Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 votes

• Please log in to reply
60704 replies to this topic

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Ejj bazz. Ma 8 órát álltam a dohánygyárban. Mert ugye nekem csak mint megfigyelõként kellett résztvennem a tesztelgetésben. De kb. a dolgok felét most találták ki. Amúgy keddig most pont áll is a termelés. Kibaszott fárasztó csak állni, és semmit sem csinálni. Sosem leszek teremõr, biztosági õr, vagy valami hasonló...
És nem is annyira testileg, sokkal inkább agyi problémákat okozott ez a sok semmittevés. Fasznak hagytam el a telefonom? Azzal legalább el lettem volna...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts

Hello!
Vastag befogós, széles kormányt vennék!
e-mail: peter.szemelrock@gmail.com

Hát vegyél! :)

Aktuális civil

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,151 posts
YouTube - Puehse Twins Skateboarding - Take 1
I don't care how it pedals

Szemi95

Szemi95

újonc

• fórumtag
  • 7 posts
Hello!
Vastag befogós, széles kormányt vennék!
e-mail: peter.szemelrock@gmail.com

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
nah, az jó lehet! nekem 10re kell felérnem az 5.kerbe. visszafelé mikor mész? én max 11kor végzek.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Magoo, holnap van pont fuvar. ;)
Legalább most tudom viszonozni...
Annyit tudok csak, hogy korán kell indulnom.

Cserépváralja videó van a Komlóiaknál.
Faszás lehetett, de a csalogató videóban tök más pálya volt, egy fos 1 perces, ez meg egy fasza 2 és fél.
Nem tudom hogy gondolták, hogy majd arra mindenki begerjed.

Orfû még nem fasza.

Rohangálás rulez.

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
köszi! a nyomvonal egyébként elég faszántosnak tûnik

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,151 posts
most volt itt a prez azsonta hogy még most lezs kapálás csak szombaton ugyhogy sztem nem .

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
srácok, a hétvégi állapothoz képest van valami elõrehaladás az orfûi pályán? bicajozható?

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
necces

Feltöltött kép

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts

Tegnap elõtt este pedig a Megye utcában csatlakozott hozzám a belvárosi melletti lépcsõsoros bringádból Ildikó, aki elmondta, hogy 18 éves, és milyen jó, hogy így elbeszélgetünk futás közben, és mi a nevem, és hány éves vagyok. Aszonta, hogy "Jesszusom! 25?:D" Teljes esti sminkben nyomult... Aztán a Környezetvédõknél kiszállt és visszament bandázni:D.

hehehe, ez jó :D

dohánygyárba nem egyszerû bajutni. külön kellett íratnom mindig behajtási engedélyt is

holnap m1ek állásinterjúra pestre. nem volt vkinek vmi amit föl kell vinni vagy lehozni?

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,448 posts
Fahely: rendben! Alkony utca 4 az jó lenne, akkor oda elviszem mondjuk holnap.
Sei, soku Si.

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,151 posts
'ggelt, 'ok 'inát 'vánok 'indenkinek 'ára 's, ' "" " "
'alamint:
http://www.youtube.c.../64/IlPvtOL0hRQ

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Milyen jó már, hogy ma kell mennem a dohánygyárba, hoghy jól meg tudjam figyelni azt a cuccot, aminek a programozását majd át kell vennem. Igen ám, de csak annyit mondtak, hogy oda kell mennem. Mikorra, hova, kivel, kit keressek? Semmit nem mondtak el. Erre most felhívnak, hol vagyok? Hát ezt nem hiszem el :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
És ebbõl a Chica Bombból kell lennie egy másiknak is, mert ami a TVben megy, abban rengeteg tangás segges felvétel van, de ebben pedig inkább cickót villantanak, és megvonják a tangás seggek élvezetét.
Feltöltött kép

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts

fahely: most jut eszembe, h lógok még egy sörrel! tudod a szar lámpám! ez azért jutott eszembe, mert van egy cree r2 ledem, amin elnyomtam egy forrasztást vagyis én úgy látom...rá tudsz nézni erre is? esetleg még sörért? fontos lenne, mert a melós lámpám :)

Hát egyre nehezebb elérned: az egyetlen megoldás, az hogy leadod apáméknál( Alkony 4.) én meg felveszem és megjavítom, majd oda visszaviszem. A másik lámpád is ott van még a szekrényben. Én állt Péntek 21:00-ttól Hétfõ reggel 05:25 ig vagyok Pécs és vonzáskörzetében. Szombaton elméletileg kinnt leszek Orfûn.
...és itt is szuper seggû és csöcsû csajok vannak..
Tegnap végre DH-ztem, meg fogasoztam. Tök fasza (nem a "trendi")pályák vannak errefelé

...és itt is szuper seggû és csöcsû csajok vannak....
Tegnap megnéztük még a Dogmát is--régi klasszikus:-)

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts

A téren meg olyan futó csaj volt, hogy jézusistenmáriátmegbaszom!

Ez kjó!
Mislenyben is van egy csaj, 25 fokban fut fekete mellényben és hosszú fekete nadrágban. Biztos büdös, de jó segge van:D.

Tegnap elõtt este pedig a Megye utcában csatlakozott hozzám a belvárosi melletti lépcsõsoros bringádból Ildikó, aki elmondta, hogy 18 éves, és milyen jó, hogy így elbeszélgetünk futás közben, és mi a nevem, és hány éves vagyok. Aszonta, hogy "Jesszusom! 25?:D" Teljes esti sminkben nyomult... Aztán a Környezetvédõknél kiszállt és visszament bandázni:D.

Kokka! Küldök privátot!

Nagyon jót tekercseltem megint. Kezdek úgy menni, mintha bringáznék.

Szép napot!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Shoshi, írj részleteket, sztem megoldható simán! ;)

Csajok tényleg durvák...
A városban is félelmetes, ami van.

Fishinnyó, gondolom nem korán keltél... :P

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

megatron

megatron

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,694 posts
õõõõõ
A dizájndrogtól lassacskán már minden spanom mizantróp
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Nem értem rá elmenni bringázni, de azért csak elmentem bringázni. És megvolt idénre az Erdész út, szóval oda már nem kell többet menni. Egyszer elég egyenesen nagyon gyorsan sötétben végigsprintelni :D

A téren meg olyan futó csaj volt, hogy jézusistenmáriátmegbaszom! Pedig csak 5 másodpercre láttam, és a fenekét sajnos csak 2 másodpercig, dehát... :)
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök