PohorJó! Mint mindig! Mi gyengék vagyunk, mint szezon elején mindig! De ÁLLAT volt! LOVE real hegy!
Perec nekem nem, a többiek meg nyilatkozzanak!
Edited by bucibeka, 2014. May 03. - 09:17.
PohorJó! Mint mindig! Mi gyengék vagyunk, mint szezon elején mindig! De ÁLLAT volt! LOVE real hegy!
Perec nekem nem, a többiek meg nyilatkozzanak!
Edited by bucibeka, 2014. May 03. - 09:17.
...mert kerülöm az alkoholt... amíg tudom!
"A Rock n' Roll az nem egy tánc!"
"Our bikes bring us to places school never could!
én meg mentem egy ilyet. jó fárasztó volt, pláne hogy lövésem nem volt merre megyek. aszittem grazba, de nem:)
na meséljenek a mariboros kollégák! perec volt? enduro hogy bírta?
mi röpke hat óra alatt megjártuk a Móvár-Vásárhely távot ma, szerdán meg fél7kor indultunk Pécsről és 12.15-re értünk Móvárra. magyarisztáni közlekedés monnyonle. de legalább láttam sok családtagot és ettünk finomakat. és most szakdolgozat. phaszomkivan.
valamint rendeltem dx pedált.
a mariborosok bekaphatjátok.
ja! tegnap kirúgtak.
és nem bánom!
freedom.
tegnap ballagáson voltam. naggyon durván jól néztek ki ezek a 17-18 éves csajok, legalábbis a többségük. amikor én voltam gimis, esküszöm nem voltak ilyen jó nők. készvoltam.
Detto.
tegnap ballagáson voltam. naggyon durván jól néztek ki ezek a 17-18 éves csajok, legalábbis a többségük. amikor én voltam gimis, esküszöm nem voltak ilyen jó nők. készvoltam.
utána meg jól bebasztam.
http://instagram.com/p/nafvd8uzJs/
mai ebédem:)
este jógán majdnem kijött
Edited by albertfish, 2014. April 30. - 23:44.
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Jujj de szép!
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
péntek lesz az! vasárnap nem yo, mer másnap meló, meg anyák napja is lesz még!
Ja, ha a felvonót leállítják az nagy szopóka
Mondjuk péntekre tényleg szép időt írnak Mariborba. Vagy menjetek vasárnap, akkor is jó idő lesz, és elvileg eső után a legjobb a pálya
Én meg addig jól költözködök...
Oh, és megint munkába menet fotózott le a Street View.
Háh, a Séta téren jár a Street View Ember! Lehet rajta leszek azon is?
Háhá megmondtam!
Edited by tomidny, 2014. April 30. - 11:15.
Szerintem azért csinálják, hogy ha majd arra járok munkába, akkor ne rázza fel annyira joghurtos kukoricapelyhet
Mert a helyzet fokozódik, és ha minden a tervek szerint alakul akkor ma lesz az utolsó este amit a kibucban töltünk
Tettyén mindent láttam tegnap csak vízelvezetést nem. Éppen hogy betemették a természetes átfolyásokat.
Viszont a kis lépcsők olyanok kővel feltöltve, mint egy 4x pálya sziklakertje, szép munka !
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
double post. de miért?
Edited by dhog, 2014. April 29. - 22:31.
nem akarok unreal lenni, meg én sem szeretem a sarazást jobban a ropogós talajnál, de életem egyik legjobb élménye volt az egész napos dagonya mariborban. persze szidtuk a felhőket, de akkor is.
Csak az időjárás miatt. Be ne szopjuk! Nekem ez az egy hétvégém szabad májusban. Nem akarok rápacsálni vele! Kis eső nem gáz, olyan volt és rohadt jó is volt, de a foreca egész napra esőt ír! Péntekre meg napocskát!
Edited by bucibeka, 2014. April 29. - 20:33.