Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
60704 hozzászólás a témában

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Reggel néztem! :D

Bazzz...

Feltöltött kép

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
hmmm.... :-P

DUREX TESZTER (X) - Jobline hirdet

deathcode

deathcode

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.220 hozzászólás
Papucs de jót vót. Legközelebb több jéger és kevesebb fröccs. Utána még zöldben is voltam. Pólót cseréltem egy haverral teljesen ismeretlen okból kifolyólag és már meg is bántam. Utána õ vitt minket haza kocsival. Ma reggel meg beállított a kék tanszékbe, ahol regeneráló kávét fogyasztottunk (tessék megkóstolni), és megkérdezte, hogy mi meddig maradtunk. Defasza.

Esküszöm, ha felépülök, csapatom valami árnyas helyen.
És meccset is kell majd nézni. Annyi teendõ és semmi idõ. Áá, visszafexem sztem.

You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Meg is volt.
Kurva jót mentem!
De már most nagyon meleg van...
Csúzli teljesen kifingott.
Kergetett nyestet, meg õzet!
Orkok nem voltak.
Nagyon szép reggel az erdõ...

Reggeli, aztán kéne menni egy Orfût!

Valaki megy ma csapatni?

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Én nem votlam sehol, de az egyik ilyen csini csaj hajnali 5 után egyszer csak megjelent nálam... :D

Bazzz, tegnap elmentem egy elég nagy tekerõs karikára.
Kantavárnál lementem a forráshoz és el akartam menni Lámpás-völgy felé, az az egyik kedvenc utam.
Erre pár méter után egy kurva nagy kidõlt fa. Sebaj, átmásztam. Aztán pár méter és mégegy. Meg mégegy...
Eljutottam odáig, hogy a 10. fán másztam át, és összesen 5-6 métert lehetett volna tekerni, de már fel sem ültem.
Elegem lett, mondom ez úgysem lesz jobb, visszafordultam, de ez alatt annyira szétbasztak a szúnyogok, hogy
az valami hihetetlen. Nem szeretem, hogy mindenki emiatt nyavajog, de ez már tényleg durva...

Ja és persze 4 új erdõt szétbaszó autó út lett arrafelé.
Hányadékul néz ki.
Nem lehet egy túrista úton végigmenni, hogy ne legyen egy dagonyás-szétkúrt-autóút.

Valaki most nem jön egy körre?
Még nincs olyan meleg.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
De a világosbarna még jobb!

vOLTAM MA ESTE MÉG A STÁRDÁSTBAN is. és végig medvehagymásat böfögtem. ez kellemetlen na.
eszemfaszom, de milyen csajok mindenütttttt! Estben, kájránóban, meg sztárdásztban! Na meg a téren! Kúróscipõs picsaszoknyás randibugyis kurvaélet!
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
bazz, az elsõ crasht +úszta, gondolta ma már nem érheti baj vagy mi? gecc

Ez nem az

pedig az a lila fûzõs is jó!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Jeee, végre valaki rendes ember! Bár buliba nem akarok menni, de azért lehet benézek...
Kitakarítottam.

Amúgy most megnéztem a playersroom kínálatát a neten. Egyedül a Quicksilver cipõk jönnének be így neten keresztül, de olyat meg néztem a Hervisben, és nem igazán tetszett...
Ez a DC MENS TRIBE SHOES meg fasza. Nem a lila fûzõs! ;) A világosbarna piros sarokrésszel (Canada Red).
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

megatron

megatron

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.694 hozzászólás
este bent leszünk téren..csicsiregjünk!
A dizájndrogtól lassacskán már minden spanom mizantróp
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra

darook

darook

vendég

• fórumtag
  • 64 hozzászólás

Ejj, márciusban vettem egy olcsó cipõt, de mostanra már teljesen szétment a talpa. A sarkánál összerogyott a talpa, és ki is lyukadt. Megelégeltem, gondoltam veszek valami kicsit drágább, de jobbat. Hát a kicsit drágábbnál olyan max. 15e-t gondoltam. De egész egyszerûen nincs ilyen normális cipõ. Ezért bedühödtem és vettem egy fasza DC-t ;)
Erre most látom, hogy a neten majdnem feleennyi. Hát a faszomba, de most már aztán leszarom!

Playersroom webshopban ki lehet fogni nagyon jó árban cipõket, én féláron vettem nyári cipõt, mert már csak két, vagy három darab volt belõle.

Kíváncsi leszek, hogy mennyire volt hatásos a szúnyogirtás...

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
jól tetted. deszkás cipõben én is ezért vettem mindig 20-25 rongyért. azt legalább csak akkor kell lecserélni, ha már meguntam úgy 2-3 év után, utána meg még vagy 2 évig jó bringázni ;-)

picsa meleg van

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Ejj, márciusban vettem egy olcsó cipõt, de mostanra már teljesen szétment a talpa. A sarkánál összerogyott a talpa, és ki is lyukadt. Megelégeltem, gondoltam veszek valami kicsit drágább, de jobbat. Hát a kicsit drágábbnál olyan max. 15e-t gondoltam. De egész egyszerûen nincs ilyen normális cipõ. Ezért bedühödtem és vettem egy fasza DC-t ;)
Erre most látom, hogy a neten majdnem feleennyi. Hát a faszomba, de most már aztán leszarom!
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

deathcode

deathcode

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.220 hozzászólás
Megkérdeztem: isis-es a monoblokkom.
Ma kicsit elhajlunk a Papucsban, oszt hétvégén csak meccs meg triál, woooo!

edit: ó itt kéne inkább: http://webcam.inforn...strand-1024.php

You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Hát azé jó lehet a VOLT is:
Igazságos Izom Tibor fesztiválon
Most kicsit sajnálom, hogy fishingen lemaradtam a Soerii & Poolek koncertrõl...
Az Efott is jó lesz majd asszem...

Ja, és tegnap este megvilágosodtam, és egy olyan problémát sikerült kibogoznom, amit 2 hete kerülgetek. Még a végén lesz valami abból a trezoros programból rövid idõn belül ;)
Ha meg az meglesz, akkor meg lassan utolérem magam. De azért szombaton lehet le kéne ugrani a Balatonra és egy jó reccsentõset belefingani :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
gumi beszerzõ körúton voltunk apámmal, nehéz szülés volt (pláne ebben a melegben), de sikerült. úgyhogy vmikor lemosom és kitakarítom a kocsit, aztán körbefotózom és m1 a használtautóra

Ehh, elfelejtettünk egy számlát befizetni, aztán rájöttünk, befizettük, erre másnap a szájbaszexuált, seggbekúrt Pannontelenor azért szó nélkül kikapcsolta a hívásokat és számonként 6000+áfáért hajlandóak visszakapcsolni. Ilyen, hogy szólnának, hogy slácok gebasz van, azt nem.
Szóval sztem délutántól új számom lesz.

asszem ezzel te már egyszer belefutottál a lófaszba nem? egyébként nem értem miért geciznek veletek, én rendszeresen elfelejtem (ahogy az egész család, mert mindenki telenoros), volt hogy 2 felszólítólevelet kaptam, majd egy csekket késedelmi kamatról, ami 1Ft volt...és ez volt a legdurvább. apámnak pedig 2 hónap után akarták kikapcsolni a teflonját, de végül nem kapcsolták ki...

Feltöltött kép

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Don't fos, a laza napból ipari szopás lett...

Zapat, egyszer nekem is volt ilyen!
Köcsögök!
De én írtam, hogy külföldön voltam és figyelmeztetés nélkül hogy csinálhatnak ilyet, stb, stb és visszakapcsolták ingyen.
Csak nyalizni kell a kiscsajnak, meg szép emailt írni a központba, de kb 10 perc...
Mondjuk ettõl még köcsögök.
Azóta picit jobban figyelek.

Schladmingba akarok menni!!!
De jó volt anno Atussal a trip!
Haza felé fillérre lett meg az alagút díja, mert nem maradt ájrónk, kerülni meg nem bírtunk, mert akkor a benzin fogyott volna el... :D

Háááhhhhháááááá! ;)
http://www.youtube.com/watch?v=SW7oja1FKcY&feature=PlayList&p=35FE1196353F924F&playnext_from=PL&index=19

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás

Majd gondolunk Rád holnap Pohorjén!!!:P

Már megint mész? Azistenfáját neki!

Este téren 1-2 sör?
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.151 hozzászólás
ez az rúgjál belém még egyet :D
I don't care how it pedals

mozsafsik

mozsafsik

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.930 hozzászólás
Végre Dádán!!Megjött az eszed!!!:D

Majd gondolunk Rád holnap Pohorjén!!!:P

Feltöltött kép

<<<ROCK&ROLL>>>
:ogien:

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.151 hozzászólás
hát.. a ló a felébõl meglesz postával: ) REAL budget..
I don't care how it pedals