Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Pécsiek ide! #3
Indította
Lord_Leslie
, 2006. február 14. 01:43
Írta 2010. július 02. - 09:08
Írta 2010. július 02. - 09:05
a telefonnal vezetõ de telefonnal vezetni nem tudó nekem is nagy kedvencem....
ott a chicken váza, abba bele tudod tenni a totemet.
budget van sajna, de birom azt a vázat amugy (ha a scott rol van szó)
I don't care how it pedals
Írta 2010. július 02. - 09:04
Írta 2010. július 02. - 09:03
Morning!
Brutál jó idõ volt tegnap Schladmingban!
Hétvégén tekercs!
Münchenben a kiscsajok és a niggerek a rendõrautó elõtt bringáznak a belvárosban az útközepén, és senki sem ideges. Olyan volt, mint egy szanatórium.
Brutál jó idõ volt tegnap Schladmingban!
Hétvégén tekercs!
Münchenben a kiscsajok és a niggerek a rendõrautó elõtt bringáznak a belvárosban az útközepén, és senki sem ideges. Olyan volt, mint egy szanatórium.
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Írta 2010. július 02. - 09:01
a telefonnal vezetõ de telefonnal vezetni nem tudó nekem is nagy kedvencem....
Írta 2010. július 02. - 08:55
Word, Zap.
nálam is van napi n konfliktus (n>=10) pl nagyfelnis béemvéssel kiabálás., õ azé mer elmegyek mellette és ideges én meg mer igazam van.
vagy idióta 40 es nõ mögött haladás aki meg van gyõzõdve róla hogy telefonálva kell kanyarodni 1-ben. stb.
--
jó az a tucana, csak meg fog reccsenni rajta pár dolog, ha télleg ugrálsz vele.
--
és eddig bírtam bringa nélkül, bár most budget horse lesz, de azé horse.: ) )
07 Iron Horse Yakuza Ojiki frame seat and post FR DH - eBay (item 320555957596 end time Jul-07-10 18:31:53 PDT)
mert ugye rájöttem hogy a 1.5 ös totemet nehéz lezs eladni annyiért amenniyt gondoltam érte ugyohgy megtartás, olcsóbringa építés.
hayes 9, holzfeller, singletrack. ez van.
nálam is van napi n konfliktus (n>=10) pl nagyfelnis béemvéssel kiabálás., õ azé mer elmegyek mellette és ideges én meg mer igazam van.
vagy idióta 40 es nõ mögött haladás aki meg van gyõzõdve róla hogy telefonálva kell kanyarodni 1-ben. stb.
--
jó az a tucana, csak meg fog reccsenni rajta pár dolog, ha télleg ugrálsz vele.
--
és eddig bírtam bringa nélkül, bár most budget horse lesz, de azé horse.: ) )
07 Iron Horse Yakuza Ojiki frame seat and post FR DH - eBay (item 320555957596 end time Jul-07-10 18:31:53 PDT)
mert ugye rájöttem hogy a 1.5 ös totemet nehéz lezs eladni annyiért amenniyt gondoltam érte ugyohgy megtartás, olcsóbringa építés.
hayes 9, holzfeller, singletrack. ez van.
I don't care how it pedals
Írta 2010. július 02. - 08:43
Ehh, elfelejtettünk egy számlát befizetni, aztán rájöttünk, befizettük, erre másnap a szájbaszexuált, seggbekúrt Pannontelenor azért szó nélkül kikapcsolta a hívásokat és számonként 6000+áfáért hajlandóak visszakapcsolni. Ilyen, hogy szólnának, hogy slácok gebasz van, azt nem.
Szóval sztem délutántól új számom lesz.
Ja és seggbekúrhatja magát az egész kátyúzós brigád is, akik képtelenek kirakni a táblát, hogy a kétpupú felüljárón ugyan csináltak 6 db, 20 centi mély tankcsapdát, csak 6kor vége lett a munkaidõnek ezért hazamentek és otthagyták. Nem volt egyszerû manõver kikerülni az elõttem satufékezõt, a gödröket és a szembõl ugyanezt csináló kollegát.
Meg még sorolhatnám, de most csak a toplistások jutottak be. El kéne húzni errõl a retkes helyrõl valami élhetõbb felé.
Szóval sztem délutántól új számom lesz.
Ja és seggbekúrhatja magát az egész kátyúzós brigád is, akik képtelenek kirakni a táblát, hogy a kétpupú felüljárón ugyan csináltak 6 db, 20 centi mély tankcsapdát, csak 6kor vége lett a munkaidõnek ezért hazamentek és otthagyták. Nem volt egyszerû manõver kikerülni az elõttem satufékezõt, a gödröket és a szembõl ugyanezt csináló kollegát.
Meg még sorolhatnám, de most csak a toplistások jutottak be. El kéne húzni errõl a retkes helyrõl valami élhetõbb felé.
Aktuális civil
Írta 2010. július 02. - 01:31
a kurvasok-at aláhúzza a helyesírás ellenõrzõ helyette ajánl:
kurvalak,kûrvásók,korvasuk,kurvalakok,kurvaház,kurvatúra..

jah és 9.én hattól újra
Pécs városának elvont alanyai verbálisan egyesülnek gondolataik közkinccsé tételével,hogy egyikük tovább jusson a Július 23.-án megrendezett Budapest Slam Poetry-re mint a település megkoronázott szájtrbadúrja.Lesz zene,mikrofonok,meg TE!
kurvalak,kûrvásók,korvasuk,kurvalakok,kurvaház,kurvatúra..
jah és 9.én hattól újra
Pécs városának elvont alanyai verbálisan egyesülnek gondolataik közkinccsé tételével,hogy egyikük tovább jusson a Július 23.-án megrendezett Budapest Slam Poetry-re mint a település megkoronázott szájtrbadúrja.Lesz zene,mikrofonok,meg TE!
“A dizájndrogtól lassacskán már minden spanom mizantróp”
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra
Írta 2010. július 01. - 20:36
Szép segge van
na itt tanulok Bp-en...már csak egy nap.
És h jó legyen defektet kaptam a transiton, utra szopás volt a kerékcsere!
Holnap indulás haza! Szombaton mehet a gurulás!
na itt tanulok Bp-en...már csak egy nap.
És h jó legyen defektet kaptam a transiton, utra szopás volt a kerékcsere!
Holnap indulás haza! Szombaton mehet a gurulás!
Sei, soku Si.
Írta 2010. július 01. - 19:51
Én tegnap este csapattam ezt-azt, hogy széjje'lazult szinte minden. Kell egy imbuszkulcs-készlet. Izibe'.
You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.
Írta 2010. július 01. - 18:17
a helyzet az, h tökre nagyon jót csapattam. lefelé egyszer csak érdekes süvítõ hangot kezdett kiadni a hátsó fékem, de csak enyhe fékezésnél. kicsit olyan mint amikor az öreg ikarus motorfékkel jön, nekem tetszik, remélem megmarad :-)
utána lónál üldögélve elég sok mindenféle nyelvû turista csoportot láttam
háennyi no
utána lónál üldögélve elég sok mindenféle nyelvû turista csoportot láttam
háennyi no
Írta 2010. július 01. - 11:42
Írta 2010. július 01. - 11:21
jah télleg, akkora elsõ tányérral nem lehet triálozni
toronynál tavaly volt triál verseny, akadtak azért indulók. és páran elég jól nyomták
át kéne telepíteni itthon a sövényeket, és akkor be tudnék állni a kocsival hátra, és nem csak 6 után tudnék kocsit mosni
toronynál tavaly volt triál verseny, akadtak azért indulók. és páran elég jól nyomták
át kéne telepíteni itthon a sövényeket, és akkor be tudnék állni a kocsival hátra, és nem csak 6 után tudnék kocsit mosni
Írta 2010. július 01. - 09:08
Vannak azért akik Pécsen triálozgatnak, de nem profik. Persze jóval ügyesebbek, mint akármelyikünk, de egyikük se Danny MacAskill 
A nyikorgó tárcsafékre idõnként megoldás, ha fordítva rakod fel a tárcsát. Legalábbis nekem a régi Grimeca tárcsánál mûködötta dolog
Amúgy még a betétekkel lehet kísérletezni...
A nyikorgó tárcsafékre idõnként megoldás, ha fordítva rakod fel a tárcsát. Legalábbis nekem a régi Grimeca tárcsánál mûködötta dolog
Amúgy még a betétekkel lehet kísérletezni...
Írta 2010. július 01. - 09:05
na mi a helyzet errefelé ?
Régen írtam valamit...Este lesz valami lájtos Szent István téren sörözés vagy valami ?
Írta 2010. július 01. - 09:01
Én egy pesti arctól vettem az alkatrészeket. A kihúzott nyereg (ami már egyébként lejjebb költözött) és a triálhoz képest keményebb áttétel magyarázata, hogy ezzel is járok melózni momentán - a másik drótszamaram egy rakás szar. Az áttételt persze hamarosan le kellene cserélnem puhábbra, mert így "nem elég finom".
Markolatot meg majd meglátom, hogyan muzsikál vizesen
Egyébként az miért van, hogy az elsõ tárcsafék szó szerint csikorog? Harap, mint a pitbull, de elég idegesítõ a hangja (kábé Psycho zuhanyjelenet)
Amúgy én sem láttam még triálost ebben a városban, csak BMX-est. De, nem tudom, nekem a BMX-ek elég idétlenül néznek ki - a 26"os triálokhoz képest játékszereknek tûnnek...
Markolatot meg majd meglátom, hogyan muzsikál vizesen
Egyébként az miért van, hogy az elsõ tárcsafék szó szerint csikorog? Harap, mint a pitbull, de elég idegesítõ a hangja (kábé Psycho zuhanyjelenet)
Amúgy én sem láttam még triálost ebben a városban, csak BMX-est. De, nem tudom, nekem a BMX-ek elég idétlenül néznek ki - a 26"os triálokhoz képest játékszereknek tûnnek...
You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.
Írta 2010. július 01. - 00:38
monoblokk=középcsapágy. van 4szögtengelyes, isis-es, octalinkes meg kutyafasza-pékfasza. nézz körül itt:
Hajt
nyeregnél ilyenre gondoltam:
http://www.rockbikes.se/grafik/T26.jpg
pl ilyen kialakítású vázra nem is tehetsz:
http://www.trial.ric...tbull06bike.jpg
szivacsos markolatot én nem szeretem, volt régen (ugyan sosem triáloztam), nekem vizesen sokkal jobban csúszott mint a gumi. attól még másnak lehet jó
profi triálost én se tudok pécsen. bár nemtom kis hazánkba van e vki egyáltalán, aki csak bringázásból él...
Hajt
nyeregnél ilyenre gondoltam:
http://www.rockbikes.se/grafik/T26.jpg
pl ilyen kialakítású vázra nem is tehetsz:
http://www.trial.ric...tbull06bike.jpg
szivacsos markolatot én nem szeretem, volt régen (ugyan sosem triáloztam), nekem vizesen sokkal jobban csúszott mint a gumi. attól még másnak lehet jó
profi triálost én se tudok pécsen. bár nemtom kis hazánkba van e vki egyáltalán, aki csak bringázásból él...
Írta 2010. július 01. - 00:29
Pécsen amúgy van profi triálos? Mármint aki abból is él? 
Mondjuk a kihúzott nyereg miatt inkább street gépnek néz ki.
Én meg megint megittam a magamét.
Mondjuk a kihúzott nyereg miatt inkább street gépnek néz ki.
Én meg megint megittam a magamét.
Írta 2010. július 01. - 00:08
Mi az a monoblokk? Mi az hogy 4 szögtengelyes? xD Bocs, de technikai analfabéta vagyok.
Na igen, a nyeregszár 400as, már most tudom, hogy elég lenne rövidebb is, de maga a nyereg nem gondolnám, hogy olyan piszok súlyos...
A szivacsos markolatot eddig tökre bírtam, jó rajta a fogás. Hátrányos a szivacs? Egy profi triálos ajánlotta és tetszik, hogy rugalmas, de mégsem csúszik. (van kesztyûm)
Na igen, a nyeregszár 400as, már most tudom, hogy elég lenne rövidebb is, de maga a nyereg nem gondolnám, hogy olyan piszok súlyos...
A szivacsos markolatot eddig tökre bírtam, jó rajta a fogás. Hátrányos a szivacs? Egy profi triálos ajánlotta és tetszik, hogy rugalmas, de mégsem csúszik. (van kesztyûm)
Írta 2010. június 30. - 23:00
szerintem jó ez.
lehet rosszul látszott, de a monoblokk 4szögtengelyes? ha igen akkor vigyázz a töködre...
egy olyan miniüléssel tudnál súlyt spórolni amihez egy 10cm-es üléscsõ van integrálva, vagy mûanyagdugóval is :-)
jah, a szivacsos markolatot azt nem tudtam hova tenni ;-)
lehet rosszul látszott, de a monoblokk 4szögtengelyes? ha igen akkor vigyázz a töködre...
egy olyan miniüléssel tudnál súlyt spórolni amihez egy 10cm-es üléscsõ van integrálva, vagy mûanyagdugóval is :-)
jah, a szivacsos markolatot azt nem tudtam hova tenni ;-)

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére