mivaan ? ajánlatod? pétéká?
elköszöntem tõle, kivitettem neki ingyen, majd csendben szétvertem a hûtõt.
Csak annyit mondj neki: Vis major .... bár úgysem tudja mi az.
mivaan ? ajánlatod? pétéká?
elköszöntem tõle, kivitettem neki ingyen, majd csendben szétvertem a hûtõt.
faszák a képek! jó lehetett!
Fahely: én vittem a sört ma, de nem kaptam lámpátezért el is hoztam!
Jó lett, de ez a "zene"....jéézusom.

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Jó, hogy nem mentünk Kaposvár felé. Sásdnál kiöntött a Baranya csatorna, és nem lehet arra átjutni...
Most már abbahagyhatná az esõ. A lakás is lehûlt kurvára.
Tegnap még elég szép volt, amikor fingottam egy istenest a pálya szélén, és 2 perccel késõbb az a két csaj aki hallotta, láthatott seggreesni is. De még így is nagyon mosolyogtak
Hiába ezek a szláv csajok ehhez szoktak
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Pedig az a tó pont egy völgyben van...A Somogyhatvan és Patosfa közötti útszakaszt is lezárták a "Felsõ tó" megemelkedett vízszintje miatt.
Ezen kívül a Szigetvári Rendõrkapitányság illetékességi területén található 6607-es számú út került lezárásra 05.16-án 22:10 órától a „Felsõ tó” megemelkedett vízszintje miatt a 12-es és a 13-as km. szelvényekben Somogyhatvan és Patosfa települések között, ami Baranya és Somogy megye határán található.
Mindegyik útlezárásnál a közút kezelõje a szükséges jelzõtáblák kihelyezésérõl gondoskodott. A 6607-es számú úton a 6-os fkl. út – Barcs útvonalon, míg a 66-os számú fkl. úton Pécs, Dombóvár és Kaposvár irányából is Kisvaszar település felé lehet kerülni. 05:30 órától azonban a Kisvaszari elkerülõ utat is elárasztotta a víz, ezért a kerülés jelenleg a Szászvár – Mágocs – Kaposszekcsõ útvonalon lehetséges.
Aktuális civil