Az alábbi hibákat észleltük
1. Your submission could not be processed because the token has expired.
Please reload the window.
nemcsak ezt ítram TE köcsög!
Na mindegy.
Magóóónak köszi, kapsz majd stívpít fingot értem.
Van 9 ejró., meg menjünk má!
Ricsinek is köszi a fuvart.,
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Pécsiek ide! #3
Indította
Lord_Leslie
, 2006. február 14. 01:43
Írta 2010. május 16. - 02:16
Írta 2010. május 15. - 23:12
Írta 2010. május 15. - 22:24
Kiskuyta nem kell valakinek esetleg?
Beagle-Golden keverék.
mind három kan. hó végén elvihetõk.. (kettõnek kérdõjelesen már van gazdája.)

Beagle-Golden keverék.
mind három kan. hó végén elvihetõk.. (kettõnek kérdõjelesen már van gazdája.)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2010. május 15. - 22:11
Írta 2010. május 15. - 21:54
Zap, kell kölcsibe ájró?
btw--összetákoltam egy pc-t itthonra(Gadányba)
Tommy: muterom volt alaplapja, v.mi vacak vidkártyával és a win-t se kellet újrarakni, csak vid és aud drivereket.
btw--összetákoltam egy pc-t itthonra(Gadányba)
Tommy: muterom volt alaplapja, v.mi vacak vidkártyával és a win-t se kellet újrarakni, csak vid és aud drivereket.
Írta 2010. május 15. - 20:42
Elnökúr, megyünk, megyünk, lefúj majd minket a 100Kmes szél.. 
Kocsi teletankolva, gumicsizmák meg 20kiló szatyor/zsák/nájlon bekészítve, fotógépre szatyor feldáktépezve, óra beállítva....
Kiváncsi vagyok ezekre eléggé, mer ami itt 4xon ment ma, tényleg nem normálisak.
Gabesz: a jegyben benne van a felvonó is? Mert még nem sikerült €-t váltanunk....
Kocsi teletankolva, gumicsizmák meg 20kiló szatyor/zsák/nájlon bekészítve, fotógépre szatyor feldáktépezve, óra beállítva....
Kiváncsi vagyok ezekre eléggé, mer ami itt 4xon ment ma, tényleg nem normálisak.
Gabesz: a jegyben benne van a felvonó is? Mert még nem sikerült €-t váltanunk....
Aktuális civil
Írta 2010. május 15. - 20:24
Megyek a megaszarba! Láncfûrészes gyilkos leszek és felaprítok mindennkit, akinek köze van ehhez, élõ egyenes adásban! Teljesen jó lesz, mert Én fogom megnyerni!:cool2:
Írta 2010. május 15. - 18:22
B...meg!!!
Ez a nap nagyon brutál volt!Miután el indultunk a szállásról rákezdett az esõ,és még most is szakad!!
csak 11 tõl lehetett felmenni a pályára az új felvonóval.7€ 2 napra a WC belépõvel együtt!Ilyen olcsó még soha nem volt!11 perc alatt van fent és kb 6 személy,vagy 3 bringa+pilóta!
Dh pálya ilyen sárban és esõben félelmetes volt,a gyökeresen sírni lehetne,de ezek az állatok,mintha semmi nem is volna!A köves szakaszról meg nem is nyilatkozok!
A4x re már jól befáradtunk az esõbe és a hidegbe.
Graves gyönyörûen nyomta,de a végén Marosi lett a nyerõ!
Most pihi,kaja és buli!
Holnap meglátjuk mit mennek a nagyok!!
Gyertek Ti is!
Ez a nap nagyon brutál volt!Miután el indultunk a szállásról rákezdett az esõ,és még most is szakad!!
csak 11 tõl lehetett felmenni a pályára az új felvonóval.7€ 2 napra a WC belépõvel együtt!Ilyen olcsó még soha nem volt!11 perc alatt van fent és kb 6 személy,vagy 3 bringa+pilóta!
Dh pálya ilyen sárban és esõben félelmetes volt,a gyökeresen sírni lehetne,de ezek az állatok,mintha semmi nem is volna!A köves szakaszról meg nem is nyilatkozok!
A4x re már jól befáradtunk az esõbe és a hidegbe.
Graves gyönyörûen nyomta,de a végén Marosi lett a nyerõ!
Most pihi,kaja és buli!
Holnap meglátjuk mit mennek a nagyok!!
Gyertek Ti is!
<<<ROCK&ROLL>>>
:ogien:
Írta 2010. május 15. - 17:59
Basszátokmeg a Eurosport 2-n közvetítik, de persze hogy a UPC-n nincs euro2!! Ezeknél semmi sincs, ami jó!
Írta 2010. május 15. - 17:41
voltam veretni esõben...Furcsa érzés rommáázni, mint a régi szép idõkben...bringa elég viseletes lett, holnap tekerés elõtt rendbe kell tennem! Az eredmények biztatóak. Lengõkar, és elsõ villa szépen teszi a dolgát, hajtókar hibátlan, kifejezetten jobb így, hogy szélesebb. Elsõ fék is elkezdett fogni. a váz jó, talán egy picit kicsi még Nekem is. Ugrani szépen lehet vele, súlyelosztása nekem tökéletes. A 2.1-es kendák is szépen teszik a dolgukat, nem túrja az orrát, mint régen a michelin szettel.
Holnap esetleg valaki egy kis sarazásra vevõ lenne?
Holnap esetleg valaki egy kis sarazásra vevõ lenne?
Írta 2010. május 15. - 17:01
Írta 2010. május 15. - 16:32
Fuhúú, milyen fossár van kint!!! Yeeee, jó lesz ez holnap.
Tomi, állnak ott farmerban, sportcipõben, mi a gumibakkerral, meg a vízálló ruhával túl leszünk öltözve....
Mondjuk azé a fotógépet énis elviszem, csak jól becsomagolom. Egyébként meg ilyenkor szok az lenni, hogy rákészülünk, azt sütni fog a nap. Persze lehet, hogy mégjobban fog esni!
EZ A 4x MEKKKOOOORAAAAA!
:D Tolják a fiúk a rittyóban rendesen...
Tomi, állnak ott farmerban, sportcipõben, mi a gumibakkerral, meg a vízálló ruhával túl leszünk öltözve....
Mondjuk azé a fotógépet énis elviszem, csak jól becsomagolom. Egyébként meg ilyenkor szok az lenni, hogy rákészülünk, azt sütni fog a nap. Persze lehet, hogy mégjobban fog esni!
EZ A 4x MEKKKOOOORAAAAA!
Aktuális civil
Írta 2010. május 15. - 16:21
Szerintem én viszek fényképezõt. Max rakok arra is zsacsit
Gumicsizmát meg esõálló nacit adjatok kurvaolcsón!
Esõcuccot tudok adni, csak ausztriában van. Gyere el érte.
Írta 2010. május 15. - 15:57
Írta 2010. május 15. - 15:43
Írta 2010. május 15. - 15:20
Fényképezõt nem vinnék, mer nincs vízalatti tokom,de akkor meg nem lesznek képek, amik meg kellenének!
Ésmég gumicsizmát is kell szereznünk.![]()
Szerintem én viszek fényképezõt. Max rakok arra is zsacsit
Gumicsizmát meg esõálló nacit adjatok kurvaolcsón!
Írta 2010. május 15. - 14:27
Írta 2010. május 15. - 14:02
Na kapjátok be!
A hajtókar úgy mûködik, hogy össze-vissza szarjátok magatokat tõle. Más valami fos a hátsó agyban, mert az egyik tárcsa fogó csavar folyamatosan kilazul. Jaja! Tegnap megvolt a förszt rán! Égervölgyben voltam egy szoktató kört, aztán meg bennt a városban. Gyermekbetegségek vannak, de nem vészesek. Kell vennem egy másik nyerget, mert nagyon töri a seggem. Amúgy a hajtókar gondja, 1 kalapácsütés volt, s jobb, mint amikor a gyárból kijött.
A hajtókar úgy mûködik, hogy össze-vissza szarjátok magatokat tõle. Más valami fos a hátsó agyban, mert az egyik tárcsa fogó csavar folyamatosan kilazul. Jaja! Tegnap megvolt a förszt rán! Égervölgyben voltam egy szoktató kört, aztán meg bennt a városban. Gyermekbetegségek vannak, de nem vészesek. Kell vennem egy másik nyerget, mert nagyon töri a seggem. Amúgy a hajtókar gondja, 1 kalapácsütés volt, s jobb, mint amikor a gyárból kijött.
Írta 2010. május 15. - 13:43
Fényképezõt nem vinnék, mer nincs vízalatti tokom,de akkor meg nem lesznek képek, amik meg kellenének!
Ésmég gumicsizmát is kell szereznünk.
Ésmég gumicsizmát is kell szereznünk.
Aktuális civil
Írta 2010. május 15. - 13:31
Mennyire durva már a Maribori webkamerák képe. Volt amikor konkrétan semmi nem látszott:)
Menjünk má!!!
Menjünk má!!!

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére