Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Pécsiek ide! #3
Started by
Lord_Leslie
, 2006. February 14. 01:43
Posted 2010. May 17. - 10:25
Az egyetlen gond, hogy nem volt nálunk pálinka. Jól beittunk volna, aztán teleport. Vagy az Somogyhatvanból nem mûködik?
Posted 2010. May 17. - 09:14
Jó, hogy nem mentünk Kaposvár felé. Sásdnál kiöntött a Baranya csatorna, és nem lehet arra átjutni...
Most már abbahagyhatná az esõ. A lakás is lehûlt kurvára.
Tegnap még elég szép volt, amikor fingottam egy istenest a pálya szélén, és 2 perccel késõbb az a két csaj aki hallotta, láthatott seggreesni is. De még így is nagyon mosolyogtak
Hiába ezek a szláv csajok ehhez szoktak
Most már abbahagyhatná az esõ. A lakás is lehûlt kurvára.
Tegnap még elég szép volt, amikor fingottam egy istenest a pálya szélén, és 2 perccel késõbb az a két csaj aki hallotta, láthatott seggreesni is. De még így is nagyon mosolyogtak
Hiába ezek a szláv csajok ehhez szoktak
Posted 2010. May 17. - 09:01
Böhönye-Nagybajom-Kadarkút-Somogyhatvan útvonal monnyon le!!
Mick Hannah, Bryceland, Ben Reid, Justin Leov és persze Greg Minaar for president!!!
Én már azért voltam VK-n páron életemben, de valahogy ilyet még nem éreztem mint tegnap: Ezeknek nem szólt senki, hogy ezt így nem lehet! Valami nagyon állat verseny volt, vezettem volna 12 órát is érte...
Meg nyomtunk jó gyalog DH-t világkupa pályán, az is jó volt!!!
És még saras se lettem....
Mick Hannah, Bryceland, Ben Reid, Justin Leov és persze Greg Minaar for president!!!
Én már azért voltam VK-n páron életemben, de valahogy ilyet még nem éreztem mint tegnap: Ezeknek nem szólt senki, hogy ezt így nem lehet! Valami nagyon állat verseny volt, vezettem volna 12 órát is érte...
Meg nyomtunk jó gyalog DH-t világkupa pályán, az is jó volt!!!
Aktuális civil
Posted 2010. May 16. - 23:30
Posted 2010. May 16. - 22:53
Én már gyorsba bontottam egy nyugi sört,mert a hazaérés kalandos volt!
Verseny rettenetesen fasza volt/végre esõ nélkül/!!Ezek bolondok!Hill-t sajnálom,meg Peaty-t is!
Minnar meg grat!!!
Vízátfolyást abszolváltuk,bár ajtóig ért,Szabit elvontatni viszont nem volt egyszerû!!!
Azért Peat dedikálta nekünk a saját könyvét!Gyönyörû!!!
Most meg pihi és az esõs hétköznapok jönnek!
Verseny rettenetesen fasza volt/végre esõ nélkül/!!Ezek bolondok!Hill-t sajnálom,meg Peaty-t is!
Minnar meg grat!!!
Vízátfolyást abszolváltuk,bár ajtóig ért,Szabit elvontatni viszont nem volt egyszerû!!!
Azért Peat dedikálta nekünk a saját könyvét!Gyönyörû!!!
Most meg pihi és az esõs hétköznapok jönnek!
<<<ROCK&ROLL>>>
:ogien:
Posted 2010. May 16. - 22:30
én meg végigmelóztam a mai napot
hrrõõzs
azért majd rakjatok fel nehányat
hrrõõzs
azért majd rakjatok fel nehányat
I don't care how it pedals
Posted 2010. May 16. - 22:21
Hazaértünk.
Verseny fasza volt, ezek mind bolondok, és nem is emberek. Olyan helyeken elfordulni, elugrani, átmenni nem is lehet, ahol ezek...
Fényképeket nem sokat csináltam, mert olyan gépekkel mozogtak ott a "nyomás" feliratú emberek, hogy elszégyelltem magam. Jó persze ott is megvolt a mobilos fotózós réteg is. De nézni jobb volt, mint fotózni
Végülis se a gumicsizma, se az esõruha nem kellett...
Hazafelé meg kalandos volt. Rossz irányba fordulás, GPS-szel kisfalvakon áthatolás, óriás vízátfolyáson átmenni nem tudás, beázó duda biztosíték keresés, benzin majdnem kifogyás, lassú haladás...
Verseny fasza volt, ezek mind bolondok, és nem is emberek. Olyan helyeken elfordulni, elugrani, átmenni nem is lehet, ahol ezek...
Fényképeket nem sokat csináltam, mert olyan gépekkel mozogtak ott a "nyomás" feliratú emberek, hogy elszégyelltem magam. Jó persze ott is megvolt a mobilos fotózós réteg is. De nézni jobb volt, mint fotózni
Végülis se a gumicsizma, se az esõruha nem kellett...
Hazafelé meg kalandos volt. Rossz irányba fordulás, GPS-szel kisfalvakon áthatolás, óriás vízátfolyáson átmenni nem tudás, beázó duda biztosíték keresés, benzin majdnem kifogyás, lassú haladás...
Posted 2010. May 16. - 17:39
Posted 2010. May 16. - 16:06
Posted 2010. May 16. - 15:57
Ez fasza volt! Kár hogy Hill csak 5.lett! Mindenkit láttunk mindenhol és még csak sárosak sem lettünk!
Videót minnyá megnézem!
Videót minnyá megnézem!
Posted 2010. May 16. - 13:56
Posted 2010. May 16. - 13:04
fú bazz, elég kemény a maribori pálya.
tegnapi nap total destroy..
hazafelé 3 üveg pezsgõ meg kitudja mennyi pálesz és jéger után sikerült pofára esnem, úgyhogy most van egy fasza monoklim. vhogy kiment alólam a bringa. epic fail.
õsz van bazz
tegnapi nap total destroy..
hazafelé 3 üveg pezsgõ meg kitudja mennyi pálesz és jéger után sikerült pofára esnem, úgyhogy most van egy fasza monoklim. vhogy kiment alólam a bringa. epic fail.
õsz van bazz
Posted 2010. May 16. - 12:42
Killa. Köszi!
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Posted 2010. May 16. - 12:25
a zenét leszámítva jó a vid.
a maribori meg hát na.
tavaly utoljára mi is esõben voltunk hasonló dagonyában.. hasonlóan gondolkodtunk párszor hogy most merre tovább: )
a maribori meg hát na.
tavaly utoljára mi is esõben voltunk hasonló dagonyában.. hasonlóan gondolkodtunk párszor hogy most merre tovább: )
I don't care how it pedals
Posted 2010. May 16. - 12:10
Posted 2010. May 16. - 11:05
Posted 2010. May 16. - 10:06
Posted 2010. May 16. - 05:43
Jejeje, hát ez nem sok alvás volt 
De majd a hátsó ülésen
De majd a hátsó ülésen

Sign In
Create Account

Back to top