Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 votes

• Please log in to reply
60704 replies to this topic

mozsafsik

mozsafsik

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,930 posts
Ebben az öszze állításban ok a kék:::!

Feltöltött kép

<<<ROCK&ROLL>>>
:ogien:

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Hát viziparkozni én is mennék lehet, de asszem most kihagyom.
Péntek 13 ja. Azt most nemtom jó-e? Vagy csak óvatosan basszak be este? :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

megatron

megatron

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,694 posts
akor mostmár nem irom be:D

akvapark érdekes lehet..meddig tart?

modntamá hogy tököm tele a forgatással?:D

ráadásul pééntek 13 van..

etse punna én kb 7-8hogy ott leyszek velük
A dizájndrogtól lassacskán már minden spanom mizantróp
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
nekem most az a kérdés, hogy milyen pizzát rendeljek?
all time favourite izirájder, vagy upgrade, esetleg full kontakt?
Áh, upgrade lesz ebbõl úgy érzem...

Ma úgy elaludtam reggel, hogy eh...
Nagyon átállt a szervezetem erre az éjszaka mocorgunk, délelõtt alszunk ritmusra, hogy nemtom mi lesz így velem, ha már nincs ennyi program...

De este akkor megyünk izzadni a buzisátorba? Ugye. ugye! :D

A tegnapi Újvidék környéki viharra írták az idõképen egy kommentben:

Nálunk is volt ám nagy vihar.(Szerbia-Vajdaság-Óbecse) Este 10 órakor olyan vihar volt nálunk hogy csak na.Egyfolytában villámlott,rengeteg lecsapóval,hatalmasakat dörgöt.Felhõszakadás,jégesõ és nagy szél.Nem tudom hány km/h-val fújt a szél,de a fák ágait letörte,a szõllõt megsemisitette.Nem volt áram reggel hatig.Sok kár lett mindenfele.Nekünk elég sok cserepet levitt a szél és kidõlt egy nagy fa,kishiján a házra.A szomszédságban van egy csibe keltetõ,abba belecsapot a villám.Én is szeretem figyelni az idõjárárst,de a tegnapi vihar már sok volt. Alig hogy elment ez a vihar jött egy másik. Az már szerényeben.

Gyerekek Itt (Zenta-Vajdaság-Szerbia) az éjjel olyan volt amilyent még nem láttam soha életemben. 6 órán át tartó zivatar, de úgy, hogy megállás nélkül felettünk csapkodtak a villámok, egyvégben emegett a ház a dörgéstõl, sorozatokban dobta ránk a jégesõt, egyszer akkorákat mint a dió. A barackfa fele levele a földön van, a palatetõ kilyuggatva, a dísznövényeink széjjeltépve. Hajnalban bokáig ért a víz az udvarban, az utcán felfele folyt a víz, bugyogott vissza a lefolyóból. A városban volt, ahol térdigérõ víz volt. Egy ismerõsünknél a pincébe 2 méteres víz van, de van oylan is akinek a házában van térdig a kis kertecském a tetõn elverve. Borzalmasan ijesztõ volt, nagyon durva!

Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,151 posts
csajom kizárta magát tegnap. Viszont Fejes Sanyi úr megoldja nemsokára.. én meg aszittem már nem aktív az öreg.

--

a nap kérdése :
bácsi : - maga pizzát hord?
én : - igen
bácsi: - és honnan ?
(adom a szórólapot)
bácsi: - és ez maszek?
I don't care how it pedals

Lory-B

Lory-B

vendég

• fórumtag
  • 93 posts

Egyedül nem fizetnék ki érte 100ezer pénzt, de ha összedobjuk 4en 5en akkor már ok.

Na ja nem olcsó szórakozás. A Sanyo Xacti HD2000 amit vettem családi kamerázásra is ennyi volt és nagyon bevált, de azzal is föleg 720p/60fps-ben veszek fel mert késöbb ez még emberi módon szerkeszthetö, lejátsz a szar gép is és Full HD-s TV-n is jó még a képminöség (H.264 kodek, MP4 fájltípus).

A fejkamera ezzel szemben sokkal ritkábban lenne használva ugyanennyi pénzért... No de az extra dolgok midig felárasak! :)

Szerintem Contour HD 1080p lesz a választás. Idegböl kell megvenni az ilyeneket, ha szerencséd van beválik, ha nem úgyis csak a második/harmadik vásárlás után jutsz el oda hogy tudd mit vegyél.

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,600 posts
Egyedül nem fizetnék ki érte 100ezer pénzt, de ha összedobjuk 4en 5en akkor már ok.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Nekem a ma mindenképp jó lenne, holnap lehet, hogy lesz varia.
Mindegy, majd lesem a fórumot, aztán írod, hogy mi a szitu!

Ez az Drift kamera szimpi kis darab.
Nem értek hozzá, de jó lenne egy ilyen.

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,600 posts

Sziasztok,

Fejkamera vásárlását tervezem, de elötte megkérdezlek titeket, hátha van valami tanácsotok.
Két típus között gondolkodom: Go Pro HD és Contour HD 1080p.
Árban ugyanott vannak de a Go Pro-hoz több rögzítést adnak.

Ami érdekelne: van valamelyikötöknek személyes tavasztalata ezekkel?
Ha igen, mi a fájlméret amiben még ésszerü felvenni? Én a 720p 60fps-t gondolnám.
Milyen kodek-et használnak (H.264 ?) és milyen fájlokat csinálnak (MP4, MOV...?)
Milyen a hangminöség, menetszél mennyire halatszik?
Kezelhetöség kesztyüben kényelmes? Szitáló esöt hogy bírják? Aksi meddig bírja? Esést hogy éli túl a kamera vagy a rögzítés?

Hirtelen ennyi.

Segítségeteket elöre is köszi!

Én is ezen tipródok. Több összehasonlító tesztet is megnéztem és kb azonos a tudásuk. A goprohoz több rögzítõ kütyüt adnak, de ha csak DH sisakon akarod használni, akkor sokkal praktikusabb a contour szemüveggumis rögzítése. Ilyet már használtam és fasza. Letisztultabb, könnyebb nyomkodni a gombokat mint a gopron. Viszont a gopronak kicsit nagyobb a látószöge, tud fotó módot is. Van rajta kis kijelzõ a beállításokhoz, a contourt csak USBn keresztül tudod állítgatni. A szitáló esõt mindegyik bírja, de a GoPro tokja bírja a víz alatt is. Az a baj hogy a rögzítést csak a vízálló tokkal tudod megoldani, ami sokat ront a hang mínõségén. Nehéz a döntés de egyikkel sem járhatsz rosszul. Most ráadásul bejött egy új gyártó is. Ehhez már lcd kijelzõ és távirányító is jár: Drift HD170 - Initial helmet camera test - Pinkbike.com

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
OK Kokka, nem ígérem biztosra, de idõben jelzek majd!
Ha mást nem holnapra tesszük...

Lóricsaládnak nagy üdv! Fejkamerám nincs, sõt kamerám sincs!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Pántyát kérdezd, meg komlóiaknál Szabados Balázst!
Amúgy mi a helyzet veled?

Bakker, jön a telefon és az egész napom átrendezõdött.
De a délutáni tekerés tartható!
;)

Holnap meg le kéne menni Orfûre.
Tuti tömeg lesz, de kíváncsi vagyok, hogy mit hoztak össze.

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Lory-B

Lory-B

vendég

• fórumtag
  • 93 posts
Sziasztok,

Fejkamera vásárlását tervezem, de elötte megkérdezlek titeket, hátha van valami tanácsotok.
Két típus között gondolkodom: Go Pro HD és Contour HD 1080p.
Árban ugyanott vannak de a Go Pro-hoz több rögzítést adnak.

Ami érdekelne: van valamelyikötöknek személyes tavasztalata ezekkel?
Ha igen, mi a fájlméret amiben még ésszerü felvenni? Én a 720p 60fps-t gondolnám.
Milyen kodek-et használnak (H.264 ?) és milyen fájlokat csinálnak (MP4, MOV...?)
Milyen a hangminöség, menetszél mennyire halatszik?
Kezelhetöség kesztyüben kényelmes? Szitáló esöt hogy bírják? Aksi meddig bírja? Esést hogy éli túl a kamera vagy a rögzítés?

Hirtelen ennyi.

Segítségeteket elöre is köszi!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Pár csillagot mi is elkaptunk.

Bazz, akarok csapatni!
Kurva jók ezek a videók!

Shoshi, idõben írj, hogy mi a terv mára, mert mûködõképes a dolog, csak ha lecsúszom a melóval, tudnom kéne, hogy hogy alakítsam a dolgot...

Dus, mi lett a zárral?
És ez lakás, vagy autó, ...?

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Hehehhe, mindenki gatyát le:D!
Lopes and Chausson win Crankworx AirDH

És áhh:
http://dirt.mpora.co...-episode-7.html

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Ejj bazzeg mit zártál be ennyire?

Akkora vihar van Újvidék felé, hogy beszarás. Kb. 150 km, de látszanak a villámok :)

És láttam 3 hullócsillagot is. Szóval kb. 1 óra alatt letudtam a ma esti kötelezõ programot ;)
Jöhet a program baszakodás...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
Feltöltött kép

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,151 posts
valaki segítsen találni egy zárnyitót
I don't care how it pedals

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts

Holnap jó lehet!
Mikor lenne kb az indulás?

Még nem vágom, mert egy Metro is beugrott programnak... Az nálam gyorsan megy...

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,265 posts
Nem elfelejteni!!!

Feltöltött kép

darook

darook

vendég

• fórumtag
  • 64 posts

Fasza.
Mindegy, úgyis rádõlnek majd a fák.

Talán nem lesz akkora vihar, bár kíváncsi leszek, hogy a partoldalakkal mit csinálnak, mert hamar új borítást kaphat a friss aszfalt egy nagyobb esõ után.

Nézzük a dolgok jó oldalát, talán elkészül végre a bicikliút. :)