Azt hiszem ezek nem szarral gurigáznak kondit illetõen:
Urge Nepal
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Pécsiek ide! #3
Started by
Lord_Leslie
, 2006. February 14. 01:43
Posted 2010. March 26. - 09:23
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Posted 2010. March 26. - 08:35
Jó reggelt!
Én meg otthagytam az új elsõ fékem árát Mislenyben, az egyenesben. Már emlékszem, utolértem egy papát, aki 40-nel ment folyamatosan, és az egyenesben megelõztem. Pont a sünök mellett... Nem baj, eddig még úgysem kaptak el. Legalább megtörtént.
Hétvégén beállítom a montit, felteszem az új láncot, és vasárnap össze is sarazom a drágát. Kellene haladni a másikkal is, meg az országútit is rendbe akarom tenni.
Meg ugye Gáborok party is lesz.
Van ám ploglam!
Jövõ héten pedig Ádám és PG szülinap! Jipppííí!
Szép napot!
Én meg otthagytam az új elsõ fékem árát Mislenyben, az egyenesben. Már emlékszem, utolértem egy papát, aki 40-nel ment folyamatosan, és az egyenesben megelõztem. Pont a sünök mellett... Nem baj, eddig még úgysem kaptak el. Legalább megtörtént.
Hétvégén beállítom a montit, felteszem az új láncot, és vasárnap össze is sarazom a drágát. Kellene haladni a másikkal is, meg az országútit is rendbe akarom tenni.
Meg ugye Gáborok party is lesz.
Van ám ploglam!
Jövõ héten pedig Ádám és PG szülinap! Jipppííí!
Szép napot!
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Posted 2010. March 26. - 01:04
Szerintem abban elöl 180-as van. Jó fékkel az is elég lehet a legtöbb helyre.
Ez a gumi tényleg csak aszfaltos edzésre való. Nem ilyen általános városba járós.
Holnap vesznek nekem PEN hetijegyet
De már 8100 a nem diák
Viszont a nem diák napijegy 2900 lesz, és mivel minden nap menni akarok, ezért nagyon megéri még így is. Ha múlt hétem megveszem, akkor 600-al olcsóbban kaptam volna. Na mindegy. Csütörtök péntekre asszem akkor megint szabit veszek ki
A fasznak fog esni már szombat délelõt! De remélem délutánra eláll majd...
Ez a gumi tényleg csak aszfaltos edzésre való. Nem ilyen általános városba járós.
Holnap vesznek nekem PEN hetijegyet
De már 8100 a nem diák
Viszont a nem diák napijegy 2900 lesz, és mivel minden nap menni akarok, ezért nagyon megéri még így is. Ha múlt hétem megveszem, akkor 600-al olcsóbban kaptam volna. Na mindegy. Csütörtök péntekre asszem akkor megint szabit veszek ki
A fasznak fog esni már szombat délelõt! De remélem délutánra eláll majd...
Posted 2010. March 26. - 00:20
nekem tetszik az a marin, de a kerekek tényleg olyan színûek, mint a falra hányt borsó
amit Attus linkelt abba meg mekkora elsõ tányér van? nekem nagyon picinek tûnik
fit-boysba van ilyen gumi 2 rugóért, de nem mertem +venni, mert féltem, h hasra esek vele egy kis porba, vagy vízen:
http://ebike.hu/term... sport contact/
amit Attus linkelt abba meg mekkora elsõ tányér van? nekem nagyon picinek tûnik
fit-boysba van ilyen gumi 2 rugóért, de nem mertem +venni, mert féltem, h hasra esek vele egy kis porba, vagy vízen:
http://ebike.hu/term... sport contact/
Posted 2010. March 25. - 22:27
Jó az, de nekem inkább ez: http://www.nsmb.com/...tack gimped.JPG
Fékolajat is cseréltem, most vagyok kész! Tök jó érzés,mikor rendbe van rakva a gép! Esik(esett?)
Ezt is megpróbálnám: Sunline Logo Lock On Grips - Thin | Buy Online | ChainReactionCycles.com
Fékolajat is cseréltem, most vagyok kész! Tök jó érzés,mikor rendbe van rakva a gép! Esik(esett?)
Ezt is megpróbálnám: Sunline Logo Lock On Grips - Thin | Buy Online | ChainReactionCycles.com
Posted 2010. March 25. - 22:22
Ez a Marin nekem se tetszik még mindig. Pedig dícsérik mindenhol, de akkor is... Tényleg olyan, mint azok a csajok, akiket csak úgy tudtam megnézni, hogy kimásoltam a linket 
Bár azok picit jobban tetszenek, mint ez a váz...
Bár azok picit jobban tetszenek, mint ez a váz...
Posted 2010. March 25. - 21:24
akárhogy próbálom hogy teccedjen akkó se teccik.. pedig próbálom
a kerekek jók csak nem ebben a színben
a kerekek jók csak nem ebben a színben
I don't care how it pedals
Posted 2010. March 25. - 20:04
egész nap nyomták? kemények
majd megvizuálom 
csillagromboló:

meg ezek is rombolók
csillagromboló:

meg ezek is rombolók
Sei, soku Si.
Posted 2010. March 25. - 19:08
Joker tekeréssel zártam én is a napot!!
Xen: A Szekszárdi srácok még fent voltak,az egyiknek tiszta föld meg szutyok volt mindene!!:confused:Azt mondta a döntött kanyaroknál lévõ ugrató után elkapta a fát!!!:cool2:A fán nem volt egy tenyérnyi darabon kéreg!!!
Xen: A Szekszárdi srácok még fent voltak,az egyiknek tiszta föld meg szutyok volt mindene!!:confused:Azt mondta a döntött kanyaroknál lévõ ugrató után elkapta a fát!!!:cool2:A fán nem volt egy tenyérnyi darabon kéreg!!!
<<<ROCK&ROLL>>>
:ogien:
Posted 2010. March 25. - 18:49
latin szerelõ..
Csak nem lemostátok a kocsimat?
Most mindjárt átöltözök bicyclerepairman cuccba, és megcsinálom egy csaj bringáját
“A dizájndrogtól lassacskán már minden spanom mizantróp”
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra
Posted 2010. March 25. - 18:46
Csak nem lemostátok a kocsimat? 
Most mindjárt átöltözök bicyclerepairman cuccba, és megcsinálom egy csaj bringáját
És letöltöm ezt a rettentõ beteg filmet:
Tokio Gore Police
És letöltöm ezt a rettentõ beteg filmet:
Tokio Gore Police
Posted 2010. March 25. - 18:39
Hazudsz.
Nagyon fasza ez a Fox olaj,meg a kenõ cucc hozzá! Teljesen más hangja van a villának! Küllõket feszesre húztam, végre kiegyengettem a hátsó váltót is, mehetünk sederni!! Remélem hévégén itt nem lesz komoly esõ!?
Mai nap részben autokozmetikaként mûködtünk! Jó volt, szép lett!
Nagyon fasza ez a Fox olaj,meg a kenõ cucc hozzá! Teljesen más hangja van a villának! Küllõket feszesre húztam, végre kiegyengettem a hátsó váltót is, mehetünk sederni!! Remélem hévégén itt nem lesz komoly esõ!?
Mai nap részben autokozmetikaként mûködtünk! Jó volt, szép lett!
Posted 2010. March 25. - 16:09
Ilyen napokat el tudnek meg viselni!
Delolott Puszedlis reggeli a szt istvan teren,aztan fel hegyre,egesz eddig dh palya,bmx felvaltva,fulemben a kotelezo majpod tavasz trackek,most meg begurultam orara ahol 11en
vagyunk:)
9tol meg pacsker rozefrooccss koronazva a napot:)
felraktam a nyari kerekeket,de valami nyiszog hatul..ha hozzaerek a fekhez mar nem.para?!
Delolott Puszedlis reggeli a szt istvan teren,aztan fel hegyre,egesz eddig dh palya,bmx felvaltva,fulemben a kotelezo majpod tavasz trackek,most meg begurultam orara ahol 11en
vagyunk:)
9tol meg pacsker rozefrooccss koronazva a napot:)
felraktam a nyari kerekeket,de valami nyiszog hatul..ha hozzaerek a fekhez mar nem.para?!
“A dizájndrogtól lassacskán már minden spanom mizantróp”
Posted 2010. March 25. - 15:32
Jövõ hét elején nem megy v.ki Pestre? Lennék egy személy pluszba, ha szabad lenne(plusz benyapénz is természetesen) Ha viszont nem megy senki , akkor én mennék autóval, szal lenne 4 hely:-)
Posted 2010. March 25. - 15:31
Posted 2010. March 25. - 14:17
voltam fenn tornyoztam párat! király ork mentes volt minden! volt 2 srác fönn egy perp-el és 1 piros bighittel elsõre azt hittem h Mária az, de beugrott h Õ eladta 
megittam 1,5 litert a hátizsákból
szóval meleg van!
megittam 1,5 litert a hátizsákból
Sei, soku Si.
Posted 2010. March 25. - 13:24
Kékes Balázs, vagy nem jól emlékszem?
Itten vannak képek a koncertrõl (más zenekarok is voltak, õk voltak a végén)
Meg az elsõ képen is õk vannak.
jaja, õ télleg otársam volt általánosba, aztán babitsba évfolyamtársam. sosem gondoltam róla, h muzikális típus
Posted 2010. March 25. - 13:08
"many new talented groups out there" ahogy Elvis is mondta , mielõtt belelõtt a tévéjébe ..
I don't care how it pedals
Posted 2010. March 25. - 13:03
Kékes Balázs, vagy nem jól emlékszem?
Posted 2010. March 25. - 12:38
ezek a bringalakatrész bútorok nagyon faszák!
bleeding pinkbõl ki a volt otársam?
kész a fóka, végre nincs semmi sérülés rajta
buzik meg itt trafiznak az utcánk elõtt. behh
bleeding pinkbõl ki a volt otársam?
kész a fóka, végre nincs semmi sérülés rajta
buzik meg itt trafiznak az utcánk elõtt. behh

Sign In
Create Account

Back to top