Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide! #3
Started by
Lord_Leslie
, 2006. February 14. 01:43
Posted 2010. December 03. - 15:14

facebook takes over tha online world. ez van.
szerintem nem rossz az android meg a többi prencer.. paraszvakítás mindig volt, ha emlékszel a "BEÉPÍÍÍÍÍTETT KAMERA" korszakra, tele volt minden ezzel. minden kis fos telóba raktak egy cmos vga kamerát és huu dõjjé hanyatt..
amúgy nekem a mobilszolgáltatókkal van tele a farkszom mer kartellben magasan tartják a mobilnet árakat ... ha valamit,akkor ezt kéne államilag támogatni. ha valami akkor ez gazdaságélénkítõ. ehelyett halat osztanak és ülnek a hálón ..
szerintem nem rossz az android meg a többi prencer.. paraszvakítás mindig volt, ha emlékszel a "BEÉPÍÍÍÍÍTETT KAMERA" korszakra, tele volt minden ezzel. minden kis fos telóba raktak egy cmos vga kamerát és huu dõjjé hanyatt..
amúgy nekem a mobilszolgáltatókkal van tele a farkszom mer kartellben magasan tartják a mobilnet árakat ... ha valamit,akkor ezt kéne államilag támogatni. ha valami akkor ez gazdaságélénkítõ. ehelyett halat osztanak és ülnek a hálón ..
Posted 2010. December 03. - 15:10

Milyen F betûrõl van szó?
Amúgy V.Dani a nagy androidióta
Én symbionista vagyok
Az andriod kb. egy telefonra felnyomott linux, annak minden elõnyével, és hátrányával. Van rá minden dögivel, csak sajnos sok szar is akad közte. Viszont kb. minden meg lehet vele csinálni. Hogy ez telefonban miért jó, az már más kérdés. Gyakorlatilag a PDA-k kihaltak az okostelefonok miatt...
Amúgy V.Dani a nagy androidióta

Én symbionista vagyok

Az andriod kb. egy telefonra felnyomott linux, annak minden elõnyével, és hátrányával. Van rá minden dögivel, csak sajnos sok szar is akad közte. Viszont kb. minden meg lehet vele csinálni. Hogy ez telefonban miért jó, az már más kérdés. Gyakorlatilag a PDA-k kihaltak az okostelefonok miatt...
Posted 2010. December 03. - 14:24

na én még most sem tudom mer nem értem.. lehet hogy aazért mer nem néztem végig csak bele ?!
Hát van ilyen a fórumon:-)
MI a FASZÉ olyan trendi ez az okostelefon oprendszer(android v.mi) és miért virít mindenhol az a ba##&ott "F" betûûû???? Szerintem 99%-uk azt sem tudja mia z a zoprendszer, de azért veszik mint a cukrot---vagy én vok lemaradva és un-trendi. Választ akarok!:-)
Posted 2010. December 03. - 12:28

na én még most sem tudom mer nem értem.. lehet hogy aazért mer nem néztem végig csak bele ?!

Posted 2010. December 03. - 00:51

Posted 2010. December 03. - 00:20

Posted 2010. December 02. - 23:46

Az még egy extra poén ehhez Reliant Robin-os részhez, hogy utána 1 vagy 2 résszel beült Ken Block is egy ilyenbe, hogy megmutassa, hogyan is kell vele menni. Persze az elsõ kanyarban õ is elvérzett 
A Stig meg elvileg nem csak egy ember, legalábbis ezt tartja mindeki a legvalószínûbbnek. Persze Ben Collins elárulta magáról, hogy nagyon sokáig volt õ a fehér sisak alatt. De amikor pl. Stig tesztelte a Ferrari FXX-et, akkor meg Schumacher volt...

A Stig meg elvileg nem csak egy ember, legalábbis ezt tartja mindeki a legvalószínûbbnek. Persze Ben Collins elárulta magáról, hogy nagyon sokáig volt õ a fehér sisak alatt. De amikor pl. Stig tesztelte a Ferrari FXX-et, akkor meg Schumacher volt...
Posted 2010. December 02. - 23:01

Bazmeg! Ezen szarrá röhögöm magam!
Series 15, episode 1... JC vs Reliant Robin - BBC Top Gear
A Stig-et is csak most tudtam meg,hogy valójában kicsoda!

Series 15, episode 1... JC vs Reliant Robin - BBC Top Gear
A Stig-et is csak most tudtam meg,hogy valójában kicsoda!
Posted 2010. December 02. - 22:50

Ep nem haltam ehen:)
szerelmes lettem a viasatos plakat buxaba meg a triumph tr6 autoba:)
jaja sajna..:/ de majd iratok fel harkanyi gyogyfurdot is..remelem lehet..
szerelmes lettem a viasatos plakat buxaba meg a triumph tr6 autoba:)
jaja sajna..:/ de majd iratok fel harkanyi gyogyfurdot is..remelem lehet..
“A dizájndrogtól lassacskán már minden spanom mizantróp”
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra
Posted 2010. December 02. - 19:16

Reggel háromkor voltál szétnézni ?
Akkor inkább fordulj rá az asszonyra!
Tomi nincs semmi gond! Amúgy folyamatosan hízok, szóval nincs vész.
Nincs Valakinek elfekvõ külsõje kellene a hétvégére!
Ja és az összes megvásárolandó dologgal együtt (szimering szett, olaj, egyéb apróságok) kb 11 ezer forintból megvan a villa felújítása!

Tomi nincs semmi gond! Amúgy folyamatosan hízok, szóval nincs vész.
Nincs Valakinek elfekvõ külsõje kellene a hétvégére!
Ja és az összes megvásárolandó dologgal együtt (szimering szett, olaj, egyéb apróságok) kb 11 ezer forintból megvan a villa felújítása!

Posted 2010. December 02. - 19:04

voltam fönn szétnézni 
egy ilyen szintû bringát nem hagynék ott sehol....de azért a k anyját remélem egyszer elõkerül.....
kokkk még jövök neked lóvéval!!!

egy ilyen szintû bringát nem hagynék ott sehol....de azért a k anyját remélem egyszer elõkerül.....
kokkk még jövök neked lóvéval!!!

Sei, soku Si.
Posted 2010. December 02. - 18:44

Kokk:hehh.
![]()
Ma nekem is be kellett ugranom a városba, de Árkád halál. (viszont ingyen park)
Kéne ilyen külön sáv azoknak, akik tényleg valamiért mennek valahova, a többiek meg tömegezhetnének csak úgy ilyen karácsony elõttit.
És van téli gumim végre, jól is kanyarodik, mer kipróbáltam.
Attus: és az nem elfojt az a szervóolaj, hanem soha nem is volt! Mert ezt a kormányt soha nem lehetett ilyen vajban tekerni...Most lehet. Instant free upgrade.
Fasza! 5e!

Térdbe áramot!
Lopósnak faszába áramot!
Szénné vasaltam magam! Utálom(inkább mosogatok), de rávettem magam és mindent kivasaltam, közben megnéztem egy rakás montis filmet! Nem a legjobb dolog szarfos idõben, napsütésben játszódó filmeket nézni! Garbanzo beszarásdurva!
Posted 2010. December 02. - 18:12

Úú, bszjb ez kemény - kibaszott Bp!
Nem tudom mit csinálnék (dühroham és agyvérzésen kívül) ha egy ilyen szintû bringát vinnének el tõlem:
Evans Cycles | Trek Fuel Ex 7 2009 Mountain Bike | Online Bike Shop
"TREK FUEL EX7 fehér kerékpáromat ellopták 2010.11.13-án a II. ker-i Mechwart térrõl, az ABUS biztonsági záramat elvágták a kijelölt biciklitárolóban. 20 percre hagytam ott a kerékpárt.
A váz 19,5" méretû, fehér színû kék csíkkal. Bontrager kiegészítõk (pl. race kormány, stucni, fekete-fehér markolat, Xr Jones gumik), Bontrager nyeregcsõ. Fizik Nisene fekete nyereg, Fox fekete rugóstag és villa, SHIMANO XT hajtókar, fékek, hátsó váltó, SLX elsõ átdobó, SHIMANO lánc és fogaskoszorú. SIGMA computer jeladó és mágnes, MAVIC Crossride fekete lapított küllõs felnik. CATEYE fehér elsõ lámpa és piros hátsó lámpa, illetve ABUS piros-fekete nyeregtáska volt rajta.
Aki látja, kérem jelezzen
baerlin@freemail.hu"
Nem tudom mit csinálnék (dühroham és agyvérzésen kívül) ha egy ilyen szintû bringát vinnének el tõlem:
Evans Cycles | Trek Fuel Ex 7 2009 Mountain Bike | Online Bike Shop
"TREK FUEL EX7 fehér kerékpáromat ellopták 2010.11.13-án a II. ker-i Mechwart térrõl, az ABUS biztonsági záramat elvágták a kijelölt biciklitárolóban. 20 percre hagytam ott a kerékpárt.
A váz 19,5" méretû, fehér színû kék csíkkal. Bontrager kiegészítõk (pl. race kormány, stucni, fekete-fehér markolat, Xr Jones gumik), Bontrager nyeregcsõ. Fizik Nisene fekete nyereg, Fox fekete rugóstag és villa, SHIMANO XT hajtókar, fékek, hátsó váltó, SLX elsõ átdobó, SHIMANO lánc és fogaskoszorú. SIGMA computer jeladó és mágnes, MAVIC Crossride fekete lapított küllõs felnik. CATEYE fehér elsõ lámpa és piros hátsó lámpa, illetve ABUS piros-fekete nyeregtáska volt rajta.
Aki látja, kérem jelezzen
baerlin@freemail.hu"
Posted 2010. December 02. - 16:51

íhgy elfajult a térdfájásod? megvenném a z150-t csak nem akrok pofátlanul alacsony árat mondani rája.
Kkkok úr, a boros dolog amit beszéltünk engedélyköteles de rajta vagyok..
illetve egy kis megalománia:
Százezer lóerõs hajó - képtelenség.hu
Kkkok úr, a boros dolog amit beszéltünk engedélyköteles de rajta vagyok..
illetve egy kis megalománia:
Százezer lóerõs hajó - képtelenség.hu
Posted 2010. December 02. - 16:27

Posted 2010. December 02. - 15:58

Ha a z1megsem vidd a z150em...par honapjg meg pihi van...:/
most hetfotol valami elektromos kezelesre kell mennem 20 alkalom...utana gyogytorna..es hat egy regi ismeross fog kinozni,egy nem tul kedvesen lepattintott leany...szoval rettegek h rambassza a 220v at
most hetfotol valami elektromos kezelesre kell mennem 20 alkalom...utana gyogytorna..es hat egy regi ismeross fog kinozni,egy nem tul kedvesen lepattintott leany...szoval rettegek h rambassza a 220v at

“A dizájndrogtól lassacskán már minden spanom mizantróp”
Posted 2010. December 02. - 11:17

na hát végül lesz egy z1-em ha minden igaz aztán kisbicó. leglább valami. tegnap a dadanszki puszta megjelenése a pizzában elindította a mikor-ülökmár-bicóra érzést..
Posted 2010. December 02. - 09:33

Mi van, éjszakai õrjárat?
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Posted 2010. December 02. - 04:00

Város ködben.
Toronynál kristálytiszta idõ és fúj a szél ettõl a ráfagyott csapadék most nagy táblákban szakad le róla, elég durva látvány.
Toronynál kristálytiszta idõ és fúj a szél ettõl a ráfagyott csapadék most nagy táblákban szakad le róla, elég durva látvány.
Sei, soku Si.
Posted 2010. December 01. - 23:12

sala:
Azt se felejtsük el, hogy 25 kilóhoz lesz az a villa
Bocs Cobri
Azt se felejtsük el, hogy 25 kilóhoz lesz az a villa

Bocs Cobri