Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Pécsiek ide! #3
Started by
Lord_Leslie
, 2006. February 14. 01:43
Posted 2010. May 01. - 20:57
Posted 2010. May 01. - 19:47
Húhbázze, durva ez a kajszi-füge pálinka! És ebbõl ma sokat kell meginni? Ojajj 
A CD-t már megszereltem
A CD-t már megszereltem
Posted 2010. May 01. - 18:25
Hemtom, én inkább megyek az erdõben, ahol még van némi természet, mint az autópálya mellett....
Aktuális civil
Posted 2010. May 01. - 17:33
jókora kövek vannak benne. fasza pálya. lenti részen jól kicsusszant alóla a gép
Posted 2010. May 01. - 17:20
Posted 2010. May 01. - 17:15
nekem azért kopik az a 60as is
sajna én nem leszek itthon a verseny 7végéjén, de vmikor én is +nézem azt a pályát
nem rossz
http://www.napiszar..../05/buziaki.jpg
sajna én nem leszek itthon a verseny 7végéjén, de vmikor én is +nézem azt a pályát
nem rossz
http://www.napiszar..../05/buziaki.jpg
Posted 2010. May 01. - 16:24
mit jelent az hogy banamák?
amugy akárki akármit mond, vagy akárhány warnt kapok vagy akár ledobnak a forumról ,akkor sem értem hogy miért pont a szex a tabu, a gyilkolás, erõszak, parasztság, ostobizmus meg nem.
pl ha most felraknám azt a videót ,amiben apache helkopterrõl cafatokra lõnek embereket, nem szedné le senki.. egy szaftos barackot meg igen.
félreértés ne essék, én nem akarok semmit elérni vagy megváltoztatni, csak egyszerüen nem értem..
de nem is akarom ezt tovább rágni mert értelmetlen..
..
holnap meglesem az orfüi pályát, monst jövök toronytol, hihetetlen , de az orkfalka elkerülte a pályát, ,egyet se láttam délután 3kor!
frjont minion érdekes hátul,, megmagasíjja a masinát, meg liffeg a hátulja a tempos kanyarokba.
most vagy visszarakom a 60as high rollert, ami képtelen elkopni, és harap mint a kíígyó, vagy a 3c-t, ami már elkopott, de még mindig jó..
amugy akárki akármit mond, vagy akárhány warnt kapok vagy akár ledobnak a forumról ,akkor sem értem hogy miért pont a szex a tabu, a gyilkolás, erõszak, parasztság, ostobizmus meg nem.
pl ha most felraknám azt a videót ,amiben apache helkopterrõl cafatokra lõnek embereket, nem szedné le senki.. egy szaftos barackot meg igen.
félreértés ne essék, én nem akarok semmit elérni vagy megváltoztatni, csak egyszerüen nem értem..
de nem is akarom ezt tovább rágni mert értelmetlen..
..
holnap meglesem az orfüi pályát, monst jövök toronytol, hihetetlen , de az orkfalka elkerülte a pályát, ,egyet se láttam délután 3kor!
frjont minion érdekes hátul,, megmagasíjja a masinát, meg liffeg a hátulja a tempos kanyarokba.
most vagy visszarakom a 60as high rollert, ami képtelen elkopni, és harap mint a kíígyó, vagy a 3c-t, ami már elkopott, de még mindig jó..
I don't care how it pedals
Posted 2010. May 01. - 15:45
Módosítani nem tudok:
És király a kis erkélyünk, kiültettem a muskátlikat. Este már ott borozgatok, miközben Anya osztálytalálkozik...
És király a kis erkélyünk, kiültettem a muskátlikat. Este már ott borozgatok, miközben Anya osztálytalálkozik...
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Posted 2010. May 01. - 15:41
Kössz Marci! 17:00 körül megyek Ádámmal a belvárosba sétálni és gengszterkedni, rendezhetnénk, illetve a vendégem vagy egy valamire;)!
Pályaépítõknek respect!
Mikibébi nagyon aranyos!
Pályaépítõknek respect!
Mikibébi nagyon aranyos!
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Posted 2010. May 01. - 14:25
Eszméletlen jó lesz a pálya! Nem tudom végig mernék-e menni. Elég sok bátorsághormont kéne termelnie a szervezetemnek. De gecimód kifingtam.
Az autósok meg mind balfaszok. Végig fékezik a szerpentint lefelé és felfelé is. Aztán csak lesnek amikor a dízelmozdony az orruk alá kormol. Volt 3 autós akiket úgy elõztem meg, hogy nem a Magyarürögin mentem végig, hanem gyorsan felmentem a faluba. Ott voltak kátyúk, volt busz szembe, de így is sikerült eléjük kerülni. És volt olyan autós akit még a szerpentinen megelõztem, és miután kiraktam Ákost, utána a 6oson ismét megelõztem... Hát normális vagyok-e?
Az autósok meg mind balfaszok. Végig fékezik a szerpentint lefelé és felfelé is. Aztán csak lesnek amikor a dízelmozdony az orruk alá kormol. Volt 3 autós akiket úgy elõztem meg, hogy nem a Magyarürögin mentem végig, hanem gyorsan felmentem a faluba. Ott voltak kátyúk, volt busz szembe, de így is sikerült eléjük kerülni. És volt olyan autós akit még a szerpentinen megelõztem, és miután kiraktam Ákost, utána a 6oson ismét megelõztem... Hát normális vagyok-e?
Posted 2010. May 01. - 12:07
Magoo, jól döntöttél, mert 7-kor indultam és nem rég értem haza...
Kb 16 órát vezettem.
Na ilyet nem szabad, bazz!
fú bazz, az jó sok!
én is lenyomtam tegnap több mint 800km-t, utána májusfa állításon 4 sörtõl + kis jégertõl annyira bekúrtam, h még most sem hiszem el!
jah, ha tartom a 200-at 16 litert eszik a fóka :-P végül is nem is rossz :-/
ma pedig legénybúcsúra m1ek. úúristen
Dusán: hehe, de be kellett vállalnod!
Posted 2010. May 01. - 10:24
Ha ebbõl szeretnél sportot ûzni, megteheted - a Banamákon.kaptam egy warnt a klipért : )
elég sokaáig fent volt btw_ )
Volt már itt olyan brigád, aki azt hitte, attól hogy "Lokálpatrióták..." topik az valahogy kívül esik a Bikemagon és az övék.
Már nincsenek itt.
"In idem flumen bis non descendimus"
Posted 2010. May 01. - 10:14
Posted 2010. May 01. - 00:35
A legjobb, hogy bevállaltam egy csaj gépét, hogy újrahúzom. Na, megnéztem nem tûnt gázosnak, mondom inkább nem húzom újra, csak rendberakom. Erre kiderült, hogy jócskán van rajta vírus 
Na mindegy elmolyol rajta majd a víruskergetõ. Csak kéne a CD bootos verzióból újabb, és akkor az jó lenne.
Háhá, Balázs a kis pöcsös
Az ilyen sok vezetés után mindig akkor csak meg a fáradtság, amikor kiszállok a kocsiból. De akkor kibaszottul. Olyankor épp, hogy csak bemászok az ajtón. És akkor szoktam elgondolkozni, hogy mi lett volna, ha fél órával elõbb fáradok be ennyire? De persze ilyan szerencsére nem nagyon fordul elõ. Mert ha kicsit is érzem, hogy lanyhul a figyelem, akkor meg szoktam állni a legközelebbi benzinkútnál tökmindegymit venni...
Azért csörögj ránk, ha indulnál, nehogy addigra már visszafelé jöjjünk...
Ja, és elmostam a grillrácsot, szóval össze lehetne megint égett fûszeres zsírral, és korommal koszolni...
Na mindegy elmolyol rajta majd a víruskergetõ. Csak kéne a CD bootos verzióból újabb, és akkor az jó lenne.
Háhá, Balázs a kis pöcsös
Az ilyen sok vezetés után mindig akkor csak meg a fáradtság, amikor kiszállok a kocsiból. De akkor kibaszottul. Olyankor épp, hogy csak bemászok az ajtón. És akkor szoktam elgondolkozni, hogy mi lett volna, ha fél órával elõbb fáradok be ennyire? De persze ilyan szerencsére nem nagyon fordul elõ. Mert ha kicsit is érzem, hogy lanyhul a figyelem, akkor meg szoktam állni a legközelebbi benzinkútnál tökmindegymit venni...
Azért csörögj ránk, ha indulnál, nehogy addigra már visszafelé jöjjünk...
Ja, és elmostam a grillrácsot, szóval össze lehetne megint égett fûszeres zsírral, és korommal koszolni...
Posted 2010. April 30. - 23:35
Magoo, jól döntöttél, mert 7-kor indultam és nem rég értem haza...
Kb 16 órát vezettem.
És 7-kor indulok tovább.
Faszkivan.
Remélem idõben haza érek és megyek utánatok!
Shoshi, az elbaszott napomban csak Te vagy a "szerencsés"!
Holnap akár oda is tudom adni...
Szalai Miki apa lett!
Õ Balász: http://szalaimiki.tumblr.com/
Kb 16 órát vezettem.
És 7-kor indulok tovább.
Faszkivan.
Remélem idõben haza érek és megyek utánatok!
Shoshi, az elbaszott napomban csak Te vagy a "szerencsés"!
Holnap akár oda is tudom adni...
Szalai Miki apa lett!
Õ Balász: http://szalaimiki.tumblr.com/
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2010. April 30. - 23:20
Mivan, mivan?
Má megint hol ittál te alkesz?
Most mondanám, hogy miért nem hívott engem senki a városba, de jobb ez így. Még baszakszik a torkom, és inkább itthon gyógyítom magam. Mondjuk most begyógyítok egy kis páleszt...
Má megint hol ittál te alkesz?
Most mondanám, hogy miért nem hívott engem senki a városba, de jobb ez így. Még baszakszik a torkom, és inkább itthon gyógyítom magam. Mondjuk most begyógyítok egy kis páleszt...
Posted 2010. April 30. - 22:24
Ejj, jól bebasztam.... Nembaj, majd Tomi csörögjé azér, mielõtt jössz, merhogy keljek fel.
Egyébként retek pölledék idõ volt, meg annyi szúnyog, mint a picsa. Szarosszar. Persze csapatni jó volt. Azt mindig jó.... Szerencséje a kutyás köcsögöknek, hogy nem jöttek felfelé, mer minden kanyart levágtam.... Na város
Egyébként retek pölledék idõ volt, meg annyi szúnyog, mint a picsa. Szarosszar. Persze csapatni jó volt. Azt mindig jó.... Szerencséje a kutyás köcsögöknek, hogy nem jöttek felfelé, mer minden kanyart levágtam.... Na város
Aktuális civil
Posted 2010. April 30. - 21:17
ez se rossz: )
20:04 -!- Spaceboy [~c6749031@huwico.hu] has joined #huwico
20:04 < ircnet_gw> Hex2IP: c6749031 --> 198.116.144.49 --> nasans3.nasa.gov.
20:04 < Spaceboy> hi
20:05 < Spaceboy> is this the channel of hungarian wireless community?
20:05 < Z0l> yes
20:06 < szaboat> hi
20:07 < Spaceboy> i'm working at NASA, one of our sattelites picked up a transmission originated from Budapest, HUNGARY
20:07 < vili>
20:08 < Z0l>
20:08 < vili> our goal is world domination
20:08 < Spaceboy> if that is the case, i have to report this to international authorities
20:09 < Spaceboy> and by the way, your message 'Niggerek vagytok mind' never reach mars i'm sorry
20:09 < mosquito>
20:09 < szaboat>
20:09 < Z0l> :DDD
20:10 < vili>
20:04 -!- Spaceboy [~c6749031@huwico.hu] has joined #huwico
20:04 < ircnet_gw> Hex2IP: c6749031 --> 198.116.144.49 --> nasans3.nasa.gov.
20:04 < Spaceboy> hi
20:05 < Spaceboy> is this the channel of hungarian wireless community?
20:05 < Z0l> yes
20:06 < szaboat> hi
20:07 < Spaceboy> i'm working at NASA, one of our sattelites picked up a transmission originated from Budapest, HUNGARY
20:07 < vili>
20:08 < Z0l>
20:08 < vili> our goal is world domination
20:08 < Spaceboy> if that is the case, i have to report this to international authorities
20:09 < Spaceboy> and by the way, your message 'Niggerek vagytok mind' never reach mars i'm sorry
20:09 < mosquito>
20:09 < szaboat>
20:09 < Z0l> :DDD
20:10 < vili>
Posted 2010. April 30. - 21:14
cult girl: )
acros ról sok jót nem hallottam eddig. :/ a headsetek igéretesek viszont..
és kurvanagyot fociztunk ezzés heJett
éés még most is bringával vagyok..
éééééés holnap hegy??!
acros ról sok jót nem hallottam eddig. :/ a headsetek igéretesek viszont..
és kurvanagyot fociztunk ezzés heJett
éés még most is bringával vagyok..
éééééés holnap hegy??!
Posted 2010. April 30. - 18:30
nagy csapatás megvolt 2x...valahogy nagyon sokat kivett belõlem, lehet h a meleg..de a király utcai lila felsõruházatos csaj odavágott..
van egy két jó benne:
http://www.pinkbike....otter-2010.html
@fahely: lámpámat leadtam!
van egy két jó benne:
http://www.pinkbike....otter-2010.html
@fahely: lámpámat leadtam!
Sei, soku Si.

Sign In
Create Account

Back to top