eh ettől féltem..
INTEL IRIS vs
NVIDIA GeForce GT 650M with 512MB a kérdés amúgy
Attól függ melyik:
Intel Iris 5100 - 760 pont
Intel Iris Pro 5200 - 1117 pont
GT 650M - 1298 pont
eh ettől féltem..
INTEL IRIS vs
Attól függ melyik:
Intel Iris 5100 - 760 pont
Intel Iris Pro 5200 - 1117 pont
GT 650M - 1298 pont
Mondjuk úgy, hogy picit jobb, mint a régi alaplapi fos, de sehol sincs egy Ati vagy Nvidia kártyához képest. Sőt manapság az AMD procikba épített videókártya mag is sokkal jobb, mint bármelyik Intel megoldás. Ja, és a driverek is fosok hozzá. Az előző munkahelyi gépemen nem ment egy tizenöt éves játék (mármint akkor adták ki az eredetit), mert szar volt az alaplapi videokártya driver.
eh ettől féltem..
INTEL IRIS vs
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
transformes jóó
Tomi, milyenek az Intel Iris "grafikus kártyái" ?
Mondjuk úgy, hogy picit jobb, mint a régi alaplapi fos, de sehol sincs egy Ati vagy Nvidia kártyához képest. Sőt manapság az AMD procikba épített videókártya mag is sokkal jobb, mint bármelyik Intel megoldás. Ja, és a driverek is fosok hozzá. Az előző munkahelyi gépemen nem ment egy tizenöt éves játék (mármint akkor adták ki az eredetit), mert szar volt az alaplapi videokártya driver.
transformes jóó
Tomi, milyenek az Intel Iris "grafikus kártyái" ?
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Tesztbringa indahouse! Azér' a kormány-stucni kombó ment az asztal alá! Maradt az enyém!
Ez egy Merida 1-40, 27,5 es kerekekkel! Menjünk erdőbe valami hosszút is akár! Pl. szombaton!
ha nem megyek el Almádiba, akkor részemről okés!
Tesztbringa indahouse! Azér' a kormány-stucni kombó ment az asztal alá! Maradt az enyém!
Ez egy Merida 1-40, 27,5 es kerekekkel! Menjünk erdőbe valami hosszút is akár! Pl. szombaton!
...mert kerülöm az alkoholt... amíg tudom!
"A Rock n' Roll az nem egy tánc!"
"Our bikes bring us to places school never could!
Afro ninja rulez!
https://www.facebook...&type=2 egy darabig csak magyaráz a csóka, de a végefelé eléggé begyorsul...
singfire-t megrendeltem , 0 szállítási ktg, nem rossz.
a 800 lumen nem tudom mennyi ,de jónak néz ki
nagymotor kreszvizsga pipa 71/75 pont.
bár a rutint nem tudom mikor lesz időm megcsinálni... one small step.
te most miről beszélsz te ifjabbik Soós?
Mof te meg elég jól vágod az ilyen hölgyek nevét :-)
google az egyik legjobb haverom;)
te most miről beszélsz te ifjabbik Soós?
Mof te meg elég jól vágod az ilyen hölgyek nevét :-)
Senki se fosik a Balatontól, hacsak nem ivott belőle pár liter vizet! Ez csak a szokásos faszság!
Dehogynem fosnak, hát aki úszik az nyel is néha egy picit, aki meg többet úszik többet nyel. Hát ezek a hülye úszók meg még többet úsztak, aztán kiitták a Balatont ![]()
A Funfest szervezők meg befostak a Balatontól. Azok a hülyék akik meg elhitték hogy belefoshatnak a fesztivál alatt a Balatonba, meg otthon fosnak, hogy mi lesz a pénzükkel.
Ahelyett, hogy mindenki enne egy kis fekete csokit!
Ahogy látom a Magoo képén a csaj is mindjárt fosni fog, mert nagyon felduzzadt a segge a sok emésztetlen tápláléktól!
sos. milyen lámpát vegyek 20-30 euro körül, netről. csajom bringájára lesz. nagy fényerő kéne, súly - ergonómia nem szempont.
danke!
Érdemes megfontolni a zseblámpa+tartó verziót. És olyan zseblámpát választani ami zoom-os (lehet állítani a fókuszt), mert azt városban is lehet használni, nem vakít, mint a többi mindenfelé szóró lámpa.
Pl. ilyesmi: http://www.dx.com/p/...-x-18650-224811
Vagy esetleg ez a lámpa: http://www.dx.com/p/...-4x18650-190388
Edited by tomidny, 2014. June 25. - 18:36.
sos. milyen lámpát vegyek 20-30 euro körül, netről. csajom bringájára lesz. nagy fényerő kéne, súly - ergonómia nem szempont.
danke!
Senki se fosik a Balatontól, hacsak nem ivott belőle pár liter vizet! Ez csak a szokásos faszság!
Holnaptól bringát tesztelek, legfőképpen hétvégén. Ilyesmik!
Ugyan, Fishingen is fostam, egy kis balatoni fosás csak egzotikum, úgyis olyan rég jártam arra:)

Aznemjó mer a balatontól mindenki fosik.
Amúgy elvileg jövő hétvégén lesz valami a Tettye felett is. Bár szerintem ott is fognak páran fosni.
Mondjuk most fos az idő, nincs is kedvem átmenni a gyárba. Majd holnap.