Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
60704 hozzászólás a témában

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Nekem a tegnap este ismét sikerült épp csak annyira bebaszni, hogy mindenre emlékszem, és majdnem minden olyan koncertre eljutottam, amire kíváncsi voltam. Mondjuk 4 napig gyakoroltam, hogy ez sikerüljön ;)
Bringázni ma nem megyek, mert délután családi kerti party lesz.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
menjünk h1re, nagyon fasza az idõ!

ez de gáz :-P

YouTube - Dude Fails Dunk Over Four Girls

Feltöltött kép

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Hát érdekes volt ez a PEN.
Egy perc zenére nem emlékszem, csak hogy kavartam össze-vissza, kurva sokat ittam és volt a toi-toik mellett egy nagy hugytenger.
Most meg kész vagyok.
Kébe aludni!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.151 hozzászólás
má megen rázató .. nemááá mi ez fórkrossz?
faszom :D
I don't care how it pedals

Napkin 001

Napkin 001

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.121 hozzászólás
Tomiékat elküldtük pennázni!
Bezabáltam megint. Édeschili szósszal csirkeszárny, hhmm nyami! Régóta kívántam, pedig annyira nem vagyok csirkeszárnyas!

A pálya gecijó lett! Full vk! A talaj kegyetlen, belemarkolható! Ugró, oldalazó, kanyarok, rázató(lesz), letörés, szikla, fasza nyeremények!

Golfban Opel motor???? http://mygolf2.com/w...lf2c20xe0au.jpg

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
ezen a kakizos iromanyon konnyesre rohogtem magamat :D
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
sajnos az a baj, h nem tudják melyik 3 ütötte + õket a tizenixbõl...lényeg, h nem történt komoly baj

ma hiperredundanciálisat csapattunk! vörösferi pálya nagyon atom! az elsõ kerekembõl 1 küllõ bánta :)

hehh:

http://www.napiszar..../2010/04/sz.jpg

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.151 hozzászólás
az ilyen sztoriktól amugy kész vagyok.. rohadékok
tuti nem hagynám annyiban

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.151 hozzászólás
na, felkerült elõre hátra a két minion super takács. fognak.

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás

csodálom, h nem haltak +:

L

Széépek vagytok PEN-ileg:-))))

Heheh pont ott gyalogolok a melóba:-)) Majd Hétfõn megcsekkolom a nyomokat...

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Nagyon elfáradtam.
De a kutyák is, úgyhogy már megérte! ;)

A tegnapi PEN nekem szarul sült el, aztán föl is basztam az agyam és inkább hanyagoltuk is.
Azért jól bepiáztunk.

Ez a kidobós dolog nagyon durva.
Azért tudják kik voltak?
Ki kell szúrni a kocsijuk kerekét...

HÖK iroda nem túl esélyes, de a telefonboltokba tényleg érdemes lenne bemenni.
Hiányos telefont is keresni, meg ha valaki rendel hozzá hátlapot.

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
András telefonját is beejtettük egyszer a sörömbe, miután kiszárad hibátlan volt. szerintem hétfõn fuss 1 kört a használt telefonboltokba! (pl Csabának szólj mindenképp, hátha behozzák neki)

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Ejj, ezek a biztonsági õrök mindig keménykednek. Az a baj, hogy a rendõrökkel meg elég jóban vannak, szóval nehéz bármit is tenni. Nemrég az Est Caféban is volt egy kis túlkapás, ha jól tudom.

Most úgy tûnik, hogy vagy egy Nokia 5230 lesz a kiszemelt, vagy az 5800 ismét. Az 5230 szinte tökugyanaz, mint a régi, csak nem tud wifit, és nem adnak hozzá memóriakártyát. Emiatt, olyan 20-30e-rel olcsóbb. Hétfõn azért bemegyek még az EHÖK irodába, hátha. Bár valószínû, hogy a sörfürdõ nem tett neki jót, és amúgy se mennék vele semmire :(
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
húgomat + pasiját tegnap penen +verték a biztonsági õrök, mert rossz j1et mutattak fel (volt náluk jó is, de véletlenül a rosszat vették elõ). egyszerûan odajöttek hozzájuk 3an és kérdezték, h mit lökdösõdsz?! azt se tudták mi van. hívtak utána rendõröket, de Kuszi sokkot kapott és nem tudtak vele értelmesen beszélni (én se), és azt hitték, h füvezett...tanúk nem voltak, úgyhogy szartak rájuk. Kuszit a szeménél meg a szájánál ütötték +, de nem vészes, szinte alig látszik, viszont lelkileg nagyon +viselte. Bálintnak + a hátán vannak szép foltok.

személyiség teszt nem volt durva. 200 kérdéses volt.
mikor még az otp-hez felvételiztem, volt psziho, értelmiség, és személyiség teszt is. 2x4 órát kaptam rá. na az kurva szar volt :)

Tomi vagy v1él 1 olcsóbb teflont, vagy v1él ugyanolat, de ha ilyen helyekre mész, hagyd otthon ;)

csodálom, h nem haltak +:

http://www.langlovag...zlop-budapesten

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Na ma elég jó volt a parádé. Nem hagytam el több telefont, emlékszem mindenre, és 2 csajjal széttáncoltam magam. Most iwiw-en lecsekkolom õket :)
Titoék jól nyomták, bár az a koncert lehetett volna késõbb, és akkor a tombolás is nagyobb lett volna. A VHKsok bolondok teljesen, a Zagastic ugráltatós, Barabás Lõrincék meg zsenik. Holnap is jó lesz.
Mennyire durva már, hogy majdnem mindegyik pultnál tudják, hogy vágottat kérek? :D

A telefont gecire sajnálom, és egyre kevesebb esélyt látok, hogy akármilyen formában meglesz. Most gondolkozhatok, hogy milyet vegyek. Kedvem lenne egy ugyanilyenhez, vagy nemtom.

Eh, nem találom õket iwiwen... Na mindegy telefonszám azért van :)
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.151 hozzászólás
(^^^)
cápa!
a 3Oj fos
ami most megy a tiloson az jó.
holnap kerépkár.
a pedál meg szarabb mint volt.

Napkin 001

Napkin 001

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.121 hozzászólás
Tomi bszjb! Reménykedünk!
Magoo személyiség teszt?? Élõk közöt vagy még?!:)
30y jó??!!
Ittam elég sört, jól esett, csak a napsütés maradt el faszom! Majd holnap, vagyis ma!
Reggel Bernhardt csavar vétel, motoros kaszálás majd döglött álllat sütés!

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
valakinek nem fekszik otthon egy 450es fox rugója?
pl. én is minden héten megyek pestre.

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás

Magoo, nem érné meg variálni?
Ma is volt pölö Chicken.

dehogynem! csak sose jött össze, pedig próbálkoztam. mondjuk, h Chicken pont ma ment azt nem tudtam, komlói topicot nem nézem... viszont hétfõn 2-re m1ek, ha vki m1, társulnék, vagy ha vki jönne, társuljon.

az a baj a pen-el, h annyira alter zenekarok vannak, h gyakorlatilag 1ik sem érdekel, a belgát kivéve. amit kihagytam, de állítólag nem volt nagy eresztés, legalábbis nekem ezt mesélték. ráadásul geci drága.

de holnap azért lehet kimegyek, már csak a happening miatt is, ha pedig bekúrva m1ek, hótmind1 milyen zene szól

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Oks, lassan én is indulok, akkor ha már közelebb leszek, rád csörgök! ;)