Vagy virágos pizza? Mármint a feltét virágminta. Mondjuk van virágfeltétes is igaziból:

Mondjuk azt meg kéne rajzolni...
Virággal díszített kaják
MORBIDDDD!!!
Roadkill pizza

Aktuális civil
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Ilyen elhajlásaim nekem is voltak régebben...
Shosh: 50a, 2ply 2.35 Highroller sztem tudja ezt. Mondjuk már beszerezhetetlen. Amikor volt 4eért, akkor kellett volna 10et venni.
Én nagyon maxxis párti vagyok, de lehet, hogy lassan el kell gondolkozni egyéb alternatívákon...
Aktuális civil
Eh, akkor tényleg régi S4-est kell vennem 230 lovas 2.2 turbovalMondjuk az RS octaviák nem 200 lovasak, hanem csak 170 és nehezek, úgyhogy azokat még simán verem!
ST mondeoval már nem biztos, hogy versenyeznék.
Meg ugye nem fair, hogy õk többen vannak...
Meg a buzi motorok. :wtf: