Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide! #3
Started by
Lord_Leslie
, 2006. February 14. 01:43
Posted 2010. October 15. - 19:23

Posted 2010. October 15. - 18:33

Posted 2010. October 15. - 18:02

Mi a vége? Kilövik?!
Xen elég jól nyomja! Nem tudtam, hogy ott vannak kis ugrósorozatok! Jól néz ki!
Van új vezetõi forgószékünk! Végre nem állnak a seggembe a csavarok:)

Xen elég jól nyomja! Nem tudtam, hogy ott vannak kis ugrósorozatok! Jól néz ki!
Van új vezetõi forgószékünk! Végre nem állnak a seggembe a csavarok:)
Posted 2010. October 15. - 14:36

Simán meg lett volna az utolsó!!! 
Ez durva:
YouTube - 1200mm Canon 5.6 L Super Telephoto Lens

Ez durva:
YouTube - 1200mm Canon 5.6 L Super Telephoto Lens
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2010. October 15. - 13:48

Hát ez a szüreti dolog teljesen így van! Sajnos mostanában igazán jó szüreten nem voltam. Mindig csak a meló...
Nagybátyámnál régen teljesen ez ment, meg a volt viziges fõnökömnél is kb... Ott volt az, hogy bor helyett töltöttek 2 deci törkölyt. Utána csak rohangáltam a szõlõben, és ordítva munkahelyi balladákat énekeltem
xen: Hát hogy megálltál az utolsó nagy ugratónál. Pedig azt hittem fogunk látni valami érdekeset. (pl. átugrod és ámulunk, vagy belefúródsz az érkezõbe és szörnyülködünk
)
Nagybátyámnál régen teljesen ez ment, meg a volt viziges fõnökömnél is kb... Ott volt az, hogy bor helyett töltöttek 2 deci törkölyt. Utána csak rohangáltam a szõlõben, és ordítva munkahelyi balladákat énekeltem

xen: Hát hogy megálltál az utolsó nagy ugratónál. Pedig azt hittem fogunk látni valami érdekeset. (pl. átugrod és ámulunk, vagy belefúródsz az érkezõbe és szörnyülködünk

Posted 2010. October 15. - 12:43

ezek között van egy pár jó!
szellem session megvolt szépen sütött a nap!
csak megint jött a szél
ott valahogy mindig szembõl fúj...
ittvane:(szellem) Video - Pinkbike.com
megmégegy:(szellem)) Video - Pinkbike.com
mondjuk egyedül azért el lehet unni
most elmegyek egy buliba 13-kor kezdõdik és kifulladásig
szellem session megvolt szépen sütött a nap!
csak megint jött a szél

ittvane:(szellem) Video - Pinkbike.com
megmégegy:(szellem)) Video - Pinkbike.com

most elmegyek egy buliba 13-kor kezdõdik és kifulladásig
Sei, soku Si.
Posted 2010. October 15. - 12:32

Szüreti idõszak közepén kéretik az alábbi szabályokat betartani:
Szüreti szabályok
1. Sose kezdjük borivással a napot. A reggeli bor megfekszi a gyomrot, rátelepszik a mozgásközpontunkra, azonkívül kettõslátás is kialakulhat.Tapasztalt szüretelõ törkölypálinkával indítja a reggelt féldecis kiszerelésben, ennek kiváló az értágító hatása, meg a muslincák sem jönnek ránk annyira, mint bor esetében.
2. Lehetõség szerint keveset tartózkodjunk napon. A szeptemberi-októberi napsütésnek még ereje van, könnyen okozhat szédülést, kóválygást, egyensúlyi zavarokat. Ha tehetjük, vonuljunk a pince hûvösébe, a megfáradt, kitikkadt szervezet itt tud igazán akkumulálódni.
3. Ernyõt, botot sose vigyünk magunkkal a pincébe, ez tudniillik a lépcsõn való lezuhanásunkban akadályozhatja a biztos talajfogást, plusz a poharakat is leverhetjük vele, ami újabb bajforrás lehet (vágásos sérülések stb.).
4. A lopót mindig egy kézzel fogjuk, így szabad kezünkkel megtámaszthatjuk szüretelõ társunkat.
5. Sose vedeljük a bort, csak hörpöljük, kortyolgassuk. A vedelõ borivó unesztétikus, beárnyékolja az egész szüretet, azonkívül a saját kezére is rá szokott lépni.
6. Ne kívánd meg felebarátod borát, ott a tiéd!
7. Óránként, kétóránként jöjjünk fel a pincébõl, nézzük meg, hol tart a szüret, mire jutottak az asszonyok és a gyerekek. Ha a tõkék között szemlélõdünk, kapaszkodjunk erõsen a karókba, lábunkat próbáljuk meg ciklikusan egymás elé rakni.
8. Az éneklés (Részeg vagyok, rózsám...), a szavalás (Ej, döntsd a tõkét...) jótékonyan hat a tüdõre, szívre, növeli az együvé tartozás érzését, sõt még a seregélyek is elmenekülnek a környékrõl.
9. A házassági ígéretekkel csínján kell bánni, ez másnap rossz közérzetet okozhat.
10. Szüreti összeszólalkozásoknál bicskát, hordódongát nem illik használni, kínáljuk meg óborral az ellenfelet, az majd leteríti.
11. Ha beszédünkben már túlságosan sok a mássalhangzó, taglejtésekkel is kifejezhetjük magunkat. Ennél kifejezõbb, ha csak ülünk a sarokban támasztva a falat.
12. Pincelépcsõre ne feküdjünk le aludni, mert áteshetnek rajtunk poharastól, lopóstól.
13. Reggel ne ijedjünk meg a táskás szemû, piros orrú embertõl a tükörben.
Megvan szegénynek a maga baja..
vilgör bõl..szeritnem jó
3koröl Moszkítóékkal felnézünk hegyre
Szüreti szabályok
1. Sose kezdjük borivással a napot. A reggeli bor megfekszi a gyomrot, rátelepszik a mozgásközpontunkra, azonkívül kettõslátás is kialakulhat.Tapasztalt szüretelõ törkölypálinkával indítja a reggelt féldecis kiszerelésben, ennek kiváló az értágító hatása, meg a muslincák sem jönnek ránk annyira, mint bor esetében.
2. Lehetõség szerint keveset tartózkodjunk napon. A szeptemberi-októberi napsütésnek még ereje van, könnyen okozhat szédülést, kóválygást, egyensúlyi zavarokat. Ha tehetjük, vonuljunk a pince hûvösébe, a megfáradt, kitikkadt szervezet itt tud igazán akkumulálódni.
3. Ernyõt, botot sose vigyünk magunkkal a pincébe, ez tudniillik a lépcsõn való lezuhanásunkban akadályozhatja a biztos talajfogást, plusz a poharakat is leverhetjük vele, ami újabb bajforrás lehet (vágásos sérülések stb.).
4. A lopót mindig egy kézzel fogjuk, így szabad kezünkkel megtámaszthatjuk szüretelõ társunkat.
5. Sose vedeljük a bort, csak hörpöljük, kortyolgassuk. A vedelõ borivó unesztétikus, beárnyékolja az egész szüretet, azonkívül a saját kezére is rá szokott lépni.
6. Ne kívánd meg felebarátod borát, ott a tiéd!
7. Óránként, kétóránként jöjjünk fel a pincébõl, nézzük meg, hol tart a szüret, mire jutottak az asszonyok és a gyerekek. Ha a tõkék között szemlélõdünk, kapaszkodjunk erõsen a karókba, lábunkat próbáljuk meg ciklikusan egymás elé rakni.
8. Az éneklés (Részeg vagyok, rózsám...), a szavalás (Ej, döntsd a tõkét...) jótékonyan hat a tüdõre, szívre, növeli az együvé tartozás érzését, sõt még a seregélyek is elmenekülnek a környékrõl.
9. A házassági ígéretekkel csínján kell bánni, ez másnap rossz közérzetet okozhat.
10. Szüreti összeszólalkozásoknál bicskát, hordódongát nem illik használni, kínáljuk meg óborral az ellenfelet, az majd leteríti.
11. Ha beszédünkben már túlságosan sok a mássalhangzó, taglejtésekkel is kifejezhetjük magunkat. Ennél kifejezõbb, ha csak ülünk a sarokban támasztva a falat.
12. Pincelépcsõre ne feküdjünk le aludni, mert áteshetnek rajtunk poharastól, lopóstól.
13. Reggel ne ijedjünk meg a táskás szemû, piros orrú embertõl a tükörben.
Megvan szegénynek a maga baja..
vilgör bõl..szeritnem jó

3koröl Moszkítóékkal felnézünk hegyre
“A dizájndrogtól lassacskán már minden spanom mizantróp”
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra
Posted 2010. October 15. - 12:12

GY5 Orfû - Árpádtetõ (körjellegû) 13.45
Ezjó lesz ilyen Remete és Orfû közötti bringaútról nézéssel. Kicsit kirándulunk akkó. Bazzede ezek meg jönnek sötétest is. Az is feeling lehet! Lehet meg kéne kukkantani egy olyan kört is...
Aktuális civil
Posted 2010. October 15. - 12:06

este Végzet Lányaira valaki?
Posted 2010. October 15. - 11:21

Posted 2010. October 15. - 11:09

Posted 2010. October 15. - 10:36

Elvileg itt van a program:
>Program | 2010.mecsekrallye.hu
Ami minket érdekelhet: GY4 Bakonya - Nyárásvölgy 12.57
Ez a Petõcz akna felé menõ rész.
Vagy lemegyünk Orfûre: GY5 Orfû - Árpádtetõ (körjellegû) 13.45
>Program | 2010.mecsekrallye.hu
Ami minket érdekelhet: GY4 Bakonya - Nyárásvölgy 12.57
Ez a Petõcz akna felé menõ rész.
Vagy lemegyünk Orfûre: GY5 Orfû - Árpádtetõ (körjellegû) 13.45
Posted 2010. October 15. - 09:43

Vigyetek létrát prológra. Amikor kintlaktam kertiben én mindig leakasztottam anyám takarítós létráját, azt szartam a sok parasztra róla... 
Honnan lehet tudni, hogy a régikocsik mikor mennek szombaton? A sok suzukifosra rohadtul nem vagyok kiváncsi...

Honnan lehet tudni, hogy a régikocsik mikor mennek szombaton? A sok suzukifosra rohadtul nem vagyok kiváncsi...
Aktuális civil
Posted 2010. October 14. - 23:48

Nem nézek ilyen szarokat.
Mi volt a vacsoracsatában?
Sztem holnap kinézek prológra.
Ezer éve nem voltam.
ja de, tavaly föl tudtam menni a pláza tetejére.
De idén sztem veszek jegyet és földi halandó módjára kûzdök majd a jó helyért...
Délelõtt meg ne bringázzon senki, a büdös picsába!
Mi volt a vacsoracsatában?
Sztem holnap kinézek prológra.
Ezer éve nem voltam.
ja de, tavaly föl tudtam menni a pláza tetejére.
De idén sztem veszek jegyet és földi halandó módjára kûzdök majd a jó helyért...
Délelõtt meg ne bringázzon senki, a büdös picsába!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2010. October 14. - 23:11

"A nõi lábak olyanok, mint a felsõ tízezer. Nem kritzálni kell õket, hanem közéjük kerülni."
bölcsesség estére elalváshoz
S nézz privit:)
bölcsesség estére elalváshoz
S nézz privit:)
Posted 2010. October 14. - 23:04

Posted 2010. October 14. - 22:44

Ékszíj(újabb autóknál hosszbordásszíj) nem egyenlõ a vezérmûszíjjal!
tudom, senki nem mondta, h ugyanaz...
fókánál is a vezérmû szíjjal együtt kell cserélni 160ezrenként. Márinnyó esetében meg arra céloztam, h nem kéne +várnia amíg megreped
turbo + intercooler párost hekkelhetnél a fabiamba is, mer tegnap állítottak a fogyasztásomon és most még annyira sem megy mint elõtte, azt majdnem ott is maradtam ma egy elõzésnél.
szar, h most ilyen hideg van éjjel minden évnen rohadt nehezen szokom hozzá a hidegben biringázáshoz. de muszáj lesz, mer minnyá lesz óraállítás, azt sok éccakai csapatás lesz, tecától tiborc utcáig biringára ráfagyással ;-)
Posted 2010. October 14. - 22:35

Bazz: Rallybrothers.com
Remélhetõleg nem ez az egyetlen futam, ahol az M-Sport versenyzõpárosaként láthatjuk õket.
Posted 2010. October 14. - 22:02

Posted 2010. October 14. - 21:55

Nap megvagyok köszi!
Ma nagyon jó volt bringázni bennt a városban mindenhol seggek, tinik és iszonyat milfek voltak. Amúgy az mennyire egészséges, hogy ma hosszan fékeztem és a lejtõ aljára kezdett elmenni a fék
Itt az ideje, hogy bejöjjön a hideg, és rendbe tegyem a bringát.
Holnap estbe ki megy koncertre ?
Ma nagyon jó volt bringázni bennt a városban mindenhol seggek, tinik és iszonyat milfek voltak. Amúgy az mennyire egészséges, hogy ma hosszan fékeztem és a lejtõ aljára kezdett elmenni a fék

Holnap estbe ki megy koncertre ?