Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 votes

• Please log in to reply
60704 replies to this topic

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,448 posts
Jöjjé' most. Mire vársz? :)
most még talán nincs akkora por sem.
Meg egyedül úgysem buli.
Sei, soku Si.

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
vmikor már tényleg én is kimegyek szellembe. évek óta tervezem :-)

ezt a házat érdemes megvenni. pont.

mi is így gondoltuk.

darook

darook

vendég

• fórumtag
  • 64 posts

Kedves barátok,ismerõsök!

Arra szeretnélek kérni benneteket, hogy amennyiben felesleges ruhátok,játékotok vagy bármi hasznos holmitok van, ami szerintetek segítene az árvíztõl megkeserült embereken,gyereken, gyûjtsétek össze.
Jövõ hétvégén vinném fel a Bp-i Vöröskereszt központba addig válogassatok, keresgéljetek!

Ha minden jól megy és összegyûlik annyi holmi /remélem/ akkor két forduló lesz,most hétvégén és jövõ héten.

Kérlek adjátok tovább!

Ugyan még nem ismerjük egymást, de jövõ hétvégére nagy valószínûséggel össze tudunk szedni néhány zsák ruhát (vegyesen felnõtt és gyerek méretben).

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Gép nincs, de addigra én is kint leszek! ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,448 posts
Én is Szellem! 18:10 körül már kinn leszek. Písz
valaki esetleg egy fgépet is hozhat :)
Sei, soku Si.

megatron

megatron

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,694 posts
én akkor olyan 6körül kiindulok szellent-be
A dizájndrogtól lassacskán már minden spanom mizantróp
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra

cc_rider

cc_rider

vendég

• fórumtag
  • 40 posts
Üdv mindenkinek!

Én cserkúti lennék, de ha beférnék még a pécsi körba esetleg...... :)

Volna kis fék problémám, hátha ti gyorssbban válaszoltok mint a fõfórumban:

Tektro Auriga Comp 160mm elsõ fékkel lenne egy kis problémám.
Új a bringa, eddig kb 12km-t tekertek vele aszfalton, viszonylag sík terepen.Tegnap egy hosszabb (kb 1,5-2km, Cserkútról aszfalton le a 6-osig) és meredekebb leejtõn meggurultam olyan 40-50közé onnan fékezgettem majd a végén megáltam.A végén fékezésnél ilyen "bugyborékolás" szerû hangot adott a fékbetét és a tárcsa surlódása és az elsõ villa iszonyatosan berázott.Azóta megvan ez a jelenség........

Köszi elõre is!

UI: Korábban valaki Tecánál sörözést említett, régebben sokat jártunk oda haverokkal.Jó kis hely, én szeretem.
Mit ajánlanátok?Járt e már így esetleg valaki?(nekem ez az elsõ hidrós tárcsafékem)
Mennyi idõ még "bekopik" a fék?Mert jó erõvel kell húzni 2újjal az elsõt is hátsót is.

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,151 posts
ezt a házat érdemes megvenni. pont.
I don't care how it pedals

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
böe

tegnap voltunk Andrással egy tubest. aztán meg leragadtunk tecánál, 7 sör lett a vége és fél3ra értem haza. lefelé még megnéztük ezt a házat:

ingatlan.com - Elad

az egyik ajtaja még nyitva is volt, úgyhogy bementünk, mindezt fél 1 körül, csoda, h nem hívták ránk a rendõröket :)

kultúrkertbe pedig stílusosan érkeztünk meg: András keresztül esett egy kurva nagy kaspón, fölállította, elnézést kért, majd feldöntött pár ott parkoló bringát. lol. de végül a bringák tulajai odahívtak az asztalukhoz, masszív hippi társaság volt. érdekes volt :)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Szelem jó lehet!
Igyekszem úgy csinálni...
;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Az utvonalterv.hu már ismeri az M6-M60-at, és úgy egy Pécs-Pannonhalma 10 perccel rövidebb, mint keresztül kasul mindenen...
Érdekes. Bár magamat ismerve tökmindegy merre megyek ;)

De kb. jónak tûnnek ezek a gumik. Csöndesek, és nem csúszkálnak :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Napkin 001

Napkin 001

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,121 posts
Áááhhh, ezt nem hiszem el! Még egy video, ami bizonyítja, hogy ezek tényleg nem emberek: Halo BDS:Fairclough wins at Llangollen

Szellem nem tudom.

megatron

megatron

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,694 posts
nekem lenne kedvem valamerre

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,448 posts
holnap délután kb 6 f7 körül nem jön ki valaki szellembe? aztán nyomnánk egy kicsit az ugrasztást....esetleg radler/gösser ki mit szeret befejezés
Sei, soku Si.

megatron

megatron

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,694 posts
Kedves barátok,ismerõsök!

Arra szeretnélek kérni benneteket, hogy amennyiben felesleges ruhátok,játékotok vagy bármi hasznos holmitok van, ami szerintetek segítene az árvíztõl megkeserült embereken,gyereken, gyûjtsétek össze.
Jövõ hétvégén vinném fel a Bp-i Vöröskereszt központba addig válogassatok, keresgéljetek!

Ha minden jól megy és összegyûlik annyi holmi /remélem/ akkor két forduló lesz,most hétvégén és jövõ héten.

Kérlek adjátok tovább!

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
íháááá

Sport G

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts

Lehetett volna még Kingstar gumi is, amit elvileg szintén a Hankook gyárt, és majdnem 2e-rel lett volna olcsóbb darabja. De még így is 10e alatt van a darabja a guminak, szóval annyira nem vészes.

hát van egy csomó ilyen ismeretlen márka, amik majdnem mind vmi menõ nagy márkának az alcége de még is jó szarok..szal jól tetted, h nem azt vetted. 8ezerel többet bõven +ér a biztonság.

vectrára fogok most 2 nyári gumit keresni bontóba hugyészarér. csak arra kell, h eladjuk vele. a téliek meg újak, eladom õket vaterán.

voltam boltba, és vettem fél kg kenyeret.

megatron

megatron

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,694 posts
:D

10e/db az jóó

jja viszonylag jó volt:)

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc

képek alapján kurva jó lehetett nekem ez lett belõle:

Masszív hétvége..
Elindultam Pestre,de Siófuck lett belõle,mindenkivel egy helyen levés sokszor elhagyás-megtalálás,ahol nem mentem be a Palack-ba mert gusztustalan volt,autóval tovább Almádiba,parkolóban Pécsi brigáddal öszefutás,Bunker buli /remeterét x10/ bányában-erdõben autózás/S6 sport futómû 4 life/ ,Animal Canniablsz hiphopkemp,aluljáróban freestyleozás,SubBassel piálás,talált 16éves kiskölyök etetés-itatás,Supermenes sapkámért bevédés,fán ülve kulacsból vodka-mosnter,riasztóra csomagtartóban ébredés,Balaton körül napfelkeltében autózás,kikötõben reggelizés,Szigliget strandolás,haza felé kerülõvel jövés hogy meglegyen a 70e kilométerem egy év alatt,elõzést szembõl jövõ benézés én fûre/mezõre kimenés nem meghalás

azé tesó jól nyomod :D

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts

,Animal Canniablsz hiphopkemp

Szóval ezen voltál:
Faház meg sátor
Hát jó lehetett, de azért a nekünk mekegtek páran :D

Lehetett volna még Kingstar gumi is, amit elvileg szintén a Hankook gyárt, és majdnem 2e-rel lett volna olcsóbb darabja. De még így is 10e alatt van a darabja a guminak, szóval annyira nem vészes.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök