hívjátok föl marót, õ talán tud segíteni. max odaparkoltok elé.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Pécsiek ide! #3
Started by
Lord_Leslie
, 2006. February 14. 01:43
Posted 2010. July 14. - 22:37
Posted 2010. July 14. - 22:31
olyan helyet én nem tudok, ahol hót nyugodtam hagyom a kocsit fesztivál idején...
Oké, kösz. Akkor marad az improvizálás. Remélem, visszafelé is azzal jövünk- épségben.
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!
Race, no Rest!
Posted 2010. July 14. - 21:53
rocsi most jött meg pestrõl. és nem öreg, sírós ákosra akar menni, hanem menõ tankcsapdára
Posted 2010. July 14. - 21:43
Vad Kati Feka Pákóval vett páleszt, de épp siettem, és nem értem rá leszopatni magam, aztán utána nem találtam õket 
De nem adom fel.
Egy órája találkoztam komlóiakkal is, de Rocsi nem volt köztük, lehet õ öregedett meg?
A Turbo zenekar meg szkanderozni nem tud, de zenélni gecijól!
Jó ez a dídzsúz sátor, de fasznak szól a kolbászszeletelõs zene?
Jertek ki ide, van sok picsa.
De nem adom fel.
Egy órája találkoztam komlóiakkal is, de Rocsi nem volt köztük, lehet õ öregedett meg?
A Turbo zenekar meg szkanderozni nem tud, de zenélni gecijól!
Jó ez a dídzsúz sátor, de fasznak szól a kolbászszeletelõs zene?
Jertek ki ide, van sok picsa.
Posted 2010. July 14. - 21:34
Posted 2010. July 14. - 19:36
jaja Tomi már hívott, h baszod itt a michelle wild, épp a pákóval mászkál! mondom akkor készíts nekem egy közös képet róla + a csajomról :cool2:
van vmi külön parkoló a banzáj elõtt, h mennyire lesz hely és mennyire biztonságos azt nem tudni...én vszínû lerakom a kocsit vmi vendéglõ elõtt azt onnan bringával megyek. de olyan helyet én nem tudok, ahol hót nyugodtam hagyom a kocsit fesztivál idején...
Sziasztok!
Efottra mennénk autóval, és szeretnék vmi olyan helyet találni a verdának Orfûn, ami ingyen van, és nem kell azon paráznom hogy beleegyezésem nélkül elviszik/átalakítják. Van ötletetek, vagy ne parázzak feleslegesen?
Lehet kicsit messzebb is a tábortól, az nem gond. Csak nem vagyunk arra ismerõsek.
van vmi külön parkoló a banzáj elõtt, h mennyire lesz hely és mennyire biztonságos azt nem tudni...én vszínû lerakom a kocsit vmi vendéglõ elõtt azt onnan bringával megyek. de olyan helyet én nem tudok, ahol hót nyugodtam hagyom a kocsit fesztivál idején...
Posted 2010. July 14. - 19:24
Tomi, EFOTTOn õ a hálótársad?: 
Eléggé elfáradtam ma(is)! Tök király, hogy iyenkor járnak le a mûszaki vizsgák! Sétálhatok a vizsgasorra visszahozni a kocsikat!
Tekerni is kéne!
De a fagyi sárgadinnyével az büntetni fog!

Eléggé elfáradtam ma(is)! Tök király, hogy iyenkor járnak le a mûszaki vizsgák! Sétálhatok a vizsgasorra visszahozni a kocsikat!
Tekerni is kéne!
De a fagyi sárgadinnyével az büntetni fog!
Posted 2010. July 14. - 19:16
Sziasztok!
Efottra mennénk autóval, és szeretnék vmi olyan helyet találni a verdának Orfûn, ami ingyen van, és nem kell azon paráznom hogy beleegyezésem nélkül elviszik/átalakítják. Van ötletetek, vagy ne parázzak feleslegesen?
Lehet kicsit messzebb is a tábortól, az nem gond. Csak nem vagyunk arra ismerõsek.
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!
Race, no Rest!
Posted 2010. July 14. - 14:37
Posted 2010. July 14. - 14:02
Posted 2010. July 14. - 12:52
gondolom Zsófi bringájával verettél :-)
mennyibe kerül amúgy a bringakölcsönzés? mer akkor lehet nem viszek bringát
mennyibe kerül amúgy a bringakölcsönzés? mer akkor lehet nem viszek bringát
Posted 2010. July 14. - 10:52
Régen ültem már Uno mtb-n.Fõleg nõi vázason:)
Holnap majd bepróbálok egy kölcsönzõs bringát. Amúgy a fishingen is ment egész jól a kölcsönzõ.
Ja, és van vodás 3G Orfûn!
Holnap majd bepróbálok egy kölcsönzõs bringát. Amúgy a fishingen is ment egész jól a kölcsönzõ.
Ja, és van vodás 3G Orfûn!
Posted 2010. July 14. - 09:41
haverék efotton bringakölcsönzõt csinálnak, kivaáncsi leszek menni fog e..
én meg pénteken piros öv vizsga, két óra zúzda a 40 fokban teremben. dõõzs.
én meg pénteken piros öv vizsga, két óra zúzda a 40 fokban teremben. dõõzs.
I don't care how it pedals
Posted 2010. July 14. - 08:51
Bonjour!
Nagyon szépek a reggelek mostanában. Pénteken tervezek egy hajnali tekerést.
Aratnak környéken, itt is vannak frankó, hangulatos reggeli fények.

Tegnap országútiztam egy jót Csabival. Remete után Orfû felé persze már volt ütközés, fürdõgatyás kisjánosok szûken vehették a kanyart. És még csak éppen elkezdõdött az EFOTT.
Fugger visszatért már? Lesz beszámoló?
Nagyon szépek a reggelek mostanában. Pénteken tervezek egy hajnali tekerést.
Aratnak környéken, itt is vannak frankó, hangulatos reggeli fények.

Tegnap országútiztam egy jót Csabival. Remete után Orfû felé persze már volt ütközés, fürdõgatyás kisjánosok szûken vehették a kanyart. És még csak éppen elkezdõdött az EFOTT.
Fugger visszatért már? Lesz beszámoló?
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Posted 2010. July 14. - 08:30
Posted 2010. July 13. - 23:18
Posted 2010. July 13. - 17:15
Posted 2010. July 13. - 15:31
Jeje, most gyorsan hazatekerek, gyorsan bedobálom a fesztiválszettet a kocsiba, aztán jipijájééééé!
Posted 2010. July 13. - 15:17
muhaha ;-D
igazából a legvalószínûbb, h csak pénteken jövök ki de lehet, h csüt-péntek.
igazából a legvalószínûbb, h csak pénteken jövök ki de lehet, h csüt-péntek.
Posted 2010. July 13. - 15:03

Sign In
Create Account

Back to top