Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 votes

• Please log in to reply
60704 replies to this topic

megatron

megatron

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,694 posts
szóval 10tõl újratábla:D

Tomi:D
A dizájndrogtól lassacskán már minden spanom mizantróp
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
Volt nálunk egy faszi, csõre kért árajánlatot, mer hogy kell ehez a kerékpárúthoz korlát..
76mmes csõbõl.. istenem.. minek? :)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

deathcode

deathcode

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,220 posts
"olajcsere" lol

You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Neviccelj már! Hát a kolombiai csaj 10e km-rõl jött ide. Ez mennyire fasza már? :D
Egy olajcserényi út csak. Ha nincs az óceán... 7l-es fogyasztással csupán ~250e lenne csak az odaút :cool2:
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts

Az a kolumbiai csajszi nagyon aranyos. Amikor tegnap az utcán nekiállt a Macarena-n énekelni és táncolni, hááát :D Meg a német is aranyos, a francia kicsit furcsa, a dánnak furcsák a szemei, de a két erdélyi csajt is bírom...

...szóval kanos vagy...nem kicsit...nagyon:-)))

hehehe: Így épül az Pécs-Orfû közötti kerékpárút | Galéria | bama.hu BAMA

deathcode

deathcode

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,220 posts
Vettem gumi markolatot vérlázító 400 forintért. Kisebb az átmérõje, mint a szivacsnak, elsõre bejött. Este meg kesztyûvel is lesz hozzá szerencsém.

De addig ki kell takarítani ezt a kibaszott kéglit, ahol már vagy két hete "nem lakok"...

You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Igen, felhívtalak, aztán azt mondtad mindjárt visszahívsz. Reménykedtem benne, hogy így lesz, és akkor lett volna indokom visszamenni az Estbe. Helyette meghallgathattam a homofób ellenes beszédeket. Pedig azt ígérték lesz valami kis buli a hotelben. De lófaszt...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Tomi, azt vágod, hogy éjjel kommunikáltunk? :D
Mert nem emlékszem, csak mutatja a telefonom...
:P

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Uhbazmeg. Most kaptam egy augusztus 23-án keltezett doksit a cécészaft felszámolásáról. Hát elég szép összegeket mentettek ki panamai számlákra. Olyan 230milliót. A jó büdös kurvaanyját!

A volt felesége is rinyált, meg ilyenek, de pénteken úgy átnézett a kollégáimon is az Estben, mintha mindannyian predatorok lennénk bekapcsolt álcázással. Az egyik srác majdnem utána is ment, hogy beszóljon neki...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Tegnap azért vicces volt, amikor kiderült, hogy a 4 külföldi fiúból 2 buzi, 1 meg biszex. De legalább így a csajokra nem mozdulnak rá :D
Az a kolumbiai csajszi nagyon aranyos. Amikor tegnap az utcán nekiállt a Macarena-n énekelni és táncolni, hááát :D Meg a német is aranyos, a francia kicsit furcsa, a dánnak furcsák a szemei, de a két erdélyi csajt is bírom...
És úgy néz ki rohadtul semmi nem lesz abból, hogy hétközben nem megyünk bulizni. Talán holnap nem lesz semmi. Talán...
Mondjuk tegnap is összesen költöttem egy ezrest. Így még istenes a dolog ;)

Ja, és kinek lenne kedve szeptember 15-én alkoholmentes söröket kóstolni? Utána persze jár ajándék alkoholos sör ;)
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

darook

darook

vendég

• fórumtag
  • 64 posts
Azt a szintet csak nem ütjük meg tíz év után ismét... Bele sem merek gondolni, ha a dollár ennyi lenne, a többi devizával szemben hol állna a jó magyar forintunk. :)

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
2000-ben meg volt 300Ft felett a dollár.
Exportáljatok... :)

Aktuális civil

Patyó-V8

Patyó-V8

vendég

• fórumtag
  • 180 posts
sóós!
Remélem veszel egy BMX-et a kiccsávónak, had legyen ilyen pró õ is.
YouTube - sevisual csatornája
Patyó El Negro..:mexico:Del CRF Kingo..:scared:

darook

darook

vendég

• fórumtag
  • 64 posts
Ugyanez igaz CHF-re is, sõt, akár EUR-ra is. Hihetetlen, ami ma is a tõzsdén megy...

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,151 posts
hát bazz a fizetõhaver.kom is 232-ben váltja a dollárt.. mélyrepülés van. .. pont azon gondolkodtam hgoy nem volt két éve amikor 148-ért ment a dollár (!)
ha csak pár forintért vett valaki dollárt, a legrosszabb esetben is 40-45% ot keresett.
I don't care how it pedals

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Óh, már megint olcsó lett egy teló, amit megvennék szívesen:
Marzocchi 55 RC3
Ezzel a szar forinttal is kijönne 120 alá...
De most majd fényképezõt veszek.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,151 posts
bazmeg bringátlanság!
I don't care how it pedals

deathcode

deathcode

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,220 posts
Bazd meg õsz.
Bazd meg szivacs markolat, ma lecseréllek.

bucibeka

bucibeka

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,299 posts

Az jónak tûnik. Én a Budai Nagy Antal 1-ben a Rókus sétányon lévõ OTP mögött dolgozok. Ha odajössz, akkor kiviszem a CD-t.

Okay! THX!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts

Én holnap du. 1re megyek a városba, 2kor már sztem ráérek! Hova és ehhez képest mikor menjek?

Az jónak tûnik. Én a Budai Nagy Antal 1-ben a Rókus sétányon lévõ OTP mögött dolgozok. Ha odajössz, akkor kiviszem a CD-t.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök