most még talán nincs akkora por sem.
Meg egyedül úgysem buli.
ezt a házat érdemes megvenni. pont.
Kedves barátok,ismerõsök!
Arra szeretnélek kérni benneteket, hogy amennyiben felesleges ruhátok,játékotok vagy bármi hasznos holmitok van, ami szerintetek segítene az árvíztõl megkeserült embereken,gyereken, gyûjtsétek össze.
Jövõ hétvégén vinném fel a Bp-i Vöröskereszt központba addig válogassatok, keresgéljetek!
Ha minden jól megy és összegyûlik annyi holmi /remélem/ akkor két forduló lesz,most hétvégén és jövõ héten.
Kérlek adjátok tovább!
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Lehetett volna még Kingstar gumi is, amit elvileg szintén a Hankook gyárt, és majdnem 2e-rel lett volna olcsóbb darabja. De még így is 10e alatt van a darabja a guminak, szóval annyira nem vészes.
képek alapján kurva jó lehetett nekem ez lett belõle:
Masszív hétvége..
Elindultam Pestre,de Siófuck lett belõle,mindenkivel egy helyen levés sokszor elhagyás-megtalálás,ahol nem mentem be a Palack-ba mert gusztustalan volt,autóval tovább Almádiba,parkolóban Pécsi brigáddal öszefutás,Bunker buli /remeterét x10/ bányában-erdõben autózás/S6 sport futómû 4 life/ ,Animal Canniablsz hiphopkemp,aluljáróban freestyleozás,SubBassel piálás,talált 16éves kiskölyök etetés-itatás,Supermenes sapkámért bevédés,fán ülve kulacsból vodka-mosnter,riasztóra csomagtartóban ébredés,Balaton körül napfelkeltében autózás,kikötõben reggelizés,Szigliget strandolás,haza felé kerülõvel jövés hogy meglegyen a 70e kilométerem egy év alatt,elõzést szembõl jövõ benézés én fûre/mezõre kimenés nem meghalás
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Szóval ezen voltál:,Animal Canniablsz hiphopkemp