Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
60704 hozzászólás a témában

Napkin 001

Napkin 001

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.121 hozzászólás
Nem tudom mim van! Letöltöttem amit a Tomi linkelt! Belenézek:)

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás

Hát az a baj, hogy egy csomóhoz már kell kormány, mert billentyûzetrõl egy bizonyos szint fölé nehéz jutni...

Hehh, látszik, hogy nem játszottál eleget: LFSre lehet igaz, másra nem. :)
Milyen gépe van a Napkinnak? Ások neki valami rápasszolót...

Aktuális civil

Napkin 001

Napkin 001

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.121 hozzászólás
Szedetnek,de azt csak tegnap kezdtem. Az a baj, hogy szerda óta hõemelkedésem van és a légcsövemrõl szakad fel a kaki!
Ez a Brands Hatch pályáról mondták, hogy azt a kanyart azért építették bele, hogy lassítsa a versenyzõket! Hát lehet, hogy nem kellett volna!

megatron

megatron

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.694 hozzászólás
nekem mostantól /ill szarás után/ bármikor jó
A dizájndrogtól lassacskán már minden spanom mizantróp
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Hát az a baj, hogy egy csomóhoz már kell kormány, mert billentyûzetrõl egy bizonyos szint fölé nehéz jutni...
Mondjuk szórakozásra még az LFS is jó lehet. Mondjuk az tényleg szimulátor ;)

Addig is meg itt van pár elég nagy és látványos versenybaleset 2010-bõl...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Bazz, 3-ra mentünk volna megnézni egy vw polo-t, reggel dunáltuk le, hívom a csókát, hogy akkor hol, erre eladta, csak nem tudta melyik az én tel.számom és nem tudott szólni.
De ha ilyen gyorsan eladta, akkor valószínûleg egyben volt a gép, amitõl mégjobban b@ssza az agyam...

Valamit kéne tekercselni!

Ki mit mikor?

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.151 hozzászólás
toca race driver ! (asszem 3. vagy 4. rész)

bucibeka

bucibeka

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.299 hozzászólás

Jah,azt hiszem. Kösz, vagy megbolondulok! Tegnap voltam tüdõszûrõn, mert elõte a doboznyi antibiotikum semmit nem használt! ma lesz eredmény, hiogy mi a fasz bajom van, me köhögök mint egy fasz, de a torkom nem fáj! Szerda óta itthon verem.

Szedetnek még veled valamilyen köptetõt? Mer' az is ingerelhet köhögésre, ha nincs mit kiköhögni, akkor is! Én már jártam gégészeten, tüdõátvilágiitáson, allergiavizsgálaton is mire a doki asszisztense!!!! rájött, hogy a köptetõ a ludas!

Napkin 001

Napkin 001

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.121 hozzászólás
Jah,azt hiszem. Kösz, vagy megbolondulok! Tegnap voltam tüdõszûrõn, mert elõte a doboznyi antibiotikum semmit nem használt! ma lesz eredmény, hiogy mi a fasz bajom van, me köhögök mint egy fasz, de a torkom nem fáj! Szerda óta itthon verem.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Faszt csinálsz te otthon? Beteg vagy?
Majd elõkotrok valami jó NFS-t. Azok elég jól elszaladgálnak a régebbi vasakon amik nekem megvannak ;)
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Napkin 001

Napkin 001

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.121 hozzászólás

Autós játék ;)

Legyen már ebédidõ! Bár a tegnapi sült kacsacombot úgyse tudják felülmúlni...

kösz Tomi ez fasza! 2szer elégetem:)
Valami komolyabb ami megy ezen a gépen! Nem vagyok hajlandó még 1 percnyi tv-t nézni!

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás

du valami tekerés?!

Ja, haza a melóhelyrõl:-)

Én is elfutottam amikor 4-en belémkötöttek a fogtechnikánál, és kihívtam rájuk a zsarukat otthonról, de elõtte kicsit visszamentem befuckolni nekik, majd megint elfutottam. Hujj de idegesek voltak.

megatron

megatron

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.694 hozzászólás
du valami tekerés?!
A dizájndrogtól lassacskán már minden spanom mizantróp
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Autós játék ;)

Legyen már ebédidõ! Bár a tegnapi sült kacsacombot úgyse tudják felülmúlni...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Napkin 001

Napkin 001

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.121 hozzászólás
VALAKI HOZZON AUTÓS JÁTÉKOT!!!!!!!! SEGÍTSÉG!

Kokkk fedd fel a telefont!

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Én nem tudom, hogy mi lehet a jó reakció ilyenkor.
Az biztos, ha a családtagjaimmal történne ilyesmi, akkor nem hagynám annyiban. Ettõl még persze nem lesz jó válasz...
Nehéz ügy.

Kerülni kell minden olyan helyzetet, ahol utcai konfliktusba keveredhetsz. Át kell menni az út túloldalára, el kell futni, rá kell hagyni, stb. Ha meg már kikezdenek veled, akkor egy gázspray tényleg tud segíteni.

És ne akarjatok országútizni, mert minden hónapban megfenyegetnek egyszer halálosan:D!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás

Na Uraim ez is megtörtént!

Tegnap gyalogoltam haza és a megyeri hídon a buszmegállóba két kárpátiás rocker arc rendesen összetörte a fejem meg elvitte a mobilom. Egész este a kapitányságon voltam és azt a buzi feljelentést írtuk. A számomat délután visszakaptam a vodától potom 4.700 Ft-ért. A telefon maga egy nulla volt, csak a számok amik benne voltak, azok kellenének de, nagyon. Igazából rendesen beszartam amikor félig szétcsaptak de utánna már szartam rá...Utánna reggel 3kor bevittek a honvédba, majd otthagytak, hogy menjek haza úgy ahogy tudok. Hát ennyi. Szóval a számom megvan már, lehet hívni aki akar.
Lelkileg volt szar átélni ezt. S persze pont akkor nem jött arra egy darab autó sem. Fail ez az év eddig több szinten.

mondjuk én egy pár napig biztos visszajárnék a környékre néhány haverral, hátha megint arra járnak... ha meglennének, hidd el a lelked is jobban érezné magát. jobbulást.

RadnaiMarci

RadnaiMarci

törzsvendég

• fórumtag
  • 490 hozzászólás
ELADÓ egyben a Specialized P3 kisbicóm...teljesen patent állapotban...váz-villa gyakorlatilag új..többi cucc megkímélt
-Specialized P3 L váz 2008-as évjárat (gyakorlatilag ÚJ)
Syncross kétcsavaros nyeregcsõ, Specialized nyeregcsõbilincs, FSA Orbit XL II iparis kormánycsapágy
-Rock Shox Recon SL (ÚJ, könnyû, levegõráfújás, visszaút, KARCMENTES)
-Truvativ Stylo 175 mm hajtómû, Gebphard 34 T tányérral
-BTS Elite piros elox pedál...legkönnyeb
-Truvativ BoxGuide terelõ (csapágyazott görgõs)
-PRO Radix nyere (zs'r új, könnyû)
-Easton Havoc stucni
-Spyral 710 mm széles 15 mm-es emelésû kormány
-ODI Ruffian Lock-On markolat
-Hayes Stroker trail fékek 80%-os betétekkel, 160 mm-es tárcsákkal
-WTB Lazer normáltengelyes elsõkerék
-hátul Mavic 321 felni fekete DT küllõk, Novatec DO42SB
-Maxxis 2.0 Larsen Mimo kevláros külsõk
-Shimano Tiagra hátsóváltó SRAM Rocket váltókarral (Shimanohoz való)
-Shimano Ultegra fogsor, 4 lánckerékkel
-SRAM PC-991 lánc

Nagyjából ennyi... 150 000 Ft. Szerintem magáért beszél a gép...igényesen összeépített gyönyörû állapotú darabról van szó... Mint azt tudjátok ellopták a nagybringámat és szeretnék minél hamarabb újat összeépíteni és majd ha az kész akkor újra összerakni vmi kisgépet... Nem zsákbamacska..megnézhetõ kipróbálható.

Köszönöm hogy elolvastátok!

Telefon: 06309277640

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.151 hozzászólás
cobri jobbulást, gyere kungfuzni : ) van pár hatásos technika.
de a gázspré is jól jön ilyenkor

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Hát ez elég brutális:
Google Earth-ben a vörösiszap
Azért kíváncsi lennék, hogy a patakon meddig látszik még a vörös szín. A térképen látszódó 25km-es darab legalábbis teljesen vörös...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök