Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Pécsiek ide! #3
Indította
Lord_Leslie
, 2006. február 14. 01:43
Írta 2010. augusztus 07. - 14:55
Hát jóreggelt!
Pocsék munkanap után remek este kerekedett mindeféle izgalmakkal. Majdnem lekésett koncert, bebaszott elõadó aki azért ha mikrofon és gitár kerül a közelébe, akkor még tud villantani rendesen. Folyamatosan vakuzott az úr odafentrõl, aztán kicsit meglocsolta a virágokat, de a Budapest Bárt már õ is meg akarta hallgatni. Érdemes is volt. Aztán elveszett pár dolog, ami most már megvan, de elég para volt esõben keresgélni. Fõleg ezt végig józanul...
Aztán hazarohanás, és 2 sörrel a kézben rohanás az Estbe. Ott sokat éneklés, táncolás, végül nem vásárcsarnokozás, csak norvég cserediák találás, és vele boltba menés, tejfölös kifli, és délelõtt átalvása...
Pocsék munkanap után remek este kerekedett mindeféle izgalmakkal. Majdnem lekésett koncert, bebaszott elõadó aki azért ha mikrofon és gitár kerül a közelébe, akkor még tud villantani rendesen. Folyamatosan vakuzott az úr odafentrõl, aztán kicsit meglocsolta a virágokat, de a Budapest Bárt már õ is meg akarta hallgatni. Érdemes is volt. Aztán elveszett pár dolog, ami most már megvan, de elég para volt esõben keresgélni. Fõleg ezt végig józanul...
Aztán hazarohanás, és 2 sörrel a kézben rohanás az Estbe. Ott sokat éneklés, táncolás, végül nem vásárcsarnokozás, csak norvég cserediák találás, és vele boltba menés, tejfölös kifli, és délelõtt átalvása...
Írta 2010. augusztus 07. - 14:54

uj csajom:D
nem fázik mert norvég..meg a gumit is lenyeli..igazi rakéta porszívó
“A dizájndrogtól lassacskán már minden spanom mizantróp”
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra
Írta 2010. augusztus 07. - 12:07
há hétfõn még szekszárdra megyek, kedden meg a területi vezetõvel leszek, de már a saját területemen, akkor derül ki a túratervem. talán már aznap benézek hozzátok, meglássuk. számom ugyan az mint az elõdé, szal ha vmi sürgõs van, akko csörögjé. jah, amúgy 640 céget kaptam :-O
Írta 2010. augusztus 07. - 10:40
Írta 2010. augusztus 07. - 06:18
tomiképett a pair norváh csajomról aki a bot elõtt emgvár
Írta 2010. augusztus 07. - 00:11
6 óra után nem varrnak össze sebet. Gyakran marhára kellemetlen.
You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.
Írta 2010. augusztus 06. - 22:32
Írta 2010. augusztus 06. - 21:57
hejj
visszatértem egy hét pestrõl, most kurva okos vagyok! jövõ héten meg nyomom ezerrel utána pedig még egy hét pest. most meg kurva fáaradt vagyok és nagyon akarok tekerni.
azé ez lol, h az Attus féle shmale Márinnyó ismerõse és egy napon született Sala hugával :-P
a 30 ropis csekkemet én is nem rég fizettem vazze
visszatértem egy hét pestrõl, most kurva okos vagyok! jövõ héten meg nyomom ezerrel utána pedig még egy hét pest. most meg kurva fáaradt vagyok és nagyon akarok tekerni.
azé ez lol, h az Attus féle shmale Márinnyó ismerõse és egy napon született Sala hugával :-P
a 30 ropis csekkemet én is nem rég fizettem vazze
Írta 2010. augusztus 06. - 20:40
Írta 2010. augusztus 06. - 19:04
az alatta lévõ top 5 videókra gondoltam !
de az elsõ se rossz ,csak má vót asszem
I don't care how it pedals
Írta 2010. augusztus 06. - 18:33
Képben van a kiscsávó, de miért nem adnak a szerencsétlennek egy pedállal rendelkezõ kerékpárt???
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2010. augusztus 06. - 17:30
nincs tv-m kb 10 éve.. : )
amúgy azelõtt nekem is voltak iylen beleálmodós élményeim.. mtv chillout zone meg a late night techno cuccok,,
http://www.pinkbike....-july-2010.html
amúgy azelõtt nekem is voltak iylen beleálmodós élményeim.. mtv chillout zone meg a late night techno cuccok,,
http://www.pinkbike....-july-2010.html
Írta 2010. augusztus 06. - 17:13
Én tv nélkül is tudok hülyeségeket álmodni 
De a faszomba kell még itt lennem a BATban! Azt hittem katlanozás elõtt alszok fél órát (elég lenne nekem annyi), de most majd megint csak a rohanás lesz belõle...
Ráadásul nem megy most itt a légkondi (mert rajtunk kívül senki sincs), és valószínû odakint sokkal hûvösebb van, mint itt a gyárban.
Tegnap kurvanagy volt, amikor a Braindogs utolsó számánál "Mickey Rourke" azért imádkoztatta a közönséget, hogy a szervezõk vigyenek nekik még több alkoholt
A koncert alatt õ megivott egy üveg bort, szóval tényleg szomjas lehetett
De a faszomba kell még itt lennem a BATban! Azt hittem katlanozás elõtt alszok fél órát (elég lenne nekem annyi), de most majd megint csak a rohanás lesz belõle...
Ráadásul nem megy most itt a légkondi (mert rajtunk kívül senki sincs), és valószínû odakint sokkal hûvösebb van, mint itt a gyárban.
Tegnap kurvanagy volt, amikor a Braindogs utolsó számánál "Mickey Rourke" azért imádkoztatta a közönséget, hogy a szervezõk vigyenek nekik még több alkoholt
Írta 2010. augusztus 06. - 17:02
Nem ment közben a tv?
Mert mikor elfelejtem kikapcsolni, és megy, akkor beleálmodom a hülyeségeket, amit hallok...
Mert mikor elfelejtem kikapcsolni, és megy, akkor beleálmodom a hülyeségeket, amit hallok...
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2010. augusztus 06. - 14:47
én meg atombombásat álmodtam.. bele kellett ugrani egy foylóba hogy ne érjen el a lökéshullám
aztán reggel nézem a nyúzt, 65 éve volt Hiroshima ezen a napon..
Írta 2010. augusztus 06. - 13:52
Mármint ma végre megpróbáltok lejönni ördögölni? Én lehet, hogy ma is kocsival mennék le...igen elvileg ott tallka
Ja, vagyis ti a Fuckra mentek. Végülis érthetõ...
Írta 2010. augusztus 06. - 13:42
Írta 2010. augusztus 06. - 13:12
igen elvileg ott tallka
Írta 2010. augusztus 06. - 13:09
Itt szenvedek a BATban. Este meg megint katlanozás. Na majd holnap kialszom magam...
Amúgy ma estére tudom ajánlani az Üllõi Úti Fuck-at a Pécsi fEszt Caféban az itthon maradóknak
Elvileg akusztikus koncertet nyomnak majd ingyé.
Amúgy ma estére tudom ajánlani az Üllõi Úti Fuck-at a Pécsi fEszt Caféban az itthon maradóknak
Elvileg akusztikus koncertet nyomnak majd ingyé.
Írta 2010. augusztus 06. - 12:14

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére