Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
60704 hozzászólás a témában

megatron

megatron

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.694 hozzászólás
szerintem a spinninget próbáld meg..az elég intenzív,nem terhelsz izületet igazán és eléggé jól megmozgat..

bringából..szerintem ha a dirt palettán körbenézel, vagy a konának voltak ilyen brinái,vázai ami kimondottan nagyembereknek készült,rendes méretekben,de nem durvulós hanem nagy súlyból /bocs/ eredõ terhelésre
A dizájndrogtól lassacskán már minden spanom mizantróp
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
bringával is lehet jól fogyni. persze a futás az igazi. de régen én is minden évet úgy kezdtem,h 10 kilót leadtam a szezon elõtt. az a lényeg, h a megfelelõ pulzustartományban mozogj a lehetõ leghosszabb ideig.
és ne a hegyekkel kezd, mert elõször úgysem nagyon fogsz feljutni rájuk, és csak elmegy majd a kedved.

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.151 hozzászólás
gépek kilõve, mert ahoz hogy zsír égjen, min. 15 perc kell folyamatosan 140-160 pulzuson és utána kezdõdik a hasznos melós rész, amitõl fogyás van.

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Tapasztalatunk van, csak a súlyod miatt top a terhelés, és arról a kereskedõnek kell nyilatkoznia, hogy bírja-e a gép. Ha van ilyen infód, akkor nekünk is könnyebb már segíteni a választásban.

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

szenti

szenti

újonc

• fórumtag
  • 4 hozzászólás
A kaja témában léptem már, ezért is ment le szerintem a 6 kg. Úszni nem igazán tudok, legalábbis annyira nem, hogy ne fulladjak meg:) Tudom-tudom, meg lehet tanulni. A bringázás tetszik nekem, futás, kocogás esélytelen. Túrázni sétálni szeretek, azzal sincs gond.

Bringát meg akarom kérdezni a boltosoktól is, csak gondoltam infót gyûjtök, ne legyek teljesen kuka. Esetleg ha van tapasztalata valakinek ilyen téren, akkor várom szívesen.

Köszönet.

megatron

megatron

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.694 hozzászólás
Erosito edzes gepeken? Eget az el annyi kaloriat hogy fogyasszon? Az eleg kotott mozgas,serulest nem tudsz szerezni..
Meg talan a kaja..bar magamrol tudom az a legnehezebb..

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.283 hozzászólás
kocogást ilyen súly mellett _még_ nem ajánlanám. csak az ízületeket verné szét. gyaloglás, úszás kezdésnek jó.

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
így van, de egyelõre fontos, hogy ne terheld túl az ízületeket. Ezért jó a bringa, úszás.

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.151 hozzászólás
hosszú (min 30-40 perc) , alacsony intenzitású edzések, emeld lassan a terhelést, figyeld a pulzust..stb olvass utána
gyaloglás, kocogás.. bringa nem fogyaszt annyit és nem erõsödsz annyi területen.

szenti

szenti

újonc

• fórumtag
  • 4 hozzászólás

Meg kell kérdezni a kereskedõket, hogy a telók mit bírnak. Utána lehet márkát és modellt választani.

Ha javasolhatom, menj ki a szabadba, bármit csinálsz. Sétálj sokat, ha lesz géped, bringázz, de a szobabringa nagyon utálatos tud lenni, és ha megunod, elmegy a kedved az egésztõl.

Sajnos nem engedhetem meg magamnak, hogy megunjam, mert rendbe kell tennem magam, ha ennyi marad a súlyom komoly bajban leszek pár év múlva. De abszolút igazat adok, szabadban jobb lenne...

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Meg kell kérdezni a kereskedõket, hogy a telók mit bírnak. Utána lehet márkát és modellt választani.

Ha javasolhatom, menj ki a szabadba, bármit csinálsz. Sétálj sokat, ha lesz géped, bringázz, de a szobabringa nagyon utálatos tud lenni, és ha megunod, elmegy a kedved az egésztõl.

szenti

szenti

újonc

• fórumtag
  • 4 hozzászólás
Sziasztok,

Szeretnék segítséget kérni. A lényeg: 157kg vagyok 186 cm magas. Egy olyan bringát keresek, ami bírná hosszú távon ezt a terhelést. Jelenleg, már több mint 1,5 hónapja rendszeresen (heti 5 alkalom - alkalmanként 1 óra) szobabringázom, sikerült is fogynom 6kg-ot. (Igen 163-ról indultam.) Hamarosan jön a jó idõ, és szeretnék kint tekerni a szabadban, és ehhez akarok egy megfelelõ bringát választani. Amit kinéztem az a Mongoose Tyax Elite, de ha van ettõl jobb alternatíva, vagy egyéb más ötlet kérjek írjátok meg. A célom az, hogy teljesen megváltoztassam az eddigi életvitelemet, mert 28 évesen még van rá lehetõségem, késõbb sokkal nehezebb lenne.

Szenti

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás

De ha a boltban csak 160-ról 180-ra emelõ van (tehát +20at emel), akkor az a 180-on is emel +20-at, nem? :)

Ja, így értem... :) Így oké.
Jaaaa és már értem az egészet is.
Hehh, hülye vagyok ma. Máskor is, de ma látszik. :) Kikapcsolom.

Persze lehet ám, hogy van ezekben egy érzékelõ és figyeli mihez rakod fel és nem mûködik, ha variálsz. :D
Ha ezt elhisszük, nem lesz olyan érzés, hogy feleslegesen fostam tele két oldalt. :D

Aktuális civil

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás

Ez így viszont nem jó. Ha 203as tárcsája van és a konzol 160as akkor 40et emelõ kell.
Ha 203as tárcsája van és a konzol 185ös, akkor kell 20at emelõ.

185ös tárcsához meg 20at emelõ, vagy semmi nem kell.

De ha a boltban csak 160-ról 180-ra emelõ van (tehát +20at emel), akkor az a 180-on is emel +20-at, nem? :)
Bonyolult dolgok ezek :D
Amúgy lehet, hogy tényleg érdemes kipróbálni 180as tárcsával, de Magoonak is nagy a segge (vagy a szája, ezt mindig keverem :D ), azóval lehet, hogy kell az a 200-as ;)

Most adtam el a midlburn dh tanyert .. Vastag nehez es 38 as volt

Ami vastag és nehéz az általában erõs is. DH-n meg elég fontos az is ;)
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.151 hozzászólás
Most adtam el a midlburn dh tanyert .. Vastag nehez es 38 as volt

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás

Persze mert neki mindenképpen +20mm-t emelõ cucc kell. Az már mindegy, hogy 160-ról, 180-ra, vagy 180-ról 200-ra ;)

Ez így viszont nem jó. Ha 203as tárcsája van és a konzol 160as akkor 40et emelõ kell.
Ha 203as tárcsája van és a konzol 185ös, akkor kell 20at emelõ.

185ös tárcsához meg 20at emelõ, vagy semmi nem kell.

Aktuális civil

megatron

megatron

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.694 hozzászólás
kb ez a normális gyártói hozzá állás szerintem..nem erõltetnek rád valami szart, meghagyják a választás jogát..korrekt..meg akkor talán a garanciát sem úgy intézik el, hogy azért tört el a cucc mert elestél,hanem azért estél el mert eltört..nagyon nem mindegy

a váz alapból 180as..tuti nem raknék adaptert meg mindent rugalmas szir-szart rá..tegyél fel egy 180as tárácsát és örülj hogy merev..travisen is alapból 203as pm volt, azóta sem fogott úgy fékem mint azon a villán..

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Persze mert neki mindenképpen +20mm-t emelõ cucc kell. Az már mindegy, hogy 160-ról, 180-ra, vagy 180-ról 200-ra ;)

Mennyire felesleges volt bemenni a BAT-ba. Távolról is meg tudtam volna mondani, hogy valamit õk basztak el...
Persze azért kell a szociális interakció is a népeknek ;)

Ennek a Middleburn-nek azért elég érdekes cuccai vannak. Kb. virslivastagságú hajtókar élettartam garanciával DH és triál versenyzésre is. Meg a hajtókarjaik modulárisak, tehát külön van a lánctányér tartó csillag, lehet választani, hogy 3, 4 vagy 5 karos legyen. A lánctányérok közül van sima, Slick Shift váltáskönnyítõs, és a kerámia+teflon bevonatú, amire azt írják, hogy 10x kisebb a súrlódási ellenállása, és 5x tovább tart. De azt írják, hogy az anodizált színezés is nagyon tartós.
Kíváncsi leszek :)
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Az igaz. Mondjuk írt ilyet is:
Mindegy. Kérem kapcsolja ki. Hülyeség az egész. :D :D Majd heggeszt rá valamit.

boltól kérdeztem, azt mondta a srác, h nem esküszik + rá, de szerinte a pm 160ról pm180ra jó ide. szal nemtom. mondtam, h ha talál vmi ide valót akkor csomagolja a vázhoz.

õõ, ez nem telóre való? ezen a vázon gyárilag 185 tárcsához van pm konzol, tehát nekem pm185rõl pm203ra kell. de ez most olyan?

Aktuális civil

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
De Magoo ezt írta:

ezen a vázon gyárilag 185 tárcsához van pm konzol, tehát nekem pm185rõl pm203ra kell.

Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök