Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
60704 hozzászólás a témában

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
"Felszállítás":)???:
Ryan Wants to Stoke you out - Episode 3 - Best Place on Earth - Pinkbike.com

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Kimentem a Csillagvölgybe dûlõt fotózni a szõlész srácokkkal.

Olyan idõ van, hogy ott akartam maradni. 15°C, déli oldalon szélcsend. És olyan épületeink vannak, hogy azonnal rávetném magam bármelyikre. Déli panorámával, szinte a dûlõk tetejénél, kis pincével, terasszal. Szívesen eltöltenék egy évet is azzal, hogy rendbe hozom.

Brutál lehet nyáron megérkezni egy kis tekerésrõl, kiülni a teraszra egy fröccsenettel...

Hagyjam abba:)?

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Jah, a vízelvezetés az el van baszva amúgy rendesen. A lefolyók már vagy el vannak tömítõdve, vagy még 5 centivel magasabban vannak, mint az aszfalt...
Vasárnap a "járókereteket" festegette egy 3 tagú brigád. 1 sofõr, 1 ragasztó csíkos ember, meg a festõ...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
És jókora tócsák álltak rajta szombaton... Pedig nem volt hatalmas esõ mostanában.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Ez meg egy vicc:
Bringaút Orfûrõl visszafele
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Szombat délután Lapis felé:
Feltöltött kép

Ez meg érdekes:
PORTFOLIO.HU - Online gazdasági újság

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.448 hozzászólás
hát én nem voltam seholse és fasza nyolcast csináltam az elsõkerekembe, de nem lazák a küllõk!!!! :D
Sei, soku Si.

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Én is élveztem az idõt toronynál. Futottam egy jót...
Érdekes volt, hogy Gyükésbõl simán elhozta a köd a tejeskocsi bocidalát!

A 42-es HighRollernek meg olyan hangja van ilyen hidegben, hogy nem kell jelezni, hallja mindenki, hogy jövök!

Cobri

Cobri

vendég

• fórumtag
  • 139 hozzászólás
Betudom a -2 foknak :D
Mellesleg miután elindultam kapásból a második kanyarban már majdnem pereceltem, de akkor ahogy pattogtam a köveken jobbra-balra egybõl megjött mindennek a mozgása.

Kellene vételezni valami nagyon puha sárgumit, ami fog is valamit a sziklákon.

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
hú bazz

péntek este 10kor indultunk el tecától és akkor remetétõl lefelé fasza hó volt. akkor az úton is lehetett volna csapatni!

ez a 3napos masszív piálás azé nem egyszerû ;-D

kellemes volt ma hazatekerni az orfû-abaligeti elágtól. hazáig szarrá áztam. fakkjeeeee

cobri, vagy állíts a csillapításodon vagy tegyél bele hígabb olajat és mozogni fog az a teló!

Cobri

Cobri

vendég

• fórumtag
  • 139 hozzászólás
Hihetetlen tekerés volt a mai! Az esõ végig közepes vagy közepesen erõs intenzitással esett. Ahol sziklás-köves volt ott semmi sem tapadt meg, nagyon veszélyes volt rámenni. TV-toronynál igazi téli idõ fogadott szép havas tájjal, jó hideg közeggel. Az utolsó 500-600 méteren már annyira hideg volt hogy a Rock Shox, sem a Manitou nem volt képes megmozdulni. Lefelé voltak nagy csúszkálások, sokszor benne volt a pakliban a perecelés lehetõsége. A felsõ szakasz közepétõl - ahol az a vízmûves kis építmény található közvetlenül a visszafordító mellett - pedig jött az eszméletlen csúszós, nyálkás talaj pocsolyákkal tarkítva. Kisvasút átugrója elõtt a kis mélyedésben annyira felázott a talaj, hogy igen látványos és érezhetõ tempóvesztés volt 1 méter alatt. Ettõl függetlenül valahogy éppen sikerült átmennem rajta. Aztán lefelé tovább már sajnos vizesebb volt a talaj, mint tegnap így már nem is tapadtam annyira jól.
Aztán valahol az utolsó harmadban nagyon odaüthettem valahova a hátsó kerekem, aminek következtében kaptam egy defektet. Ellenben annyira mentem lefelé, hogy csak kb 4-5 kanyar múlva éreztem, hogy nagyon mocorog a fara. Legurultam a Tettye vendéglõ elé, ahol Testvéremnek köszönhetõen megoldódott a hazautaztatás is.
Sajnálatos módon a külsõ lehet, hogy tönkrement, mert teljesen fel van hurkásodva a széle egészen körbe.
Ja és a páncél pedig eszméletlen hasznos dolog, kb nulla a vízáteresztõ képessége, így a kis gyermek testem nem kap vizet. Valami vízhatlan nadrágra lenne még szükségem, s akkor cunamiban is lehetne veretni Neki a mecseken.

Valaki volt veretni ? :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Élünk. Nem volt egyszerû, de csak hazaértem...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.151 hozzászólás
vettem egy peugeóutit. 15pénzért vúásárban. lesz rajta mit csinálni.

Napkin 001

Napkin 001

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.121 hozzászólás
Ne dúljá!:)
Nem megyek. Hideg van! És a bringám is piszkos:)
Tomiék élnek még, vagy elnyelte õket a Szíriusz?:D

mozsafsik

mozsafsik

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.930 hozzászólás
Csak 2 felé tudok indúlni!

<<<ROCK&ROLL>>>
:ogien:

Cobri

Cobri

vendég

• fórumtag
  • 139 hozzászólás
Módosulás van! 12:30-kor indulok itthonról...Kb 30 perc amíg a tettyére érek...Ha valaki akar csatlakozni akkor egykor találkozunk a tettyei buszmegállóban.

MadeIn

MadeIn

vendég

• fórumtag
  • 34 hozzászólás

hehe fullface: )
ebben az esetben nyócas van a tárcsádban, vagy rossz pozícióban van a nyereg. valószínûleg nyalja folyamatosan, aztán ha elér egy szintet berezonál..

amúgy pont ezért lesz singlespeed a köv. bringám hogy ne csörögjön zörögjön. az egyetlen hang amit szeretnék hallani az a teló meg a tag huppogása szuszogása jaj de szép is az a hang

Hehe:) fullface-t egyenlõre nem veszek,mert nem dh-zok :S
De amúgy rátapintottál a lényegre, lehet valami icike-picike nyolcasról van szó, de még a nyerget is megnézem...köszi!:)
Egyébként meg ez a zizzenet legyen a legnagyobb baja! :)

Cobri

Cobri

vendég

• fórumtag
  • 139 hozzászólás
Én biztosan megyek! Igaz a telefonszámodat már megint nem tudom :D Olyan 12:30 körül leszek tettyén...

mozsafsik

mozsafsik

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.930 hozzászólás
Ma valaki csapatni!!!!
Feltöltött kép

Telefon él!!

<<<ROCK&ROLL>>>
:ogien:

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.151 hozzászólás

Köszi a tippeket, de tuti nem az anyag, meg a hõmérséklet, mert nem fékezéskor van hangja, hanem csak simán tekerésnél meg gurulásnál és csak egy bizononyos sebességnél!

hehe fullface: )
ebben az esetben nyócas van a tárcsádban, vagy rossz pozícióban van a nyereg. valószínûleg nyalja folyamatosan, aztán ha elér egy szintet berezonál..

amúgy pont ezért lesz singlespeed a köv. bringám hogy ne csörögjön zörögjön. az egyetlen hang amit szeretnék hallani az a teló meg a tag huppogása szuszogása jaj de szép is az a hang