Bazzz...
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Ejj, márciusban vettem egy olcsó cipõt, de mostanra már teljesen szétment a talpa. A sarkánál összerogyott a talpa, és ki is lyukadt. Megelégeltem, gondoltam veszek valami kicsit drágább, de jobbat. Hát a kicsit drágábbnál olyan max. 15e-t gondoltam. De egész egyszerûen nincs ilyen normális cipõ. Ezért bedühödtem és vettem egy fasza DC-t
Erre most látom, hogy a neten majdnem feleennyi. Hát a faszomba, de most már aztán leszarom!
You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.
Ehh, elfelejtettünk egy számlát befizetni, aztán rájöttünk, befizettük, erre másnap a szájbaszexuált, seggbekúrt Pannontelenor azért szó nélkül kikapcsolta a hívásokat és számonként 6000+áfáért hajlandóak visszakapcsolni. Ilyen, hogy szólnának, hogy slácok gebasz van, azt nem.
Szóval sztem délutántól új számom lesz.
Már megint mész? Azistenfáját neki!Majd gondolunk Rád holnap Pohorjén!!!
<<<ROCK&ROLL>>>
:ogien: