Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Pécsiek ide! #3
Started by
Lord_Leslie
, 2006. February 14. 01:43
Posted 2010. July 31. - 13:56
reggel vert a viz hogy csak filc legyen ami rám van festve:D
“A dizájndrogtól lassacskán már minden spanom mizantróp”
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra
Posted 2010. July 31. - 13:53
Posted 2010. July 31. - 13:48
Posted 2010. July 31. - 13:30
Posted 2010. July 31. - 13:30
Büdös picsába!
Kurvára tekertem volna egy nagyot...
Kurvára tekertem volna egy nagyot...
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2010. July 31. - 13:29
Posted 2010. July 31. - 13:27
Posted 2010. July 31. - 13:00
Magoo, ha jól tudom, akkor Szenesben voltál. Legalábbis Ricsi azt mondta 
Márió, hányra kéne odamenni? Ja, megvan már. 9re. Hát mittomém... Addig bármi lehet. talán még össze is szedem magam...
Márió, hányra kéne odamenni? Ja, megvan már. 9re. Hát mittomém... Addig bármi lehet. talán még össze is szedem magam...
Posted 2010. July 31. - 12:26
öö
narancsosrumoskefír rulez.
szinte semmire sem emléxem a tegnap estébõl, vhol voltunk partyzni de nemtom hol. bringám andrásnál hagytam. minden cuccom tiszta víz. portoricoi rum kegyetlenül megbaszta az agyamat
narancsosrumoskefír rulez.
szinte semmire sem emléxem a tegnap estébõl, vhol voltunk partyzni de nemtom hol. bringám andrásnál hagytam. minden cuccom tiszta víz. portoricoi rum kegyetlenül megbaszta az agyamat
Posted 2010. July 31. - 12:09
gigalike volt tegnap...
Attusékközszi mindent:) MELLesleg kurvajól éreztük magunkat!!!
Jah szóval felmentünk szennyesbe mert azt volt hogy icwip /international children want international pussy/ party lesz..de mivel mindnki le jött,mi meg eléggé high szóval jött egy teló hogy Zöld..az egészen jó volt de kettõkor szoltak hogy zárás,aatán Rendbenékkel le estbe..ahol énekeltem!!
meg viszonylag kitetováltuk a filcel egymást..meg talán msáokat,limbóztunk esernyõvel,Etti fentakatt mindig:D:D meg aztán hogy ott is szotlak hogy zárás,aztán Vásárcsarnokba menünk ahol viszonylag betermlütnjk amit lehettt..azóta vagyo krosszul..Tomi ezt hogy tudtad megenni..bazz
ûû Szigetvár Tomi áll?
Attusékközszi mindent:) MELLesleg kurvajól éreztük magunkat!!!
Jah szóval felmentünk szennyesbe mert azt volt hogy icwip /international children want international pussy/ party lesz..de mivel mindnki le jött,mi meg eléggé high szóval jött egy teló hogy Zöld..az egészen jó volt de kettõkor szoltak hogy zárás,aatán Rendbenékkel le estbe..ahol énekeltem!!
ûû Szigetvár Tomi áll?
“A dizájndrogtól lassacskán már minden spanom mizantróp”
Posted 2010. July 31. - 12:05
köszi tényleg zsír volt...az elején álmos voltam, de aztán már nem 
szenesbe akartam menni, de nem indultunk el és inkább le is léptem!
mindjárt megpróbálok életet lehelni a hátsó fékbe, de max szellem lehet a cél
szenesbe akartam menni, de nem indultunk el és inkább le is léptem!
mindjárt megpróbálok életet lehelni a hátsó fékbe, de max szellem lehet a cél
Sei, soku Si.
Posted 2010. July 31. - 11:37
Hát amire odaértünk a Szenesbõl kifelé jöttek az emberek, állitólag nem volt túl jó buli, szóval elindultunk a Zöldbe. Ott meg záróra lett, és akkor már mégiscsak az Estbe mentünk, és ott is maradtunk reggelig. Onnan meg már közel van a vásárcsarnok
Posted 2010. July 31. - 11:06
Akkor örülünk! Máskor is ezt nyomom! Csajok elmosogattak,elpakoltak rögtön hogy mindenki elment, nekem csak reggeliznem kell:) Kár, hogy a végérõl lemaradtam! Kivételesen nem is volt nagy pusztítás, pedig kezdtek elfajulni a dolgok. Marcinak nem szabad popcornt adni a kezébe, Eszternek piát, Máriónak meg filctollat!
Tomi hogy a tököbe kerültél a Szenesbõl a vásárcsarnokba??
Tomi hogy a tököbe kerültél a Szenesbõl a vásárcsarnokba??
Posted 2010. July 31. - 11:01
Jah, tényleg nem írtam ide be. Pedig reggeliztünk a vásárcsarnokban, meg vettem kolbászt is 
Az ebédem még Atusék hûtõjében van, de inkább most visszafekszem...
Az ebédem még Atusék hûtõjében van, de inkább most visszafekszem...
Posted 2010. July 31. - 10:50
Ehvazz, ez jó vala, remélem nem maradt pusztítás utánunk... Kösz a vendéglátást!
Tomi nem jelentkezett be reggel.
Bringa részemrõl ma elmarad, faszom a rittyóba, holnap pótlás!
Tomi nem jelentkezett be reggel.
Bringa részemrõl ma elmarad, faszom a rittyóba, holnap pótlás!
Aktuális civil
Posted 2010. July 31. - 10:49
Posted 2010. July 31. - 10:35
Posted 2010. July 31. - 09:35
Kössz a tegnap estét, király volt! 
Atus, remélem jobban vagy már!
Ma akkor mi a terv?
Jakab, vagy Zobák felé túra?
Nekem mindegy, de cc géppel akarok tekerni.
Valami fasza túra kéne!
Atus, remélem jobban vagy már!
Ma akkor mi a terv?
Jakab, vagy Zobák felé túra?
Nekem mindegy, de cc géppel akarok tekerni.
Valami fasza túra kéne!
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2010. July 30. - 20:58
Posted 2010. July 30. - 17:22
Az jó lesz, lopj nekünk sok tisztító-kenõ-ápoló cuccot, meg szerszámokat!

Sign In
Create Account

Back to top