamelyik garázs elõtt,ahol egyiket sem garázsnak használják hanem tárolónak...
fuck
na enniy
de a 010es szént fékkar szép lett
végre megjött a dombor otp kártyám..de egy délutánig nem tudták kiadni,mert valami értéktárban volt aminek idõzáras az ajtaja,nem lehet csak úgy nyitogatni,meg kell várni a kódváltást...bazz
jah valami jóáron viheted..
egész nap boltzunk Wálfáékkal kersetünk fellépõs/tvben mondos ruhát,végül nálam a szekrényben kötöttünk ki
pénetek gyertek estbe cseh tamásra..
táblával meg szerintem várok egy 2.0át
nah most emgy a tegnapi koloros karaokit ahova röhögni mentünk,de snki nem énekelt igy nem volt min röhöni,majd ma bepotoljuk,hazajött a Zsigabá,aztán lesz valami hiphop a szinesbe..
asszem idén már nem veszek behajtásit,drága és ugyan ugy megbüntetnek ha az utcában pl járdára lógó kerékkel állok,vagy valamelyik garázs elõtt,ahol egyiket sem garázsnak használják hanem tárolónak...
fuck
na enniy
de a 010es szént fékkar szép lett
“A dizájndrogtól lassacskán már minden spanom mizantróp”
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra
Posted 2010. January 28. - 22:18
Picspöcs.
Majdnem a kapunktól fordultam vissza Gabeszhoz, hogy levigyek 3 DVD-t, mert nem bírtam magammal. De még most is hejehuja vagyok
Ja, bazzeg a Fóka többet kapott már, mint egy T-34 Berlinnél, aztán a lakkozáson nyenyereg, mint valami ribancpicsa a körmén
Kéne nekem valami gazdag ribancpicsa, akinek van S6 Avant-ja
Vagy az apjának, de elvinném a csajt az apuka kõccségén a Bükkbe bringázni. Mondjuk. De szopna Paksnál, Budaörsnél, Gyöngyösnél, Miskolcnál, meg minden egyéb benzinkútnál. Mondjuk ennyit nem biztos, hogy bírnék (kivéve, ha gecijól csinálja
), de õt hibáztatnám, hogy béna
Majdnem a kapunktól fordultam vissza Gabeszhoz, hogy levigyek 3 DVD-t, mert nem bírtam magammal. De még most is hejehuja vagyok
Ja, bazzeg a Fóka többet kapott már, mint egy T-34 Berlinnél, aztán a lakkozáson nyenyereg, mint valami ribancpicsa a körmén
Kéne nekem valami gazdag ribancpicsa, akinek van S6 Avant-ja
Vagy az apjának, de elvinném a csajt az apuka kõccségén a Bükkbe bringázni. Mondjuk. De szopna Paksnál, Budaörsnél, Gyöngyösnél, Miskolcnál, meg minden egyéb benzinkútnál. Mondjuk ennyit nem biztos, hogy bírnék (kivéve, ha gecijól csinálja
Posted 2010. January 28. - 22:15
az a katódsugárcsõ
biztosítót elméletileg most nem nézik a copperek,
még nekem sem jött csekk amúgy
focussért meg kár, ha így megy akkor lassan körbe lesz törve, de ti a kefés mosón aggódtok?
biztosítót elméletileg most nem nézik a copperek,
még nekem sem jött csekk amúgy
focussért meg kár, ha így megy akkor lassan körbe lesz törve, de ti a kefés mosón aggódtok?
Sei, soku Si.
Posted 2010. January 28. - 21:48
Lik:
http://video.mpora.c...atch/yjD4QOaGI/
Nálam beszart a monitor, otthon. Talán Tibi lehel még bele egy évnyi kondenzátort.
Nah. Húzok haza. Ma sokat nyomtam.
Ez brutál! Valójában golfoztak, nem síeltek!
Mi az a CRT?
Posted 2010. January 28. - 21:10
hóféreg lyuk komoly, srácnak mázlija volt.
Tablaman jól küldi, mi annak dobnak a neve amelyik a mély hangot adja és csuklóval gyömöszöli?
Cry-om nincs, de egyszer végigtolnám, szerintem nem futna rendesen 1 mag-on.
Vakondoknak 10 évre jogsit, életveszély!
Big Wednesday :lick: egy hét snowboardozást simán becserélnék egyszer ilyenre...gyönyörû játszótér! De oda is születni kell...
Tablaman jól küldi, mi annak dobnak a neve amelyik a mély hangot adja és csuklóval gyömöszöli?
Cry-om nincs, de egyszer végigtolnám, szerintem nem futna rendesen 1 mag-on.
Vakondoknak 10 évre jogsit, életveszély!
Big Wednesday :lick: egy hét snowboardozást simán becserélnék egyszer ilyenre...gyönyörû játszótér! De oda is születni kell...
Posted 2010. January 28. - 21:07
Háháháhá, micsoda jó kis sörkóstolás volt. A vége az lett, hogy a Soproni nyert, utána a Borsodi, aztán a Szalon új verziója, majd a végén kullogva a Szalon jelenlegi verziója... Hát beszarok 
Jah, Global Hotkey azért elvileg nem él a virtuális gépen belül. ELVILEG!
Mindig ezek a globalista köcsögök...
Asszem ezt fel kell rakni a telefonomra
Jah, Global Hotkey azért elvileg nem él a virtuális gépen belül. ELVILEG!
Mindig ezek a globalista köcsögök...
Asszem ezt fel kell rakni a telefonomra
Posted 2010. January 28. - 20:34
Posted 2010. January 28. - 19:27
há most mit reagáljak? akkor már mindegy volt. örültem, h elismeri és nem kell rendõrrel baszakodni. egyébként egy tök kedves öreg úr volt, az a légynek se ártana típus, látszott, h nagyon bántja a dolog. gondoltam minek kiabáljam össze. mellesleg mákja volt, mert átlöktem a szembe sávba és pont nem jött senki.
egyébként az összes adatát én írtam le, mert õ nem látta rendesen...
egyébként az összes adatát én írtam le, mert õ nem látta rendesen...
Posted 2010. January 28. - 18:59
És erre a "nemlátoktúljól" erre mit reagáltál?
Én lehet nyakoncsaptam volna...
Én lehet nyakoncsaptam volna...
Aktuális civil
Posted 2010. January 28. - 18:07
hát pedig kb 45-el mentem, mielõtt fékeztem, nektek bevallanám ha nem így lenne 
egyébként tavaly újíttatta meg a jogsiját. 10 évre..
egyébként tavaly újíttatta meg a jogsiját. 10 évre..
Posted 2010. January 28. - 17:48
Tomi: elvileg global hotkeynek nem kell fókusz. Nekem VPSen soha nem mûködtek azok rendesen, mert hol a küldõ, hol a fogadó gépen aktiválódtak, így erre nem lehet mérget venni. Ati Catalyst pl. meg hotkeyes actionra nem kérdez vissza, szóval nem olyan nehéz egy ilyen scenario... 
Síelõs link: ilyen meg nincs is és kész.
Magoo: mert csak száguldozik maga fiatalember! Pengézteti a személygépjármûvét nagy sebességekkel és nem tiszteli az idõsebbet, az a baj!
Bama kommentelõk halálra is ítélnének.
Mindenesetre jó szórakozást a regeneráláshoz!
Más: nincs meg valakinek a Crysis, v. a Crysis Warhead?
Síelõs link: ilyen meg nincs is és kész.
Magoo: mert csak száguldozik maga fiatalember! Pengézteti a személygépjármûvét nagy sebességekkel és nem tiszteli az idõsebbet, az a baj!
Bama kommentelõk halálra is ítélnének.
Mindenesetre jó szórakozást a regeneráláshoz!
Más: nincs meg valakinek a Crysis, v. a Crysis Warhead?
Aktuális civil
Posted 2010. January 28. - 17:40
Me te is mész, mint a bolond! Jobbulást a fókádnak! 
Most megyek jól sört kóstolni
Most megyek jól sört kóstolni
Posted 2010. January 28. - 17:33
na bazmeg
reggel fogtam egy passatot. elém kanyarodott én meg nem bírtam megállni. nyugdíjas bácsi volt, aszondta, h már nem lát túl jól. köszbazmeg. megint biztosítózás, kárfelvétel,utánajárás, pénzre várás. fasznak hiányzott.
a fejem is fáj. legalább taknyos nem vagyok.
macska meg befosott a nappaliba. veszek neki a vaterán olyan seggherpeszt, h az életbe nem lesz kedve többet fosni!
Kokk, arra a kefére gondolok, aminek a közepébõl jön a samponos víz és azzal kell átmosni a kocsit. nemtom az a mosó milyen, de én eddig csak olyan kézi mosóval találkoztam ahol ilyen volt.
az a síelõ bolond baszod!
beteges bandának jobbulást, igyatok jégert!
reggel fogtam egy passatot. elém kanyarodott én meg nem bírtam megállni. nyugdíjas bácsi volt, aszondta, h már nem lát túl jól. köszbazmeg. megint biztosítózás, kárfelvétel,utánajárás, pénzre várás. fasznak hiányzott.
a fejem is fáj. legalább taknyos nem vagyok.
macska meg befosott a nappaliba. veszek neki a vaterán olyan seggherpeszt, h az életbe nem lesz kedve többet fosni!
Kokk, arra a kefére gondolok, aminek a közepébõl jön a samponos víz és azzal kell átmosni a kocsit. nemtom az a mosó milyen, de én eddig csak olyan kézi mosóval találkoztam ahol ilyen volt.
az a síelõ bolond baszod!
beteges bandának jobbulást, igyatok jégert!
Posted 2010. January 28. - 16:25
De épp egy virtuális gépen gépeltem. Akkor kellett egy olyat nyomnom, ami kilépteti a fókuszt abból, és utána közvetlenül egy olyat, ami megfordítja 180 fokkal mindkét monitor képét. Egérrel csak kölön-kölön lehet õket forgatni, és utána megkérdezi, hogy jó-e az úgy. Szóval nagyon parajelenség volt.
Kõ monitor? Van 17" LG CRT olcsóért.
Kõ monitor? Van 17" LG CRT olcsóért.
Posted 2010. January 28. - 16:24
Lik:
Nálam beszart a monitor, otthon. Talán Tibi lehel még bele egy évnyi kondenzátort.
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Posted 2010. January 28. - 15:38
Billentyûkombináció? Egyszer én is meglepõdtem egy hasonló eseten, nekem elfordult....
Aktuális civil
Posted 2010. January 28. - 15:36
Jah, azt eddig is tudtuk, hogy ti is betegek vagytok 
Az elõbb fejreállt mindkét monitoromon a kép. És tök bonyolult volt visszaállítani. Nem is tudom, mitõl állt fejre... Faszom.
Az elõbb fejreállt mindkét monitoromon a kép. És tök bonyolult volt visszaállítani. Nem is tudom, mitõl állt fejre... Faszom.

Sign In
Create Account

Back to top