Mit nem érted?
Remélem kilábal belõle...
nem a Boci harapta ketté a macsekot, hanem a nagy fehér, azt aznap vittük is a menhelyre.. bár lehet hogy a macsak a kollektiv bûnösséget alkalmazta és minden jelenlévõ bullira átkait szórta..: /
nem tudom mi a baja, fel van vizesedve a tüdeje.. azt mondta a doki hogy jó hír hogy nem daganat , vagy granuloma, de rossz, hogy mivel ilyen régóta (kb 1 hónap) tart, lehet h ogy maradandóan sérül a tüdeje,, légzése nem lesz hatékony annyira.. rröntgent csináltak, látszott a nagy fehérség.
az éjszaka nagyon szarul volt, már mindenre gondoltam.. két antibájotiksz kúrán tul van.. nem tom mi lesz
most spec. nem krákog, fõztem neki teát mindeféle zsurló meg lándzsás utifû cuccból, plusz algopirin.
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
márió, de most nem úgy volt h vettél valami vázat és várod h megérkezzen?
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Csak nem pöcse volt?Van a nem akarod ismerni és mégis ismered, van az ismered, van a megismernéd de már megbántad...nah hát tippelhetsz hogy melyik kategória
ezért próbáltam tagadni,de lebuktam:D
Tudnak azok, ha akarnak! Persze van egy csomó össze-vissza hegesztgetett fosfriccc. nemtudnak azok se bringát, se autót csinálni.