Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 votes

• Please log in to reply
60704 replies to this topic

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Azért pár defekt csak nem jelent gondot. KisB-ék ipari mennyiségben is árulnak foltot.

Ma van kötelezõ szabadság, de esik itten ez az esõ...

Metró, Tecsó, üveges, digitprint, posta... reggel 10-ig megjártam mindent. Vannak Katonabogaras matricák;).
Pálya azért legyen biztonságos... Nem szeretném, ha megint szétnyílna valakinek valamije...

Bringázós múvik tök faszák. Meg a xen-féle gerincen csapatós is.

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

megatron

megatron

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,694 posts
buppa jó arc..

mindenem defektes..vicc ez így hogy
autóval nem egyek mert dárga atankolni meg olaj csere is kéne már,ok legyen robogó, na annak kilõtték a gumiját meg a tükröt,jó megyek a tomaccal,azt defektelem hétvégén,ok akkor a merida, azon midként gumi lassúdefektel lehalt,ok akkor ho la camping,azon meg az elsõ defektes de az mg régi belsõs,azt sem tudom hogy fújjam fel..bazz..:)

sportból szívok..
A dizájndrogtól lassacskán már minden spanom mizantróp
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Azért ez hatalmas:
Bringázz a munkába!
A fõszereplõ ugyanaz:
Buppa - Flaszter Maszter
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Szombat este még azt is megtanultam, hogy a kenyaiak úgy isszák a pálinkát, mint a vizet. És nagyon meg se látszik rajtuk...

Mármint az utolsó nagy sziklához? Matracok kellenének a fákra, meg bizonyos sziklákra. Van valakinek?
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,151 posts
a lenti lapraugró témára egy ötlet: azokból a fákból amik ott hevernek, lehetne egy slight érkezõt építeni és úgy már faja is lenne.
I don't care how it pedals

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
plusz ha a dombba érkezel egy laposabb ugróról, akkor az nagyobb lendületet is ad, mint mostani nagy íves repülés utáni huppanás.

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,151 posts
hát ja.. én is gondoltam rá hogy most akkor a bringát féltem jobban a végén vagy magamat..
viszont a pályaközepi ugrót elõrébb rakni nem volna hüjeség.. és akkor pont érkezõ lenne az, amit most átugrunk.. bár nekem így is tetszik

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
srácok, a pálya isten. két baj van csak, amit kéne orvosolni:
az egyik az ugrató. nagyon magasba dob, és kövér féket kell húzni, hogy ne ugorjuk le lapra a kanyon aljába. laposabb és hosszabb kéne,h legyen, meg másfél méterrel feljebb jobb lett volna :)
a másik a vége. ha ott nyíl egyenesen kell lemenni a sziklák közé, és ott leugrani, az bicajgyilkos. meg a mentõ sokat fog akkor fordulni...

na megjártam orphue-i páylát, mentem rajta szakaszokat, meg egybe is párat.
hát azt kell mondjam hogy ez eedig a leggyorsabb páélya, és talán a legnehezebb is.
a végén van egy kõ középen, na azt hogy ne kapjam telibe, el kellett esnem :)
kiváncsi vaogyk a katlan milyen lesz pár száz round után..
a laza kövek külön nyalánkság a végén ahol ugye célszerü lesz beugrani lapra azt a szart..úgy hogy elõtte ideoda perdülsz a köveken.. jmmhh egyelõre nem ugrottuk..
pedig belegondolva a tetején is van eg ylapra ugrós rész kb ugyanakkora, csak ott van helyl érkezni.. na ez a másik ami alul para lesz, mert ahogy megérkezel lapra, egyböl be kell huzni a jobbost szüken és ott is loose rocks .ehhe
a közepén a "nagy" ugró is fasza, lehet szépet repülni ,bár a gyors tempó eléréséhez célszerü lesz azt is seggalá huzzott géppel minél kevesebb air-el megugrani.
a hosszú íves kanyarok kurva jók, a földet szinte harapja a gumi,, megy is vszza a high roller. ide az kell
van egy kanyar amit nem szeretek bevenni, mertn agyon levesz a tempõbol, de hát nem lehet mindenki kedvébe járni (katlan felett kb 3-4 kanyarral a szûk kifelé dõlõs balos)
szoval gratula és elõ azzal a pink sprével és szinezni a köveket! legalább azt az egyet: )

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Magoo basszus úgy tûnik ma is nagyon szomjas :D
Most láttam képeket az elmúlt estérõl, hááát, eléggé készek voltunk asszem :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Émmeg most téptem szét a gumikötelem. Nem sokat bírt...

Óúti isten lett. Holnap lefotózom! És a picikét is!

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,151 posts
tisztán emlékszem. pont 40 éve kezdtem el hirdetni a stucnit, azóta se kell senkinek.

Feltöltött kép

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,448 posts
mi szokásos tornyot mentük ork free volt...és nagyon kiadta...aztán meg vízmosás és az nagyon faja volt, sokat kéne rajta menni és wáááá..., meg egyszer megmetszeni :)
Sei, soku Si.

megatron

megatron

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,694 posts
pink és kék spré bekészítve,majd fújunk..:)

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,151 posts
na megjártam orphue-i páylát, mentem rajta szakaszokat, meg egybe is párat.
hát azt kell mondjam hogy ez eedig a leggyorsabb páélya, és talán a legnehezebb is.
a végén van egy kõ középen, na azt hogy ne kapjam telibe, el kellett esnem :)
kiváncsi vaogyk a katlan milyen lesz pár száz round után..
a laza kövek külön nyalánkság a végén ahol ugye célszerü lesz beugrani lapra azt a szart..úgy hogy elõtte ideoda perdülsz a köveken.. jmmhh egyelõre nem ugrottuk..
pedig belegondolva a tetején is van eg ylapra ugrós rész kb ugyanakkora, csak ott van helyl érkezni.. na ez a másik ami alul para lesz, mert ahogy megérkezel lapra, egyböl be kell huzni a jobbost szüken és ott is loose rocks .ehhe
a közepén a "nagy" ugró is fasza, lehet szépet repülni ,bár a gyors tempó eléréséhez célszerü lesz azt is seggalá huzzott géppel minél kevesebb air-el megugrani.
a hosszú íves kanyarok kurva jók, a földet szinte harapja a gumi,, megy is vszza a high roller. ide az kell
van egy kanyar amit nem szeretek bevenni, mertn agyon levesz a tempõbol, de hát nem lehet mindenki kedvébe járni (katlan felett kb 3-4 kanyarral a szûk kifelé dõlõs balos)
szoval gratula és elõ azzal a pink sprével és szinezni a köveket! legalább azt az egyet: )

megatron

megatron

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,694 posts
megint ellopták a tükröm az éjjel..most olyat vettem amin az egyik 13as a másik 14es kulccsal kell feltenni,fordított menetes,reggelre hát csak nincs meg..és amikor a katlanból jöttünk le 10 körül még megvolt..kinobol hazafelé meg már nem..ok..persze a múltkori az egyi törött volt kellet neki a másik..de hogy a gumi is vagy 5helyen ki van szúrva késsel/csavarhúzóval..na most attól azért felemet a pumpa bennem...
mijafaszt lehet ilyenkor csinálni?? kezdjem el a szomszédokat végig csöngetni hogy nem õ volt véletlen?!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Magoo is készen volt, mert láttam :D
Ez az Est Café hát már megint. Addigra brutálisan bebasztam a pálesztól. Ejj, ejj...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Ajajjjajj!
A sok pálinka aáááááá!
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,600 posts
Tegnap kitekertünk a pályára kicsit körülnézni. Respekt az uraknak. Jó lett nagyon! Kisgéppel nem is mertem legurulni a meredeken.

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,151 posts
csak xco van,meg eredménylista

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Houffalize. 4x. Most.
Eurosport2. Freecaster.