Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 votes

• Please log in to reply
60705 replies to this topic

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Tomi, remélem voltál, mert mi mentünk egyet és iiiiiiiiiiiiiszonyat király volt!
De most még meló...

Este megyünk Magyarhertelendre ázni kicsit!
Jön Gabesz is, Patyóék is, Maró is, szal leszünk jópáran.
Nincs valakinek kedve?
Nehéz elindulni, de nagyon király dolog!
És van magyarhertelendi sör, ami fasza és be lehet vinni a medencébe!
;)

Atus, meg tudod adni Soma számát?

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,151 posts
2 perc körül hogynéézelki? D:D

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
van a tagon egy lock, meg egy nyitott állás, ami ugye a nagy kék kar. na most a kék tekerentyû azt állítja, hogy lock állapotban mennyire legyen mozgásérzékeny a tag. 1es állásban nem lesz annyira halott, cserében viszont pogózni fog. 3asban nagyobb ütés kell a tag megmozdulásához, rgo kevésbé fog pogózni. a kék tekerentyût viszont csak akkor tudod állítani (vagyis csak akkor hat a tekerés a tagra)ha lock állapotban van a nagy kék kar. vagy nyitott állapotban?? elfelejtettem... de próbáld ki. ja, és a kék tekerentyût meg kell kicsit emelni, hogy tekerni tudd!

kösz

fú nemtom mikori, a váz 09'es. gondolom a tag is. amúgy elég jól be lehet keményíteni azzal a szép kis kék kallantyúval, lehet majd ezzel felfelé is menni. viszont van ezen a pöckön 1 szintén kék tekerentyû, (amin 1, 2, 3 jelölések vannak), na azt pl még egyik állásban sem sikerült +tekerni. a piros pedig a csillapítás állító, az világos. na mind1, majd ha lesz idõm tanulmányozom.

Feltöltött kép

szerelés közben észrevettem, h a hátsó fékbetétjeim annyira elkoptak, h már a feszítõ rugóból is kopott vmennyi :-) holnap veszek

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,955 posts
Jóvan megyek már...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
XT-ne a szegecs egy síkba van köszörülve a tárcsával. Kisbringán az volt a baj, hogy a tárcsa ért bele a féknyeregbe. De az 160-as tárcsa...

Mennyetek már tekerni! Mi léptünk Balaton!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,955 posts
Tudom :D
Idegesít is a dolog. Mert 1-másfél órára simán el tudnék menni...
Csak a turkáló is csak 5ig van nyitva. Ha most elmegyek bringázni, akkor talán visszaérek addig. Márióra vártam, hogy végezzen a suliban, de még mindig nem tudja mikor. Eh.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
ezek az önnyugtató állebeszélõ szövegek ezek nagyon szarok ám... :)

Aktuális civil

megatron

megatron

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,694 posts
itt a felmosós bácsi baszba echte mindig döglött macskával mos fel..eddig mondjuk úgy idõzítette ha netán másnapos lennék,azonnal csapjon meg az okádás garat ingerlõ része, hogy egy olyan kis habos köpetnyi maradjon a szádba utána,ha vissza nyeled,de most kibasztam vele mert nem voltam szpészen tengap..hahaha... /apró örömök az életben/
A dizájndrogtól lassacskán már minden spanom mizantróp
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,955 posts
Eh, csak a toronyig, vagy Kis-Tubesig mentem volna, de rájöttem, ha ma nem rakom rendbe a lakást, akkor megint elmarad egy hónapig...
A felmosás megvolt, most jöhet egy kis levezetõ vasalás :/
Amúgy is fosgyenge vagyok, szóval csak kínlódtam volna a bringával...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Hehh, Tomi még mindig nem mentél el? Pedig vártam, hogy majd Babásszerkövektõl írsz napozós kommentet.

Xen: Mettyúnak a szegecselt Hope tárcsa nem fért el. Bõvebbet tõle, szopott vele sokat...

Aktuális civil

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,955 posts
Nagyobbat lehet vele bunnyzni :D

Jajj, most kéne gyorsan elmenni bringázni. Mindjárt jön a felhõ meg a mittoménmi...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
A rugós pedál miért jó:D?

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,151 posts
ilyen vázat fogok venni. egyszerüen gyönyörû
Feltöltött kép

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,448 posts
xt-t szeretnék.
most jelenleg ilyen hope van fenn:
Feltöltött kép

na majd ha összefutunk megnézem attusét
Sei, soku Si.

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Érdekes, Atusnak nincs baja ezzel. XT-t szeretnél, vagy az van fent?
Az XT tárcsa hat lukas verziója elég érdekes: Shimano XT Disc Rotor 6-Bolt RT76 | Buy Online | ChainReactionCycles.com

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,448 posts
kösz!
most nem fényképezgetek, de egy légy fasza nem férne a tárcsa meg a villa lába közé, egész pontosan a pm felfogatás kerék felé esõ résznél

hétfõre térjünk vissza vasárnap! most pest...
Sei, soku Si.

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Nah, kíváncsi vagyok!
Jah, több helyrõl hallottam, hogy gáz volt a Coka Nostra. Õszintén szólva én leszarom, benyomom a zenét és hallgatom.
Keep drinkin' your Hateorade...

megatron

megatron

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,694 posts
Index - Kultúr - Óriás mobilszoborral a fél világon keresztül van egy-két fasza kép :)

Moszkítónak volt még parája a hope tárcsa+boxxer párosításon..

viszik a z150-et..kell keresni a giantba egy jó kis villát, ami nem kerül csilliárdba..vagy beleteszem a boxxer és le van szarva minden :)

ma már nincs lázam! ez azt engedi feltételezni,hogy a hétvégi farsang mûködni fog :)

BigS, : Örülünk?: Visszatér a House of Pain - Subba
A dizájndrogtól lassacskán már minden spanom mizantróp
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,151 posts
az apump track mibõl van ? beton-e?
magoo szép a váz, roksokszot neki
hidralika mittomén
az a segg meg végre no.1 !

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Xen:
Nekem ez van a kisbringán:
Feltöltött kép
A kisbringán vannak XT tárcsák, PM-es Manitou Black és Mavic kerékkel. Ott nem emlékszem, hogy bármi gondom lett volna. Az centrelock-os kerék és tárcsa.

Atussal meg tudjátok mérni a tárcsát a hétvégén, vagy megmérem én, ha megjöttem. Szerintem ha hat lukas sima aggyal használod, akkor nem lehet gond. Szerintem a tárcsa helye standard, az alubaknak az agy belseje felé kel esnie.

A nagybicón a classic Hope tárcsáim vannak a Hope agyakkal. Süllyesztett csavarokkal használom, de a Sherman-hez képest még kellett igazítanom rajtuk, hogy elférjenek. Egyébként beleértek az alsó bakba.

(A Hope agyakon magasabban vannak osztva a tárcsa csavarfülei, ezért érték el az alsó bakot.)

Ez de kemény:
Feltöltött kép