Köszi a sok szépet és jót !

Nálunk Gergőnek begyulladt a füle, szóval közösségileg esélytelenek vagyunk a szülinapozásra!
Ha meg tudjuk oldani, akkor beugrok, vagy beugrunk egy picit! Addig is jó partizást!
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Most egy másikat is fel akarsz próbálni, vagy már nem emlékszel, hogy felhúztad az enyémet?
Ha mégegyszer odaadom az jó?
hát bazz nem emlékszem...szóval akkor hányas a tiéd és nekem az jó volt e? :-)
úgy odacsűrtem a pedálomat, h lefittyedt a külső fele. meg valahogy mintha az egész pedál test egy kicsit meg lenne csavarodva. az egyik oldala nyomja a talpamat, a másik meg kifelé lejt, szóval sehogy sem jó..
Csak Máriósat játszik kicsit!
Gabesz, én sem fogok odaérni, sajnálom...
Fél 3-kor visznek le, addig kb beköszönni sem lenne időm.
Sajnálom és mégegyszer köszönöm a meghívást, jó sütögetést!
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
oneal kesztyűje van e vkinek? érdekelne a méretezése, mert most egy dakine-om van, ami L-es.
Most egy másikat is fel akarsz próbálni, vagy már nem emlékszel, hogy felhúztad az enyémet? Ha mégegyszer odaadom az jó?
Ezek szerint kókuszod lesz Tomi? Gratula!
Valami gyorsat kellene menni...
Edited by Shoshi, 2014. April 19. - 11:21.
alapvetően teljesen jó helyzetben van, csak maradjon úgy egy kicsit
oneal kesztyűje van e vkinek? érdekelne a méretezése, mert most egy dakine-om van, ami L-es.
Tomi, nekem útba esett ez a kocsi, és a munkaidőmbe is belefért :-D de ha sört akarsz, akkor menjünk tekerni és majd Tecánál meghívsz egyre ;-)
bringatartómat rápróbálhatod, ha akarod!
Ne is mond Atus, ha majd tényleg meglesz hamar fog bekerülni a csomagtartóba egy tálca sör, mert neked is meg Magoonak is jövök egy párral
Meg kell majd venni egy bringaszállítót is, mert a vonóhorgos az már nem lesz jó.
De előbb egy új garnitúra gumi.
<<<ROCK&ROLL>>>
:ogien:
Királyság Tomi! Fóka nagy király
én már túl vagyok a tekercsen. meló után gyorsan összekaptam magam azt mentem!
Tettye fölött a sorompónál ugye már egy hete ott van két multicarnyi kavics, az út közepén, beszéltünk is róla. ezt most faszán lemosta az eső, úgyhogy az alatta lévő jó kis köves szekció kezd kisimulni. továbbá a kavics fölötti részen levertek két gerendát az útra fektetve, és a továbbiak lerakására is kiásták már a helyeket. lesz vmi könnyebben járható út a mostani túl köves helyett, hogy magassarkúban is fel tudjanak menni vagy mi?!
Hát a szigetvári kiruccanás Atussal félig meddig sikeres volt. Megvan a kocsi, akarom, kell, adják ide! Csak a sebességmérő baszakszik, és fél óra alatt se tudta leszedni a szerelő srác a régi jeladót, nemhogy az újat felrakni.
Háh, rákerestem, dobott egy ilyet: http://totalcar.hu/t.../beesik_az_ora/
Meg fórumokban is van egy-két eset, szóval nem nagy ügy.
Hívott a faszi, és kész a kocsi, kedden megyünk is érte
Valamikor kéne pumptrack session-t is tartani, ha nem esik és fúj...
Edited by tomidny, 2014. April 18. - 16:35.
Részemről ma országút, holnap talán mtb, ha az időjárás is úgy akarja!
Hát a fröcsögős nálam azt jelentené, hogy valahogy lebukdácsolok utánatok. Benne lennék, de régen voltam országúton már, úgyhogy lehet solo edzést tartok. Viszont 5 körül tudnék csak indulni,úgyhogy ha előbb mentek kiestem.
OK, rendben!
Ma itthon vagyok, szóval az ebéd utáni műsor játszik. Kicsit tisztul, ez az országút irányába billent, de már nagyon nem bírom mtb nélkül sem!
Ha megyek montizni, akkor hívlak Mof!
hát.. a holnap érdekes lesz testileg. falmászáson megbaszódott a bal lábamban egy izom, de hogy beütöttem-e, vagy csak szerencsétlen voltam as usual, az titok. aztán Eszta barátnője jól megmaszott, de happy ending nem volt.. cserébe olyan csomókat rángatott ki a combomból, lapockám alól, hogy majd' behuggyantottam.
szóval lehet, hogy maradok a fosos kis picsámon és inkább írom a szakdolgozatom. nemtom. Shosi, hívj, ha úgy van, köszi!
A Kokkot láttam felfelé elsuhanni autóban hétfőn, de kérdés hogy a vizsla amit másnap majdnem kifékeztem az a ti kutyátok volt? illetve ott a lejárónál az égervölgy felé a két bringás az te voltál? (mármint az egyik)
..
és nem hoztam ki a bringát. de megyek megint haza a hétvégén.
és mivel semmi nem lesz nyitva, jól összerakom és kihozom.
..