Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 votes

• Please log in to reply
60704 replies to this topic

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs

Márió a Dunántúli címlapján..Critikal Mass...
:)

https://www.youtube....eature=youtu.be Marci 4.23 körül meg valahol az elején is sündörgök.. radio1 szerint kb ezren voltunk..a leghosszabb kereszteződésnél 12percet kellett várni állítólag mire véget ért a sor

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

mozsafsik

mozsafsik

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,930 posts
Márió a Dunántúli címlapján..Critikal Mass...
  • albertfish likes this

<<<ROCK&ROLL>>>
:ogien:

deathcode

deathcode

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,220 posts
Böá, ez igen nagy.
  • ridelife likes this

You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts

Kimentünk a kertbe tököt meg paradicsomot ültetni, de csak tökölni tudtunk, mert jött az eső. Legalább az rendesen meg lesz öntözve :D

Viszont ezek a gumik nagyon csúsznak vizesen. Világított párszor a kipörgésgátló :D

Mondjuk nem is tudom mit vártam ettől a kikeményedett szartól. Remélem hamar megjön az új.

Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts

gyertek du CM-re utána lesz kis periszkóps minimál jazz hiphop elektronika keveréke a pepitában a tó körül

Hát izé. A CM most kimarad, mert kocsit vettünk :D

Meg Chickennek is kell gyártanom valami ekszcell ;)

• Chicken and mozsafsik like this
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,297 posts

sosem értettem ezeket a bmxbanditákat..

cm jóvóna, de nem lehet..

ezt pedig a resurrection utáni időkre:

4Fp4E.jpg

• dhog likes this

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts

Nnnna ez nagyon beteg...

https://www.youtube....d7aF-xmKjo#t=26

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs

gyertek du CM-re utána lesz kis periszkóps minimál jazz hiphop elektronika keveréke a pepitában a tó körül

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,297 posts

MOF mekkora méretű gumit keresel? Van egy új exo-s 2,5-ös minionom. 7.500 pénzért vihető.

írtam!

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,600 posts

MOF mekkora méretű gumit keresel? Van egy új exo-s 2,5-ös minionom. 7.500 pénzért vihető.

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
http://media-cache-c...9366ad1527b.jpg

toronte

toronte

vendég

• fórumtag
  • 446 posts
  • LocationPécs

jaizé: csúszkálni mi? ki is firkált a mai nap? :D

Kikérem magamnak, én nem csúszkáltam! Tisztességesen beakasztottam az első kerekem a nyomvályúba ahogy kell! :D

Amúgy szerintem jó irányba tapogatózol. Én sznobkodtam kicsit, hogy az első-hátsó egy márka legyen, de HD-t próbálnék ki legközelebb. Nem mintha a RQ-el baj lenne. (vagy DHF+HR2 ha gyakrabban figyelne be a bringapark)

szerk.: ja és még mindig jobban jártam, mint szegény Barel. Csúnyán összetörte magát és a szezonnak is annyi. Get well soon!

Edited by toronte, 2014. April 21. - 20:55.

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,297 posts

annyira talán nem fos, mint amennyire pl Zsolti utálja, de nekem sem vált be igazán. alacsony nyomáson egész jól elvagyok/voltam vele, de akkor meg kiböffent egy kis hoki rendszerből.

ahol most nagyon szenvedtem, az a Lapisról Kisrét felé vezető pici szakasz a medvehagymásban. eső után, kifelé dől.. nem esett jól.

hátul amúgy nem érzem gyengének, és az előző gumi is annyira rég volt, hogy már nem tudom összehasonlítani. (2ply high roller, talán 60-as keverék gurult a tomac-on)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts

Hát ivás nekem is volt bőven...

Ennyire fos ez az ardent? Pedig van kettő vadi új itthon, mondjuk ingyen kaptam, úgyhogy nem bukok vele, de bíztam benne, hogy fasza...
Sebaj, felpattintom az rombolóra, max elfaralgatom... 

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,297 posts

Köszi, AMX amúgy. (ejj ez régebben 10€ volt akcióba)

Na. Akkor legalább Mofnak van mire ráfognia a gumi vásárlást :) Hátra mehet az Ardent (ha szeretsz csúszkálni) Előre meg mondjuk egy DHF. Akko má legyen Maxxis.

hehh, naja:) veszek nyerget, oké. veszek külsőt, oké. hopp, 90ojró viszlát. baszki, tényleg focizni kéne. vagy inni járni. 

szóval azt akarom mondani, hogy a legjobb ár/érték arányú terméket választanám, ami egyre inkább a hans, vagy a magic mary.

jaizé: csúszkálni mi? ki is firkált a mai nap? :D

(ésakkor jobbulást is;))

Edited by mof, 2014. April 21. - 19:01.

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts

nálam ez az isten:

http://www.bike-comp...odell-2014.html

toronte

toronte

vendég

• fórumtag
  • 446 posts
  • LocationPécs

Köszi, AMX amúgy. (ejj ez régebben 10€ volt akcióba)

Na. Akkor legalább Mofnak van mire ráfognia a gumi vásárlást :) Hátra mehet az Ardent (ha szeretsz csúszkálni) Előre meg mondjuk egy DHF. Akko má legyen Maxxis.

Edited by toronte, 2014. April 21. - 18:20.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts

Én ma Kaposváron voltam, holnaptól meg szabin. Valamikor bringázni is fogok.

De visszafelé néztük, hogy látjuk-e a Focust a kereskedésben, de tényleg félrerakták a kocsit.

Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

bucibeka

bucibeka

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,299 posts

Jó volt! Már nem vagyok kerékpárilag sem Jakab-hegy-szűz!

Kösz a guide-olást srácok! És még bírtam is! Nagyjából!

...mert kerülöm az alkoholt... amíg tudom!

"A Rock n' Roll az nem egy tánc!"

"Our bikes bring us to places school never could!