Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
60704 hozzászólás a témában

megatron

megatron

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.694 hozzászólás
hát mivel html programozás vizsga van /kicsit elfelejtettem/ így nekem kb 3tól bármi jó :D
A dizájndrogtól lassacskán már minden spanom mizantróp
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
Jobulást! Mik vannak vazz...

Magoo: nálam vannak a szimeringek, kösz.

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.448 hozzászólás
reméljük hamar rendbe jössz...
olvasd el amíg lábadozol: Szun Ce - A háború mûvészete

na én ma sem gurulok, de jövõ héten engedélyezett!
Sei, soku Si.

megatron

megatron

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.694 hozzászólás
ma valami hegy?!
elvileg 4ig vagyok,de ha mentek fel,akkor el tudokjönni elõbb /azt hiszem/

deathcode

deathcode

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.220 hozzászólás
A kurva anyjukat az ilyeneknek! Ezek férgek, basszus.

You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás

köszi Magoo! Meg mindenkinek!

Lényegében esélyem nem volt az ötven kilómmal. Az egyik elkapott hátulról elég jól folytogatott a másik meg odalépett aztán kaptam orra, szemöldökre, arca, fül mögé...kb 1 perc alatt már csak habzott a szám.

Bazdmeg. Jobbulást!

Tapasztalataim szerint már a játszótéren kezdõdik a kis faszkalapok nevelése, vagy éppen nem nevelése.

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

freddyke

freddyke

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.261 hozzászólás
Azt nem értem minek verekednek, megmondja mit akar, odaadod neki a telefont (sim nélkül, azzal úgyse megy semmire) és mindenki happy. Mire megy vele, hogy összever? Az iyet akasztani kellene, vagy a kezét levágni. Én amúgy 80-85kg vagyok és 194 magas, de nem ártana gyúrnom felülre. Rúgni tudnék nagyot..

megatron

megatron

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.694 hozzászólás
YouTube - Pécs Battle 2010 Hungary, Final!
YouTube - Street Warriors vs Féreg Crew - Pécs Battle 2010
ez volt szombat este...beszarás milyen hangult volt a végére már

Hát ez szép sztory,pedig nincs is nagy orrod:)

Cobri

Cobri

vendég

• fórumtag
  • 139 hozzászólás
köszi Magoo! Meg mindenkinek!

Lényegében esélyem nem volt az ötven kilómmal. Az egyik elkapott hátulról elég jól folytogatott a másik meg odalépett aztán kaptam orra, szemöldökre, arca, fül mögé...kb 1 perc alatt már csak habzott a szám.

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
na bazz. gyógyulást! konkrétan milyen sérülésed lett?

nálam gázspray van mindig. ha éjjel kell gyalogolnom, akkor a kezemben szorongatom. de van amit egyszerûen nem lehet kivédeni.

freddyke

freddyke

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.261 hozzászólás
Még mindig jobb ha megbasznak 20 rugóra, mintha megvernek. Persze legjobb ha tudja kezelni a helyzetet, megfelelõ ütéssel, fogással hamar lehet ártalmatlani valakit. Én nem értem ezeket, összevernek valakit, eladják a telefont 2000 forintért. Azt meg úgyis tiltják, mert lopott. Szerencsére nem sokat vagyok az utcán. Inkább az erdõben, ott is az ember a legnagyobb veszély. Ma mentem egy kört, alig mentem betonon, kétszer majdnem elütöttek. Az egyik úgy elõzött, hogy közben jöttek szembe, a másiknál fékeztem, mert tudtam hogy körülnézés nélkül kijön a kertjébõl.

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.283 hozzászólás

És mindezt egy mobilért, pénzt nem is akartak? Legjobb lesz, ha hordasz magaddal valamit védekezés képpen..

mit érsz vele?
mire elõkapod simán megagyalnak úgy, hogy ne tudd használni.
(arról nem is beszélve, hogy mondjuk boxer, viperáért még meg is baszhatnak min. 20 rugóra)
legjobb az ilyen ellen ha van egy utcán tényleg hatásos küzdõsport tudás és hozzá elég sok gyakorlat, hogy zsigerbõl jöjjön.
és akkor magyarázkodni se kell, hogy miért csaptad nyakon a viperával mikor csak az idõt akarta tudni... habár nem rég enyhítettek ezeken az arányos védekezési szabályokon.

amúgy jobbulást.

freddyke

freddyke

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.261 hozzászólás
És mindezt egy mobilért, pénzt nem is akartak? Legjobb lesz, ha hordasz magaddal valamit védekezés képpen..

Cobri

Cobri

vendég

• fórumtag
  • 139 hozzászólás
Na Uraim ez is megtörtént!

Tegnap gyalogoltam haza és a megyeri hídon a buszmegállóba két kárpátiás rocker arc rendesen összetörte a fejem meg elvitte a mobilom. Egész este a kapitányságon voltam és azt a buzi feljelentést írtuk. A számomat délután visszakaptam a vodától potom 4.700 Ft-ért. A telefon maga egy nulla volt, csak a számok amik benne voltak, azok kellenének de, nagyon. Igazából rendesen beszartam amikor félig szétcsaptak de utánna már szartam rá...Utánna reggel 3kor bevittek a honvédba, majd otthagytak, hogy menjek haza úgy ahogy tudok. Hát ennyi. Szóval a számom megvan már, lehet hívni aki akar.
Lelkileg volt szar átélni ezt. S persze pont akkor nem jött arra egy darab autó sem. Fail ez az év eddig több szinten.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Sztem az pont nagy már.

Jah, de nem Semmering mellé megyek, ahol lesz egy egész napom, és vissza is kell érnem, szal inkább nyûg.
És szívesebben végeznék 4-kor itthon, aztán irány a szeretett kis Mecsek!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.151 hozzászólás
a teszkóban alapvetõ összeadási mûveleteket elvégezni képtelen pénztárosok vannak.
-
kkok vegyél 951et!

Napkin 001

Napkin 001

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.121 hozzászólás
Mit aggódsz! Más örül, hogy mehet Ausztriába! Berakod a kisgépet(me a nagy nem fér be) azt majd tekersz valahol, de nem Kõszegen, hamár Ausztriában vagy bszjb!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Ne bassz má', hogy nem szép! :D
Csak nagy. És vannak ugye sok népek, akik szimpla váll pártiak.
De tényleg eladom sztem.
Csak persze az a kérdés, hogy mit vegyek utána.

Minél többet filózok a holnapon, annál durvább lesz, úgyhogy kurvára el kéne aludnom.
Most!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Napkin 001

Napkin 001

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.121 hozzászólás
Akkor megveszem a Marciét és csinálok belõle végre egy szép gépet!:D

Voltunk ma sétálni! Érdekes ez a kinti levegõ:)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Jah, akkor lassan én is eladom, aztán veszek LáPierrt! :D

Nagy gép macerás, mert azért van cucc a verdában rendesen és azt a legnehezebb szétszedni, meg kurva régen voltam és nem vágom, hogy hol is van a dh pálya.
Pedig versenyeztem is rajta...

Az a kép meg nagyon durva.