Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Pécsiek ide! #3
Started by
Lord_Leslie
, 2006. February 14. 01:43
Posted 2010. December 04. - 11:53
nekem is kéne oilt vennem és cserélnem a pikeba. a motorex a legjobb, az biztos, de lehet verseny körülmények között van igazán értelme.
Tomi alattad nem sokkal, a pollák elõtt tegnap este fél11 körül vmi susuki faszán ráburult a járdára
az én teflonomon (c5) is van gps, akkor az is fizetõs vagy mi? mer én úgy tudtam az ingyenes, nem kell hozzá net
este party!
Tomi alattad nem sokkal, a pollák elõtt tegnap este fél11 körül vmi susuki faszán ráburult a járdára
az én teflonomon (c5) is van gps, akkor az is fizetõs vagy mi? mer én úgy tudtam az ingyenes, nem kell hozzá net
este party!
Posted 2010. December 04. - 10:30
fehér a puha rugó, sárga a közepes, piros a kemény
Rockkksochknál:-)
Tommy: és az rends GPS nem ilyen dellázós A-GPS? ...tudom tudom , neked a cég fizeti:-)
Posted 2010. December 04. - 00:34
fehér a puha rugó, sárga a közepes, piros a kemény
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Posted 2010. December 03. - 22:24
Akkor mi a konzekvencia ?
Csak a motorex jó ? Mert az 5600-ra jön ki postaköltséggel együtt...Igaz ott van 2,5;5;7,5;10 amit akarok minden.
Ki kell próbálni, hogy a gyenge rugó 5ös olaj vagy a közepes rugó 2,5-es olaj a jobb megoldás. Hidegben én a 2,5-re voksolnék, a józan eszemmel.
Ki kell próbálni, hogy a gyenge rugó 5ös olaj vagy a közepes rugó 2,5-es olaj a jobb megoldás. Hidegben én a 2,5-re voksolnék, a józan eszemmel.
Posted 2010. December 03. - 22:21
pedig sala nem mond hüjeséget: ) ha belegondolsz jónéhány levegõs villák is így mennek egyki szár rugóz másik csillpít
amugy én is pont így voltam hogy mér nem jó a valvoline olaj meg a mittomén melyik.
amugy én is pont így voltam hogy mér nem jó a valvoline olaj meg a mittomén melyik.
Posted 2010. December 03. - 22:09
Dhog most nem mindegy, hogy motorex vagy fuchs ? full szintetikus olaj mindkettõ.
Sala közbe e-bike-on találtam hozzá rugót de csak ilyen homályos írások vannak, hogy idézem: "extra kemény", "kemény" és "lágy" Nem tudom, hogy ezek szín szerint hogy oszlanak meg. Annyit tudok csak, hogy van piros, sárga meg fehér rugó. Gondolom a színek az erõsséget jelölik. E-bike-nak meg nem tudok levelet írni,- hogy az 50 kilós gyerek testemhez milyen rugót kell vennem - mert ez a csöcs outlook nincs fennt a gépen, s nem is akarom, hogy fennt legyen.
Ez az egyiket kiveszem a másik meg kemény annyira nem szimpatikus megoldás...
Sala közbe e-bike-on találtam hozzá rugót de csak ilyen homályos írások vannak, hogy idézem: "extra kemény", "kemény" és "lágy" Nem tudom, hogy ezek szín szerint hogy oszlanak meg. Annyit tudok csak, hogy van piros, sárga meg fehér rugó. Gondolom a színek az erõsséget jelölik. E-bike-nak meg nem tudok levelet írni,- hogy az 50 kilós gyerek testemhez milyen rugót kell vennem - mert ez a csöcs outlook nincs fennt a gépen, s nem is akarom, hogy fennt legyen.
Ez az egyiket kiveszem a másik meg kemény annyira nem szimpatikus megoldás...
Posted 2010. December 03. - 21:57
vedd ki az egyik oldalit
másikba meg mondjuk keményet, az asszem van nekem itthon(piros)
oszt csá
oszt csá
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Posted 2010. December 03. - 21:57
Posted 2010. December 03. - 21:49
Holnapi csapatás Nekem kimarad!
Nagytakarítás lesz itthon
Aztán nélkülözhetetlen személynek gondolnak!
A herémnek sincs kedve takarítani...Ilyenkor átkozom a nagy házat, meg, hogy családi, meg ez meg az. 
Vasárnap viszont reggeltõl estig kell menni, ha rá is fagyok a bringára akkoris!
Olajshopban van 5 WT-s full szintetikus Fuch olaj 3200 Ft/Liter áron. Ha sikerül még 2 fehér rugót szereznem a villába akkor indul is a felújítás.
Volt egy srác aki írt, hogy van Neki, de idõközben eltünt. Itt esetleg nincs valakinek elfekvõben nagyon puha rugó boxxerhez, vagy valami ötlet, hogy hol tudnám beszerezni?
Nagytakarítás lesz itthon
Vasárnap viszont reggeltõl estig kell menni, ha rá is fagyok a bringára akkoris!
Olajshopban van 5 WT-s full szintetikus Fuch olaj 3200 Ft/Liter áron. Ha sikerül még 2 fehér rugót szereznem a villába akkor indul is a felújítás.
Volt egy srác aki írt, hogy van Neki, de idõközben eltünt. Itt esetleg nincs valakinek elfekvõben nagyon puha rugó boxxerhez, vagy valami ötlet, hogy hol tudnám beszerezni?
Posted 2010. December 03. - 21:33
Most elmegyek ilyen koncertre:
Barabás Lõrinc Eklektric
Utána vagy visszamegyek Szobába, vagy mittomén...
Barabás Lõrinc Eklektric
Utána vagy visszamegyek Szobába, vagy mittomén...
Posted 2010. December 03. - 21:24
ja ilyen pillanat nekem is volt....
de nekem még nincs vége...
csapatni is kéne valahogy
de nekem még nincs vége...
csapatni is kéne valahogy
Sei, soku Si.
Posted 2010. December 03. - 21:09
Volt pillanat, amikor azt hittem, hogy sosem lesz vége ennek a hétnek.
De végre itthon.
Kéne este inni egy sört!
Bár félek, hogy fürdés után kidõlök...
Holnap meg kolbásztöltõ verseny. Reggeli bebaszás rulez!
De végre itthon.
Kéne este inni egy sört!
Bár félek, hogy fürdés után kidõlök...
Holnap meg kolbásztöltõ verseny. Reggeli bebaszás rulez!
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2010. December 03. - 20:56
nekem tetszik!
szívesen összecsesznék 1 ilyen kirakatbringát ebben a dzsuvában ;-)
szívesen összecsesznék 1 ilyen kirakatbringát ebben a dzsuvában ;-)
Posted 2010. December 03. - 20:51
Hát nekem ettõl nem áll fel...
Valahogy ilyen kirakatbringáknak tûnnek nekem a Cube-ok. Lehet, hogy jók, de nekem nem tetszik és kész...
Valahogy ilyen kirakatbringáknak tûnnek nekem a Cube-ok. Lehet, hogy jók, de nekem nem tetszik és kész...
Posted 2010. December 03. - 20:01
wáá ,, nem vagyok egy AM csávó de ettõl feláll!
Cube Stereo - R1 Carbon Suspension Bike 2010 | Buy Online | ChainReactionCycles.com
Cube Stereo - R1 Carbon Suspension Bike 2010 | Buy Online | ChainReactionCycles.com
Posted 2010. December 03. - 18:24
Én meg újra itthon! Bár, hogy ez kit érdekel...:confused:
...mert kerülöm az alkoholt... amíg tudom!
"A Rock n' Roll az nem egy tánc!"
"Our bikes bring us to places school never could!
Posted 2010. December 03. - 18:06
Hol lajosavatózol?
Én gondoltam elmegyek a Bin Jip, Barabás Lõrinc koncertre, de majd meglátom mikorra bírom magam összeszedni...
Én gondoltam elmegyek a Bin Jip, Barabás Lõrinc koncertre, de majd meglátom mikorra bírom magam összeszedni...
Posted 2010. December 03. - 17:53
Ajfon:)
07ben megmondtam:)
vagy 8ban:)
este valaki valamerre? En lajasavatozok,de 10korul lepni akarok
07ben megmondtam:)
vagy 8ban:)
este valaki valamerre? En lajasavatozok,de 10korul lepni akarok
“A dizájndrogtól lassacskán már minden spanom mizantróp”
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra
Posted 2010. December 03. - 16:42
Van a Windows Mobile 7 vagymi. Az állitólag elég jó, de nagyon-nagyon erõs cucc kell hozzá. Ami meg drága. Szóval kb. halott ügy. Akkor inkább iPhone, Android.
A Symbian meg még mindig fasza. Lehet elavult a koncepció, de legalább olcsóbb hardveren is elszötyög. Pl. van a Nokia 5230, ami sima elõfizetéssel olyan 20e alatt kapható már. GPS, net, szép érintõképernyõ, meg minden.
A Symbian meg még mindig fasza. Lehet elavult a koncepció, de legalább olcsóbb hardveren is elszötyög. Pl. van a Nokia 5230, ami sima elõfizetéssel olyan 20e alatt kapható már. GPS, net, szép érintõképernyõ, meg minden.
Posted 2010. December 03. - 16:28
Milyen F betûrõl van szó?
. Gyakorlatilag a PDA-k kihaltak az okostelefonok miatt...
Hát a "F"aszbúk:-)
Pda-kat sajnálom, monnyuk nekem is van egy ezer éves, most 1 kicsit megpróbálom feléleszetni:-) Akkor a Win for Mobile kihalt?

Sign In
Create Account

Back to top