nem defekt, a villából ment el a levegõ....méghozzá a döntött kanyar után lévõ ugró érkezéskor maradt lenn
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide! #3
Indította
Lord_Leslie
, 2006. február 14. 01:43
Írta 2010. december 05. - 16:35

Írta 2010. december 05. - 16:33

Írta 2010. december 05. - 16:31

szerintem zsír volt az elsõ lefelé...amíg megint el nem szállt a levegõm...pedig mentem volna még
Sei, soku Si.
Írta 2010. december 05. - 16:09

Ki ez az elmebeteg állat ? 
Azt hiszem ma voltam utoljára bringázni amíg ilyen idõ van :S Felfelé izzadtam lefelé megfagytam
TV-toronynál épp kúrtak egy corolla-ban amikor Úriember módjára megjelentem a parkolóban
Aztán lefelé láttam 1 szarvasbikát meg két lányszarvast...akiktõl jól beszartam bezzeg a dögök annyira nem úgyhogy inkább elsiettem onnan. A jég csúszik
Kisvasút után iszonyat feltúrás az út mellett elég sux kerülni.
Mellesleg ilyen max ha nagyon kell akkor mozdulok ki érzésem van :S Neki kell állnom felújítani a bringát.

Azt hiszem ma voltam utoljára bringázni amíg ilyen idõ van :S Felfelé izzadtam lefelé megfagytam

Mellesleg ilyen max ha nagyon kell akkor mozdulok ki érzésem van :S Neki kell állnom felújítani a bringát.
Írta 2010. december 05. - 14:24

Írta 2010. december 05. - 11:05

tegnap Geoview Mikulás kupa Szeged, eztuttal jobban sikerült mint a tavalyi.. 74 kg-ban 2. hely, majdnem meglett az elsõ is
--
illetve nemsokára összeáll a kisbicaj talán végre
--
illetve nemsokára összeáll a kisbicaj talán végre
Írta 2010. december 05. - 10:28

Írta 2010. december 04. - 23:38

Akko egy aurakkor nekem is jau lesz szerintem!
...mert kerülöm az alkoholt... amíg tudom!
"A Rock n' Roll az nem egy tánc!"
"Our bikes bring us to places school never could!
Írta 2010. december 04. - 22:35

megpróbálom az egy órát! cserélek gumit aztán mehet a csúszka...
Sei, soku Si.
Írta 2010. december 04. - 20:35

a haza a gyofyfurdobol,burkolas aztan kb 10lorul jo vagyok:)
“A dizájndrogtól lassacskán már minden spanom mizantróp”
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra
Írta 2010. december 04. - 19:05

Na akkor indulhat a mai bebaszóstúra! 
Csak nagyon teleettem magam tésztával, és alig ment le fürdés közben a sör...

Csak nagyon teleettem magam tésztával, és alig ment le fürdés közben a sör...
Írta 2010. december 04. - 19:02

ÁÁÁÁ Eddig takarítottam a lakást! Pedig ma kellett volna neki kenni
Lett volna esés-kelés
Na majd holnap! Megeszem a gombapörköltet, aztán minden bokorba meg kell állni mint egy hónapja

Holnap mindenképpen kell menni! Lehet, hogy már dél körül útrakelek!
Magoo: a nõ jó! Én most biztosan Fuchs olajat veszek, s azt próbálom ki, hogy milyen!
Tomika: CRC-rõl Nekem is kellenek majd cuccok karácsony után kb 30-40 ezer Ft értékben ha addig tudsz várni akkor rendelhetünk együtt. Sajna most nincs még pénzem.

Holnap mindenképpen kell menni! Lehet, hogy már dél körül útrakelek!
Magoo: a nõ jó! Én most biztosan Fuchs olajat veszek, s azt próbálom ki, hogy milyen!
Tomika: CRC-rõl Nekem is kellenek majd cuccok karácsony után kb 30-40 ezer Ft értékben ha addig tudsz várni akkor rendelhetünk együtt. Sajna most nincs még pénzem.
Írta 2010. december 04. - 17:55

Kicsit megfagyott odafent minden!Most nem a sár csúszik,hanem a jég!
Serif,Bucibéka holnap kora du kellene menni!1-2Max!
Csatlakozzon más is egy jó téli segg fagyasztós csapatásra!Forraltbor!!!
Serif,Bucibéka holnap kora du kellene menni!1-2Max!
Csatlakozzon más is egy jó téli segg fagyasztós csapatásra!Forraltbor!!!

<<<ROCK&ROLL>>>
:ogien:
Írta 2010. december 04. - 17:36

Tegnap este volt egy töri-magyar szakos tanárnak kinézõ olasz DJ. Fényesre suvickolt lakkcipõben pakolt kibaszott jó zenéket.
Óriási volt
A koncertek is nagyon adták. Csak volt valami eszméletlenül bebaszott társaság, akik úgy gondolták, hogy az elsõ sorban kell tántorogniuk. De a zene mindenért kárpótolt.
Aztán reggelire torilla a szép robotlánytól
Óriási volt

A koncertek is nagyon adták. Csak volt valami eszméletlenül bebaszott társaság, akik úgy gondolták, hogy az elsõ sorban kell tántorogniuk. De a zene mindenért kárpótolt.
Aztán reggelire torilla a szép robotlánytól

Írta 2010. december 04. - 17:26

azt is. Ezt persze neten kapja meg, de ezt ki lehet kapcsolni. Ha ezt használja az ember, akkor kb. 1 percen belül (~30sec) talál pozíciót, különben ugyanúgy, mint a sima GPS elvan vagy 15 percig...
Na, visszafekszem még egy kicsit...
Ahha!
Akkor legyen Kiscsillag...és ott iszunk.
Írta 2010. december 04. - 15:34

sziasztok!
nem rendel valaki CRC-rõl? beszálnék egy 30font körüli összeggel...!
vagy...
Ebike-ról valaki esetleg..?
nem rendel valaki CRC-rõl? beszálnék egy 30font körüli összeggel...!
vagy...
Ebike-ról valaki esetleg..?
Írta 2010. december 04. - 14:30

Írta 2010. december 04. - 13:15

Az A-GPS csak annyiban extra, hogy a mûholdak adatait egy központi szervertõl megkapja, meg kezdeti pozícionáláshoz felhasználja a tornyok helyzetét, meg ha talál bepozícionált wifi-t, akkor azt is. Ezt persze neten kapja meg, de ezt ki lehet kapcsolni. Ha ezt használja az ember, akkor kb. 1 percen belül (~30sec) talál pozíciót, különben ugyanúgy, mint a sima GPS elvan vagy 15 percig...
A másik kérdés meg a térkép. Azt lehet telefonra töltötten használni, vagy netrõl.
A másik kérdés meg a térkép. Azt lehet telefonra töltötten használni, vagy netrõl.
Írta 2010. december 04. - 12:30

Inden mobilbam agps van nem?
Totalcar - Magazin - Rockton: igazi terepjáró VW Transporterbõl
juj
este mikulas tema csaliban..kene jelmez meg minden,meg csomo helyre keneenni
Totalcar - Magazin - Rockton: igazi terepjáró VW Transporterbõl
juj
este mikulas tema csaliban..kene jelmez meg minden,meg csomo helyre keneenni
“A dizájndrogtól lassacskán már minden spanom mizantróp”
Írta 2010. december 04. - 11:53

nekem is kéne oilt vennem és cserélnem a pikeba. a motorex a legjobb, az biztos, de lehet verseny körülmények között van igazán értelme.
Tomi alattad nem sokkal, a pollák elõtt tegnap este fél11 körül vmi susuki faszán ráburult a járdára
az én teflonomon (c5) is van gps, akkor az is fizetõs vagy mi? mer én úgy tudtam az ingyenes, nem kell hozzá net
este party!
Tomi alattad nem sokkal, a pollák elõtt tegnap este fél11 körül vmi susuki faszán ráburult a járdára
az én teflonomon (c5) is van gps, akkor az is fizetõs vagy mi? mer én úgy tudtam az ingyenes, nem kell hozzá net
este party!