Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 votes

• Please log in to reply
60704 replies to this topic

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,265 posts
Magoo, milyen cégnél voltál eddig?

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
az a baj, h az egész csapat ugyanolyan rendszerben kap jutalékot. olyat nem lehet, h én akkor most többet.
én azt kértem, h óraállás alapján, apeh üzemanyagnorma szerinti benzin + amortizációs költséget fizessenek. abból kijönnék. de azt nem lehet, mert akkor mindenkinek így kéne, meg pesti kp van és papíron minden nap onnan kéne indulnom..stb

ajánlottak lóvét, egyszeri összeget, de az nem húz ki a szarból. és kvázi már azért fizettem, h dolgozhassak. nem is tudom mi lenne, ha külön élnék és nem anyámék tartanának el.

úgyhogy tarzan akkor lenne hülye, ha maradna.

ha itthon verem a faszomat, az legalább nem kerül semmibe

Lipi

Lipi

törzsvendég

• fórumtag
  • 419 posts
  • LocationWillersdorf (AT)

Buzi egy nap a mai is.
Hideg van és már a nap sem süt.
A tv-ben a hülyék azt mondták, hogy 10 centi hó is lehet.
Az para.

Felteszed a téli gumikat a mankóra, azt hajrá. :)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Hehehe, Tarzan nem erõs, hanem hülye, ez kemény! :D
De ja.
Miért nem alkudtál ki valami sokkal jobb feltételt?

Fishinnyó, nice!
Így kell ezt csinálni!
Én is mentem egyszer 0 tanulással sörházból, büdös cuccban vizsgára.
És 4-es lett! :D
Az szép sztori volt...

Amúgy meg nem kérdés, hogy az audi!!!
Az quattro!!!
És nem automata!!!

Ejjj.
Buzi egy nap a mai is.
Hideg van és már a nap sem süt.
A tv-ben a hülyék azt mondták, hogy 10 centi hó is lehet.
Az para.

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

megatron

megatron

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,694 posts
menyire nem lehet ellenálni ha beáállit két csaj csop társad hogy hagyd a gecibe a beadandót, inkább igyuk már a három bort amit hoztunk /polgár volt!!! :) / ás menygjuk a szensbe...
csak ne lenne 8tól matekor,11tõl mukavédeem,utába meg 3tól 8ig hangtechinkám:D:D:D:D:
de hát ilyen a szeláví :D
A dizájndrogtól lassacskán már minden spanom mizantróp
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
És van már másik munkád? Vagy van kilátásban, egy hónapon belül? Mert ha nincs akkor Tarzan nem erõs, hanem hülye ;)
Tarzan akkor lett volna erõs, ha kiharcol cégautót, benzinköltséget, szopós titkárnõt :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
nem akarlak megcáfolni, ha vmi nem jön be, akkor nem jön be. ha meg egyszer még is kedvet kapsz hozzá, szólsz, eljössz és te magad cáfolsz rá ;)

én nagyon megszerettem, rendesen átmozgat, lefáraszt, meló után is belefér az idõmbe és tök jól érzem magam közben! vettem is magamnak cipõt + ütõt, mert már jó ideje minden héten megyünk és fogunk is, nem bringázás helyett, hanem mellette.

mozgásgazdag szórakozást meg kb mindenre elmondhatom a bringázástól a kúrásig :) mindegyikbõl lehet sportot és bohóckodást is csinálni, csak hozzáállás kérdése ;)

ma fölhívott a fõnököm, vissza akart csábítani, de én nem hagytam magam! tarzan erõs

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Cáfolj meg! Annyit hajlandó vagyok elismerni, hogy a szkvass nem sport, hanem egy mozgásgazdag szórakozás ;)

Akiket én ismerek, mint a többiek által elismerten jól játszó szkvassolók, hát azok közül egyiket se mondanám atletikus alkatnak. Ebbõl kifolyólag én nem tudom komolyan venni ezt az egészet...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
Tomi te aztán nagyon nem vagy képbe ;)

jó az a két kocsi. talán inkább a volvo kéne, de audinak jobban tetszik a belseje.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Hát nemtom, azért én pl. az úszást sokkal többre tartom. Az tényleg elég rendesen átmozgatja az izmokat. De úszni meg nem tudok annyira, hogy élvezném. Amúgy pont azzal van a baj, hogy pl. a szkvass intenzitását nem lehet normálisan szabályozni. Ezért nem is jó semmire. Fejlõdni, fogyni nem fog tõle senki. Angolok által kitalált hülyeség. Pár év múlva majd lehet nézni a TV-ben, ahogy szkvassolnak nagy ászok élet-halál küzdelemben. Magoo meg majd nézi sörrel a kezében a fotelbõl, mert a szkvass kurva sok izmot megmozgat...
Eleget ülök én zárt térben, hogy onnan inkább ki szeretnék szabadulni, nem pedig átmenni egy másik terembe a többi zsíros kollégával nyomni egy kemény órás menetet, miközben idõnként egymásra fröccsentjük az izzadságunkat.
Inkább elmegyek ugrálni valami szar diszkóba pár órát a csajok közé. Ha elég nagy beleéléssel csinálja az ember az ugrálást, akkor legalább annyi izmot megmozgat, mint a szkvass.

Napkin:
Aztabüdös, és aztarohadt!
Ezt az S4-est láttam már, de most mintha új képek lennének róla, meg talán olcsóbb is lett...
Kéne pénz baszki...
Hát ezek átmozgatnák az izmaimat rendesen :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Napkin

Napkin

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,105 posts
TOMI!: http://www.hasznalta...tro_2.2-3632494
avagy: http://www.hasznalta...orszagi-3539412

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
szkvassban az a jó, h kurva sok izmot megmozgat. 1 óra intenzív szkvass kb úgy lefáraszt mint egy fölfelé is tekerõs torony. aki nem hiszi, próbálja ki

Shoshit én is értem, de Tomi csak hülyeségeket beszél :D

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,151 posts
még én se squassoltam meg nem spinningeltem (akármi is legyen az) ööö nem tudom mi a pilates még mindig,, ööö ja de valaki mondta gyogytorna.. meg ezek a különbözõ mindenféle harcmüvészetekbõl összecsipegetett akármik ... tae bo, meg apámfasza.. MIEZ??
futni kell , fekvõzni meg zsákolni. ennyi. :D
I don't care how it pedals

Cobri

Cobri

vendég

• fórumtag
  • 139 posts
Shoshi megvan még a Truvativ stucni amit az apróban árulsz ? Ja és a 160-as hayes tárcsák ? Köszi!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Én is értem Shot, de szkvassolni jó. :P

Xen, ez kurva nagy! :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Jah, és a szaros szkvass kurvára nem ér semmit, mint mozgás, mert olyan geci dagadt cigányok sportja, mint pl. az Egervári Elbaszomapénzed Ajtony.

Ettem pacalpörköltet sok kenyérrel, meg savanyúval. Most megvolt a sör is, és én is beálmosodtam :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,448 posts
Feltöltött kép

hejj

álmos vagyok
Sei, soku Si.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Shosh, én értem ezt. :)

Aktuális civil

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts

Mitõl félsz? Megszeretni úgysem fogod ;)
Nem normális dolog 60m2-es zárt térben ugrándozni, amikor odakint végtelen tér ár rendelkezésre...
A teremfocit is pont ezért rühellem. kb. 10 perc után nem a saját izzadságom csípi a szemem, hanem a többiek szaga.

Hát ha egyszer elmegyek szkvassolni, akkor már lesz félnivalóm. Utána jön a gombfoci, télen meg a curling:D.
És jönnek majd az ilyen zenék, mint ez itt:

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
fúú bazz, pannonba másfél óráig tartott amíg a céges társkártyás számainkat átírattam, ráadásul majdnem 10 rugót kértek érte. faszom

most már én is nagyon hiányolom a meleget! fõleg, h már nem sötétedik olyan késõn

virágvásárláson én is túl vagyok

és igen, kéne férfiak napja is! kapnánk sok sört

szkvass nagy királyság! pont azért szoktam rá idén télen, mert teremben játsszák, tehát bármikor lehet nyomni. és elegem volt abból, hogy vagy azért nem tudok tekerni, mert esik, vagy azért mert sár van és mindenki csak rinyál. heti egy bringázás pedig nem elégíti ki a mozgásigényemet. de remélem nem sokára kitavaszodik és megyünk többet!

he Attus! most lenne aktuális megint a 15ezres, de most meg nem megyek lófaszt se a kocsival. lehet tolni még egy 500-1000km-t ugye?