Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 votes

• Please log in to reply
60704 replies to this topic

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
arról. alkudj, hogy budget legyen :)

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,151 posts

a telefonnal vezetõ de telefonnal vezetni nem tudó nekem is nagy kedvencem....

ott a chicken váza, abba bele tudod tenni a totemet.

budget van sajna, de birom azt a vázat amugy (ha a scott rol van szó)
I don't care how it pedals

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,151 posts

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Morning!
Brutál jó idõ volt tegnap Schladmingban!

Hétvégén tekercs!

Münchenben a kiscsajok és a niggerek a rendõrautó elõtt bringáznak a belvárosban az útközepén, és senki sem ideges. Olyan volt, mint egy szanatórium.

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
a telefonnal vezetõ de telefonnal vezetni nem tudó nekem is nagy kedvencem....

ott a chicken váza, abba bele tudod tenni a totemet.

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,151 posts
Word, Zap.
nálam is van napi n konfliktus (n>=10) pl nagyfelnis béemvéssel kiabálás., õ azé mer elmegyek mellette és ideges én meg mer igazam van.
vagy idióta 40 es nõ mögött haladás aki meg van gyõzõdve róla hogy telefonálva kell kanyarodni 1-ben. stb.
--
jó az a tucana, csak meg fog reccsenni rajta pár dolog, ha télleg ugrálsz vele.
--
és eddig bírtam bringa nélkül, bár most budget horse lesz, de azé horse.: ) )
07 Iron Horse Yakuza Ojiki frame seat and post FR DH - eBay (item 320555957596 end time Jul-07-10 18:31:53 PDT)
mert ugye rájöttem hogy a 1.5 ös totemet nehéz lezs eladni annyiért amenniyt gondoltam érte ugyohgy megtartás, olcsóbringa építés.
hayes 9, holzfeller, singletrack. ez van.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Ehh, elfelejtettünk egy számlát befizetni, aztán rájöttünk, befizettük, erre másnap a szájbaszexuált, seggbekúrt Pannontelenor azért szó nélkül kikapcsolta a hívásokat és számonként 6000+áfáért hajlandóak visszakapcsolni. Ilyen, hogy szólnának, hogy slácok gebasz van, azt nem.
Szóval sztem délutántól új számom lesz.

Ja és seggbekúrhatja magát az egész kátyúzós brigád is, akik képtelenek kirakni a táblát, hogy a kétpupú felüljárón ugyan csináltak 6 db, 20 centi mély tankcsapdát, csak 6kor vége lett a munkaidõnek ezért hazamentek és otthagyták. Nem volt egyszerû manõver kikerülni az elõttem satufékezõt, a gödröket és a szembõl ugyanezt csináló kollegát.

Meg még sorolhatnám, de most csak a toplistások jutottak be. El kéne húzni errõl a retkes helyrõl valami élhetõbb felé.

Aktuális civil

megatron

megatron

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,694 posts
a kurvasok-at aláhúzza a helyesírás ellenõrzõ helyette ajánl:
kurvalak,kûrvásók,korvasuk,kurvalakok,kurvaház,kurvatúra..
:D

jah és 9.én hattól újra
Pécs városának elvont alanyai verbálisan egyesülnek gondolataik közkinccsé tételével,hogy egyikük tovább jusson a Július 23.-án megrendezett Budapest Slam Poetry-re mint a település megkoronázott szájtrbadúrja.Lesz zene,mikrofonok,meg TE!
A dizájndrogtól lassacskán már minden spanom mizantróp
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,448 posts
Szép segge van :)
na itt tanulok Bp-en...már csak egy nap.
És h jó legyen defektet kaptam a transiton, utra szopás volt a kerékcsere!
Holnap indulás haza! Szombaton mehet a gurulás!
Sei, soku Si.

deathcode

deathcode

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,220 posts
Én tegnap este csapattam ezt-azt, hogy széjje'lazult szinte minden. Kell egy imbuszkulcs-készlet. Izibe'.

You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
a helyzet az, h tökre nagyon jót csapattam. lefelé egyszer csak érdekes süvítõ hangot kezdett kiadni a hátsó fékem, de csak enyhe fékezésnél. kicsit olyan mint amikor az öreg ikarus motorfékkel jön, nekem tetszik, remélem megmarad :-)

utána lónál üldögélve elég sok mindenféle nyelvû turista csoportot láttam

háennyi no

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
háhá ez is mekkora :D

YouTube - Ganxsta Zolee besz

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
jah télleg, akkora elsõ tányérral nem lehet triálozni

toronynál tavaly volt triál verseny, akadtak azért indulók. és páran elég jól nyomták

át kéne telepíteni itthon a sövényeket, és akkor be tudnék állni a kocsival hátra, és nem csak 6 után tudnék kocsit mosni

Feltöltött kép

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Vannak azért akik Pécsen triálozgatnak, de nem profik. Persze jóval ügyesebbek, mint akármelyikünk, de egyikük se Danny MacAskill ;)

A nyikorgó tárcsafékre idõnként megoldás, ha fordítva rakod fel a tárcsát. Legalábbis nekem a régi Grimeca tárcsánál mûködötta dolog :)
Amúgy még a betétekkel lehet kísérletezni...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Cobri

Cobri

vendég

• fórumtag
  • 139 posts

na mi a helyzet errefelé ?
Régen írtam valamit...Este lesz valami lájtos Szent István téren sörözés vagy valami ?

deathcode

deathcode

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,220 posts
Én egy pesti arctól vettem az alkatrészeket. A kihúzott nyereg (ami már egyébként lejjebb költözött) és a triálhoz képest keményebb áttétel magyarázata, hogy ezzel is járok melózni momentán - a másik drótszamaram egy rakás szar. Az áttételt persze hamarosan le kellene cserélnem puhábbra, mert így "nem elég finom".
Markolatot meg majd meglátom, hogyan muzsikál vizesen :)

Egyébként az miért van, hogy az elsõ tárcsafék szó szerint csikorog? Harap, mint a pitbull, de elég idegesítõ a hangja (kábé Psycho zuhanyjelenet)

Amúgy én sem láttam még triálost ebben a városban, csak BMX-est. De, nem tudom, nekem a BMX-ek elég idétlenül néznek ki - a 26"os triálokhoz képest játékszereknek tûnnek...

You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
monoblokk=középcsapágy. van 4szögtengelyes, isis-es, octalinkes meg kutyafasza-pékfasza. nézz körül itt:

Hajt

nyeregnél ilyenre gondoltam:

http://www.rockbikes.se/grafik/T26.jpg

pl ilyen kialakítású vázra nem is tehetsz:

http://www.trial.ric...tbull06bike.jpg

szivacsos markolatot én nem szeretem, volt régen (ugyan sosem triáloztam), nekem vizesen sokkal jobban csúszott mint a gumi. attól még másnak lehet jó

profi triálost én se tudok pécsen. bár nemtom kis hazánkba van e vki egyáltalán, aki csak bringázásból él...

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Pécsen amúgy van profi triálos? Mármint aki abból is él? ;)

Mondjuk a kihúzott nyereg miatt inkább street gépnek néz ki.

Én meg megint megittam a magamét.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

deathcode

deathcode

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,220 posts
Mi az a monoblokk? Mi az hogy 4 szögtengelyes? xD Bocs, de technikai analfabéta vagyok.
Na igen, a nyeregszár 400as, már most tudom, hogy elég lenne rövidebb is, de maga a nyereg nem gondolnám, hogy olyan piszok súlyos...
A szivacsos markolatot eddig tökre bírtam, jó rajta a fogás. Hátrányos a szivacs? Egy profi triálos ajánlotta és tetszik, hogy rugalmas, de mégsem csúszik. (van kesztyûm)

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
szerintem jó ez.

lehet rosszul látszott, de a monoblokk 4szögtengelyes? ha igen akkor vigyázz a töködre...

egy olyan miniüléssel tudnál súlyt spórolni amihez egy 10cm-es üléscsõ van integrálva, vagy mûanyagdugóval is :-)

jah, a szivacsos markolatot azt nem tudtam hova tenni ;-)