don't smoke and tag and drive at the same time
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Pécsiek ide! #3
Indította
Lord_Leslie
, 2006. február 14. 01:43
Írta 2010. június 25. - 10:23
Írta 2010. június 25. - 09:47
Írta 2010. június 24. - 22:07
Ja a bemutató fasza volt!
kik*rt jó segge volt közben
na holnap csapassunk, szerzek belsõt...addigra.
kik*rt jó segge volt közben
na holnap csapassunk, szerzek belsõt...addigra.
Sei, soku Si.
Írta 2010. június 24. - 22:00
Ez jó volt, finom volt a fröccs, tekerés holnap, ma nem volt energiám rá. 20fokban elaludtam tv elõtt a "szexi vagy nem" alatt!
Lumbalis rulz!
Lumbalis rulz!
Írta 2010. június 24. - 21:32
1 jót csapattam vízmûdombig aztán egy fél kurva jót és elõl hátul felütöttem! fákkk dhog megátkozott fönn..aztmondja: nem szoktad ezt felütni? én meg: még soha. na b*meg most beszoptam rendesen...de kössz hogy kivágtad a fát! láncot fend meg jó lesz az még!
holnap replay az elsõ részt fújok 3 bart elõre hátra
holnap replay az elsõ részt fújok 3 bart elõre hátra
Sei, soku Si.
Írta 2010. június 24. - 19:00
Magoo: az egész, minden egyes elemében. Jófajta napirajz, persze nem mindenkinek jön be.
Más: van az az idõ, ami bentrõl a lakásból szarnak néz ki, aztán ha felmész bringázni, rájössz, hogy igazából tök jó. Na ez most nem ilyen. A városban található 20 fok, napsütés, lágy szellõ nem is engedni sejteni a több hónapja készülõ erdei poklot: víz, tócsák, szúnyogok, rekettyés, égigérõ fû, kidõlt fák, szúnyogok. Ennek ellenére jókat lehet csapatni az új vízmosásokban.
Más: van az az idõ, ami bentrõl a lakásból szarnak néz ki, aztán ha felmész bringázni, rájössz, hogy igazából tök jó. Na ez most nem ilyen. A városban található 20 fok, napsütés, lágy szellõ nem is engedni sejteni a több hónapja készülõ erdei poklot: víz, tócsák, szúnyogok, rekettyés, égigérõ fû, kidõlt fák, szúnyogok. Ennek ellenére jókat lehet csapatni az új vízmosásokban.
Aktuális civil
Írta 2010. június 24. - 18:42
Írta 2010. június 24. - 17:10
Írta 2010. június 24. - 16:53
Uh, a Varázskertben meg Zuboly lesz! Aztakurva, hova menjek??? Áááááá!!!
A végén otthon maradok
A végén otthon maradok
Írta 2010. június 24. - 16:05
Írta 2010. június 24. - 15:57
Írta 2010. június 24. - 15:28
Írta 2010. június 24. - 14:52
én sem mert közbe meghivtak a pécs dicséerte vagy mi a fasz iylen söveget vagy rimeket kell irni pécs valamelyik vonatkozásában..szal lehet hogy neme ma sztorno,de igyekszem egy kreativ tablettát valahol bevenni
bár a hagom meg az agyam még valaol az éjszakába kering
“A dizájndrogtól lassacskán már minden spanom mizantróp”
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra
Írta 2010. június 24. - 14:14
Nekem nagyon fáj a torkom.
Szal felszállítózni kéne és korábban, mert 7-kor megyek baba látogatóba...
Vagy ha nincs felszállítózás, akkor tekerek egy nagyon lightosat cöcö géppel.
Nem tudom még.
Szal felszállítózni kéne és korábban, mert 7-kor megyek baba látogatóba...
Vagy ha nincs felszállítózás, akkor tekerek egy nagyon lightosat cöcö géppel.
Nem tudom még.
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2010. június 24. - 13:54
Köszi urak! Ez ismerõs. Egyszer voltam családdal és itt laktunk. Kicsit giccsesek a szobák, de az udvar rendben van.
Írta 2010. június 24. - 13:27
Attis: fordulj a monitor felé! Bár megértem, hogy már félszemmel az ajtót nézed...
Jó utat és tékker
Márió: ok, és téged hogy lehet elérni? Fészbukon?
Márió: ok, és téged hogy lehet elérni? Fészbukon?
Aktuális civil
Írta 2010. június 24. - 12:34
jjaja kéne menni
ha nem szakad le az ég nagyon akkor részemról okés,aztá 4-5 körül egyeztetünk még hogy hogy
ha nem szakad le az ég nagyon akkor részemról okés,aztá 4-5 körül egyeztetünk még hogy hogy
“A dizájndrogtól lassacskán már minden spanom mizantróp”
Írta 2010. június 24. - 12:18
Az öreg Beros-t tudom ajánlani, közel van és lehet kint a kertben ücsörögni, grillezõ is van, de azt nem használtuk. Bringák garázsban tudnak aludni!
Sobe Beros (Maribor, Slovenia) - B&B Reviews - TripAdvisor
Zap talán még fotókat is tud linkelni...
Na, nekünk már csak 11 óra és 45 perc aztán végre....leaving for good!
Passportes VTT - RandonnXe VTT entre France et Suisse dans le domaine des Portes du Soleil
Sobe Beros (Maribor, Slovenia) - B&B Reviews - TripAdvisor
Zap talán még fotókat is tud linkelni...
Na, nekünk már csak 11 óra és 45 perc aztán végre....leaving for good!
Passportes VTT - RandonnXe VTT entre France et Suisse dans le domaine des Portes du Soleil
Írta 2010. június 24. - 12:15
filmes: Mi az öreg Beroséknál voltunk múltkor, a környéket bejárva talán õk voltak a legolcsóbbak (persze ez lehet változott) és jó helyen vannak. SOBE ZIMMER ROOMS BERO
Náluk aludt VKn a Yeti csapat is (láttam az egyik videoban), szóval hátha megtaláljátok még Aaron Gwin szarbogyóját úszkálni az egyik WCben...
Márió/Kokk: megy vki tekerni akkor olyan fél6 után? Merha nem, elmegyek ide Jákobékhoz.
Náluk aludt VKn a Yeti csapat is (láttam az egyik videoban), szóval hátha megtaláljátok még Aaron Gwin szarbogyóját úszkálni az egyik WCben...
Márió/Kokk: megy vki tekerni akkor olyan fél6 után? Merha nem, elmegyek ide Jákobékhoz.
Aktuális civil
Írta 2010. június 24. - 10:33
ha akkora a karc, h nem menne át mûszakin, akkor szerintem fizetnie kell...tetõjavítás viszont kényes lesz. ha olyan helyen van a sérülés, rakathatsz a helyére tetõablakot, sokkal olcsóbbra jön ki mint a tetõ javítás és marad pénzed ;-)

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére