Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 votes

• Please log in to reply
60704 replies to this topic

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,151 posts
nem nem.. tüdeje van felvizesedve, gyomrával semmi gáz. eszik, meg is marad benne. tulképp 100as a kutya, semmi betegség jel, láz, fogyás,, vagy bármi.
csak a tüdõ krákogáas. de most lekopogom jól van
sho az a baj hogy én se : )

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts

nem a Boci harapta ketté a macsekot, hanem a nagy fehér, azt aznap vittük is a menhelyre.. bár lehet hogy a macsak a kollektiv bûnösséget alkalmazta és minden jelenlévõ bullira átkait szórta..: /
nem tudom mi a baja, fel van vizesedve a tüdeje.. azt mondta a doki hogy jó hír hogy nem daganat , vagy granuloma, de rossz, hogy mivel ilyen régóta (kb 1 hónap) tart, lehet h ogy maradandóan sérül a tüdeje,, légzése nem lesz hatékony annyira.. rröntgent csináltak, látszott a nagy fehérség.
az éjszaka nagyon szarul volt, már mindenre gondoltam.. két antibájotiksz kúrán tul van.. nem tom mi lesz
most spec. nem krákog, fõztem neki teát mindeféle zsurló meg lándzsás utifû cuccból, plusz algopirin.

nem lehet, hogy meg van csavarodva a gyomra? nekem szegény Zorbám hasonló tüneteket produkált, igaz, az egy nap alatt el is vitte. de ugyanígy azt mondta a doki,h fel van vizesedve a gyomra. ha viszont gyomorcsavarodás, akkor az mûtét, azonnal.

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Hát ebbõl gecire semmit sem értek:)!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,151 posts
nem a Boci harapta ketté a macsekot, hanem a nagy fehér, azt aznap vittük is a menhelyre.. bár lehet hogy a macsak a kollektiv bûnösséget alkalmazta és minden jelenlévõ bullira átkait szórta..: /
nem tudom mi a baja, fel van vizesedve a tüdeje.. azt mondta a doki hogy jó hír hogy nem daganat , vagy granuloma, de rossz, hogy mivel ilyen régóta (kb 1 hónap) tart, lehet h ogy maradandóan sérül a tüdeje,, légzése nem lesz hatékony annyira.. rröntgent csináltak, látszott a nagy fehérség.
az éjszaka nagyon szarul volt, már mindenre gondoltam.. két antibájotiksz kúrán tul van.. nem tom mi lesz
most spec. nem krákog, fõztem neki teát mindeféle zsurló meg lándzsás utifû cuccból, plusz algopirin.
--
outim meg nem akar készülni.. pedig lassan jön a jóidõ megint
--
ja és valamint illetve a 4-edik jbreak ment a levesbe. felmegy a cydia, de nem indul el, safari sem. a többi megy, de nem tudok tehtered bootolni reccnóval, belefagy az ananászba: ) szépen végigmegy amúgy a jbreak ,de reboot nyista.
elvileg hoznak egy macbookot ma este, aztán azon megy az untethered.
keméyn dió eza az alma

megatron

megatron

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,694 posts
Zalán futása lófasz volt most hozzám képest az iskolába otthonig..faszé kell egy tanárnak 5ímél cím,ha egyiket sem nézi...és utolsó napos beadandónál kevés szarabb kezdõ mondat van mint a " De hisz magától nem kaptam semmit"

‎"Bent vagyok a tescoba, és elmek dobni egy sárgát, a wc ben két fullra beszívott csávó egy wc kefével(mellesleg tiszta kula volt a kefe) és egy wc pumpával kardoznak miközben az egyik csávó kiabálja ÁLLJ ÁT A SÖTÉT OLDALRA LUKE... nembirtam kihagyni odakiabáltam nekik... Vader nagyúr a király! Erre abbahagyják a kardozást és felém fordulnak majd egymásra néznek és elkezdenek orditani... NEM VAGY AZ APÁÁNK!!!! na ennyi elég volt elkezdtem kiszaladni és futottak utánam a wc kefével és a pumpával :DDDD azt az egyik biztonságiõr ráugrott az egyikre és a másik meg aztmondta: Invázióóó vissza a hipertérbe és fejbebas*ta a biztonságiõrt a kefével majd elszaladt...:D"
multejjel.hu
A dizájndrogtól lassacskán már minden spanom mizantróp
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra

megatron

megatron

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,694 posts
a macska bosszút állt..

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Szerintem ez ilyen felnilopásgátló dolog lehet. Leeresztik a földig a kasztnit, és nem fér alá az emelõ :D

Kutyusnak mi baja van? Megfázott? Vagy összeszedett valami szar vírust?
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,151 posts
általában nem szeretem az iyen nem fér oda azujjam a trepnihez -t de ez merg kurvajól néz ki
--..
a Boci kutyám beteg, táv reiki játszhat, minden byte pozitív energia jól jönne neki!

megatron

megatron

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,694 posts
elvileg jó:)

aranyos kép,bár kicsit már kezd uncsi lenni az ami még a collective,roam,seasons-be jól adta ki magát..ez a lifestyle,fiilinges csapatás...néztem kranked 1-2 stb nemrég..na az még õszinte :D
YouTube - Kranked 2 - Greg Herbold & John Tomac.

Klasszikus milf http://velvet.hu/blo...i_mint_tiz_eve/

mi a rákot lehet ilyen korán csinálni?? csodáltam hogy az internet nyitva volt:D

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Morning!

Mi ez??? Backflip over szaró tehén???

Ez a Spec jobban tetszik, mint az a nagyon színes...

Mária! Hétvégén nálunk váznézés!

Feltöltött kép

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
Feltöltött kép

megatron

megatron

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,694 posts

márió, de most nem úgy volt h vettél valami vázat és várod h megérkezzen?

de annyi gond merült fel a postázással, hogy vissza az egész...majdnem annyi lett volna a posta mint a cucc...szóval nem...

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
A számlák és a legrövidebb utak közt...
Csakkkamelóóó!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Napkin 001

Napkin 001

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,121 posts
Agyad hol?:)
Feltöltött kép

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Az csak terv volt.
Nem is terv, felvetés.
Mint Fishinnyónál majdnem minden...
:P

Bakker, Atus holnap megyek csak a cuccért, mert most jutott eszembe, hogy írtál.

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,448 posts
márió, de most nem úgy volt h vettél valami vázat és várod h megérkezzen?
Sei, soku Si.

Napkin 001

Napkin 001

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,121 posts
Nekem volt voda telefonom, az vitt minden kártyát!
Nõ jó, párszor;)
Márió, ha a Big hited s-es volt, akkor az Enduro felsõ csöve annál 1mm-vel rövidebb;)

Megy a sütõ:), csak most óra nincs rajta:(

megatron

megatron

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,694 posts
szerintem semmi extrát...kicsit el van tévedve a világba...

ha átviszem a számom a vodához,akkor adnak sim kártyát is? nem akarok másik számot,viszont a telóm az vodától lett..:/

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts

Van a nem akarod ismerni és mégis ismered, van az ismered, van a megismernéd de már megbántad...nah hát tippelhetsz hogy melyik kategória :D ezért próbáltam tagadni,de lebuktam:D

Csak nem pöcse volt? :D :D
Azért arra kíváncsi lennék, mit mondhattam neki Estben, amivel ennyire megbántottam ;)

friccc. nemtudnak azok se bringát, se autót csinálni. :)

Tudnak azok, ha akarnak! Persze van egy csomó össze-vissza hegesztgetett fos :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Autót tudnak... :P