Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
60704 hozzászólás a témában

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.448 hozzászólás
Nem érdemes!

Ivászat? :D

holnap lehet h mennék, de nincs kedvem sarazni...
Sei, soku Si.

mozsafsik

mozsafsik

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.930 hozzászólás
Végre tekertem egy jót!
Az új bringa út kafa,bár fúrcsa,hogy fák között az erdõben megy egy aszfaltcsík!
De amit lehet itt Pécsett azt el is tudják ba....ni!Már repedezik fel az aszfalt!...!
Azért megteszi!
Az erdõ is fasza,azt hittem sár lesz,de csak fröcskölõs!
Köves kanyar 3,5 bárral,8 centivel életveszély volt!

Holnap is!

Este meg egy kis ivászat!!

<<<ROCK&ROLL>>>
:ogien:

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.151 hozzászólás
ha zebrán vagy, csak neked lehet igazad,, megbaszhatja hogy honnan mikor mér jött
és még mindig kurvabeteg vagyok
I don't care how it pedals

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
ha látod a kocsit parkolni vhol, azért bezsírozhatod a szélvédõjét ;-D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás

Tomi, bosszút kíván az ügy! :D
De nem voltál bebaszva?
Tuti jó a rendszám?

Nem mondom azt, hogy színjózan voltam, de azért eléggé tisztán láttam a dolgokat.
A faszikám ha ezt folytatja elõbb utóbb tuti megjárja. És olyan hülyeségeket mondott, hogy beszarás. Pl. azért nem állt meg mert nem akarta, hogy a kocsi megcsússzon a csúszós úton. Ehhez képes a zebrától kb. 2 méterre azonnal megállt. Elkezdett azzal fenyegetõzni, hogy rendõrt hív. Mondom okés, de én akkor léptem le a zebrára, amikor õ behajtott a körforgalomba. Láthatott, lehetett volna lehetõsége megállni, és mégis az út közepén rá tudtam csapni a kocsijára.
Nagyon gyorsan ki tudott ugrani a kocsiból, tehát be se volt kötve. Arról nem is beszélve, hogy milyen ótvar dolog a nyakban hordani a telefont? :D
Na mindegy. Nem akarok én semmiféle kicsinyes bosszút állni. Pedig purhabbal elég durván oda lehetne baszni :D

Este Kino.
Gabesznek meg mindjárt írok egy DVD-t, hogy nyugi legyen ;)
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

freddyke

freddyke

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.261 hozzászólás
Shimano HG80 SLX/Saint 11-34T 0km-es, zsír új, gyári dobozában. 10-ért odaadom, csak vigyétek. :) Tel.: 70 / 514-5776

mozsafsik

mozsafsik

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.930 hozzászólás
Ok!
Csörögjünk össze!

<<<ROCK&ROLL>>>

freddyke

freddyke

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.261 hozzászólás
Elõre is sorry, tudom, hogy nem apróhirdetõ.

Van egy Shimano HG80 SLX/Saint 11-34T 0km-es, zsír új, csomagolt kazettám. Tévedésbõl rendeltem, sürgõsen szertnék tõle szabulni. 12.000 forint (bolti ár alatt). Ha valakit érdekel, légyszi hívjon fel: 70 / 514-5776.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Bazz, megint esik.
Így a túra is kérdésessé vált...

Esetleg 3 körül egy kis cc-s kört nyomok.

Tomi, bosszút kíván az ügy! :D
De nem voltál bebaszva?
Tuti jó a rendszám?

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Mi 11 körül ellépünk gyalog kutyás menetre, de ha kicsit fújdogál a szél,
meg délutánig nem esik, akár mehetünk is 1-et, 2-t forma1 idõmérõ után... ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

mozsafsik

mozsafsik

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.930 hozzászólás
Jó reggelit!

Nem megyünk kis bringás saras csapatásra???
Tele a tököm az idõvel!Felveszek valami vegyvédelmi ruhát aztán le is...om!!
Feltöltött kép

<<<ROCK&ROLL>>>

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.151 hozzászólás
kívánságra berhatom azt a napi kb 5 halosan veszélyes helyzetet amiben nekem mint megélhetési motorosnak része van. egy két delikátesz:
- sávok között cikázó "asszem hogy tudok vezetni mer a 2.0 szeát már kicsit húz is és amugy is már 2 éve van jogsim" 90-el elhuz mellettem hogy befosok a menetszéltõl.
- sötét bmw/merga/audi/bármi fenyegetésnek veszih ogy besorolok elõre és nem negyed gázzal indulok ergo le akar gyorsulni bármi áron
- buszos számára nem létezek, kb mint a cápa azokkal a kis lófasz halakkal amik ott usznak mellette..
- körforgalom light: bejön rám simán mintha ott se lennék még jó hogy be lehet húzni középre.
- körforgalom hardcore : mellém jön és ki akar menni jobbra át rajtam.
- nõk, whatever they do.

deathcode

deathcode

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.220 hozzászólás
A kurva anyját! Haver a belügynél melózik, majd jól kinyomoztatom melyik az a genyó és leöntjük a Nissanját kromofággal!

Rám a múltkor egy buszos dudált mögülem, amikor a piros lámpa elõtt egy stoppie-val álltam meg. Nem is értettem, volt vagy 20 méterre tõlem. Most mit tátog, mint hal a szatyorban? Nem húztam meg az Ikaruszát...

You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
A KCN-781 bekaphatja!
Ha megyek át a körforgalomnál, és már a gyalogátkelõhely közepén vagyok, akkor kurvára elsõbbséget kéne adnia, de lófaszt. Aztán amikor olyan közel megy el mellettem, hogy rá bírok baszni a szarok Nissanjára akkor kiugrik és elkezd csapkodni. Érdemes esetleg csak úgy feljelentést tenni?
Nem akartam kirúgni a lábát, mert a vásárcsarnokban bevásároltam, és kár lett volna a kolbászokért ;)
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.151 hozzászólás
oda is be illetve kiraktam
és szarulvagyok betegvagyok ááá

megatron

megatron

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.694 hozzászólás
kerestem egy darabig a teccik gombot:D
A dizájndrogtól lassacskán már minden spanom mizantróp
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.151 hozzászólás

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
A zene inkább zaj, de fugáznám! :D

Este sör?
Akár gumicsizmás-esõkabátos...
Vagy Csalogány?

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.151 hozzászólás
mér öltözik így egy szétkokózott dj?? :D

bucibeka

bucibeka

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.299 hozzászólás