Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Világmegfejtõs - filozofálgatós - idézgetõs - elméletgyártós

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1040 hozzászólás a témában

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2.025 hozzászólás

MOHAMMED...

bravó:)
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.

vendég_nhunor_*

vendég_nhunor_*
  • vendég
MOHAMMED a Koránban:
"Mindenki, aki a zsidók barátja, hozzájuk fog tartozni sõt közülük lesz egy..."

:D

Ralph

Ralph

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.093 hozzászólás
Petri György: Mosoly

"Meg fogok halni. Nem is oly sokára.
S ez olyan könnyû szédülettel tölt el,
Mint ifjúkoromban – kezdõ dohányost –
Az erkélyen reggelente leszívott
Elsõ néhány slukk. Ez azóta elmúlt,
Persze, ahogyan elmúlt annyi minden.
Hovatovább csak egy maradt velem,
De az igen, Istennek hála érte!
A szem mohó, éhes kíváncsisága,
A nézés gyönyöre, hogy minden látvány
A maga más-más módján színöröm:
Egyforma szép a szurok és csurgatott méz,
És egy kazánház tekergõ csövei
Burkolva üveggyapottal és sztaniollal.
Vagy egy tengerszem türkizzöldje kék fenyõk közt
És a levegõ üveghitege. Egy eldobott
Üres cigarettásdoboz céltalan zörgõ
Összevissza szálldogálása az út betonján
a változó szél szeszélye szerint. A mosoly
egy besüppedt ínyû fakó banyácska arcán,
egy szemzugában sárga gyantacseppként megülõ könny,
valamint a feszes húsú ifjú leány
csöppnyi tokája, fogainak kimutatott fehérje,
mibõl, bár csak egy kissé, túl sokat mutat,
ám ez nem baj: a szépség
fûszere és forrása – a hiba.
De nemkülönben a munkásasszonyok visszeres lába,
És a piacon a halárúsnõ pontyvértõl és harcsanyáltól
Iszapos, félig elfagyott, szederjes, lilás keze –
Mert az angyal a részletekben lakik."
"Ínség és meggyõzés - ez az a két erõ,mely tettekre bírja az embereket. Támassz ínséget,kormányozd a véleményeket és felboríthatsz minden meglevõ rendszert,bármilyen szervezett is legyen az."

the_d

the_d

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.416 hozzászólás
Jaaaaj, te vagy kala (félig gondoltam), és igen Lorka stb. Akkor még malim vt ja....jó régen volt, és ezek szerint olvastad a bemutatkozástopicot a fórumnévváltoztatásomról. Amúgy azóta H.D vagyok (Hetényi, a nevem is változott).
Meguntam az aláírásom....

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Szerintem, találkoztunk már...
P.D., ugye?
Ugyan nem az emlékezetes stuff talin, hanem pár edzésen, volt barátosném révén.
Persze, csak ha nem csal az emlékezetem.Talán az akkori keród is beugrik, sárga Mali? Rég volt az az idõszak :)

the_d

the_d

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.416 hozzászólás
A törökök nem azért jöttek ide mer dzsihádjuk volt. Hanem hódítani akartak. Ez eléggé elterjedt idõtöltés volt akkoriban :D A hitetlen kutya csak a magyar nyelvû fordítások/írásokban van, mert ugye a törököt minél gonoszabbként kellett beállítani.

Kukorica: randomgenerátorral sorsolom ki a megeendõ szemeket.

Ja, kalaius: ismerjük egymást? Csak mer tod a nevemet (tudom megnézhetted az adatlapomon is).

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
szcientológia, krisna, bár ezek mai cuccok lényegében..:)

gojokat meg nem tudom ki akart irtani régen, mikor a zsidóknak nem is volt hazájuk akkor..
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
én úgy gondolom, h a "hitetlen kutyák" kifejezéssel magyar olvasmányi élményeid során találkozhattál
ugyanakkor bizonyos török források arról írnak, h õk bizony idejöttek felszabadítani távoli rokonaikat... (kis sarkítással)
meg aztán egy birodalom terjeszkedését ne keverjük össze a hittérítéssel
a keresztény valláson kívül melyik terjesztették még ennyire erõszakosan és szervezetten, a kizárólagosságra törekedve?

fõtt kukoricát írógépszerûen :)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
A fõttkukoricát hogy eszitek?! Végigrágtok egy sort, majd a következõt, ..., vagy körberágtok egy sávot, majd egy picit arrébb is körberágtok egy sáot, ...?!?!?! :D:D:D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás

A középkorban is ez volt, hogy amikor a keresztények odamentek téríteni, és elegük lett az arabokank, akkor dzsihádot csináltak. Az arab nem pogánynak hívja a nem arabokat, hanem máshitûnek (és a zsidók is). A keresztény pogánynak vagy hitetlennek hívja a nem keresztényt.

én úgytudtam hogy hitetlen kutyának hívtak/nak mindenkit aki nem az õ vallásukat követi;)

tévednék?

és valami goj-okat pusztítsunk dolog volt a másik.. azokért nemkár;)

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
OFF; az évszázadokon átívelõ család ilyen konkrét hagyományainak megõrzése miért/miként valósult meg? Vmi délszláv fejedelem egyenesági leszármazottja lennél?
Amit Dénes ír Mohamed hitérõl, az viszont igaz. Elviekben, persze, mielõtt mindenki hozná a különféle fanatikus terroristák merényleteit ellenpéldának.

pink75

pink75

törzsvendég

• fórumtag
  • 313 hozzászólás

Valahogy vártam ezeket a beírásokat. :D Nem azért ítam amit írtam mert hobbim hülyeségeket írni.

Igaz ami igaz, amit most csinálnak dzsihád néven, az borzasztó és undorító. De nézzen szépen mindenki a Koránban utána hogy mi is az a dzsihád. Olyankor hívják össze, ha a vallást megtámadták, és addig atrt amíg a veszteséget megtorolják. Manapság sajnos nem ez a helyzet, de igaz ami igaz, a keresztény az egyetlen térítõ vallás.

A középkorban is ez volt, hogy amikor a keresztények odamentek téríteni, és elegük lett az arabokank, akkor dzsihádot csináltak. Az arab nem pogánynak hívja a nem arabokat, hanem máshitûnek (és a zsidók is). A keresztény pogánynak vagy hitetlennek hívja a nem keresztényt.

Nem azt mondom a kereszténységrõl, hogy rossz, hanem hogy tözrténelmi szükségeszrûségbõl lett ilyen, és ez kellett európának ahhoz hogy olyan erõs legyen mint amilyen.

Uh nem akaork senkit leszólni, de az hogy "pusztuljon, aki nem az õ vallásukat követi. vagy mi volt itt a középkorban" nem valami helytálló.

a késõ "középkorban" nem volt jellemzõ, hogy keresztények a szentföldre mászkáltak volna hittéríteni hadseregestül, ellenben a törökök nem gyõztek itt héderezni nálunk, szóval jónak mondod
az én családom 1453-ban száguldott magyarországra menekültként, nem is tudom, miért

hitetlen gyaur vagyok, nem máshitû, éljen a negativizmus
fentrõl vagy egyre mélyebbrõl
most már elég volt ebbõl

the_d

the_d

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.416 hozzászólás
Valahogy vártam ezeket a beírásokat. :D Nem azért ítam amit írtam mert hobbim hülyeségeket írni.

Igaz ami igaz, amit most csinálnak dzsihád néven, az borzasztó és undorító. De nézzen szépen mindenki a Koránban utána hogy mi is az a dzsihád. Olyankor hívják össze, ha a vallást megtámadták, és addig atrt amíg a veszteséget megtorolják. Manapság sajnos nem ez a helyzet, de igaz ami igaz, a keresztény az egyetlen térítõ vallás.

Nem azt mondom a kereszténységrõl, hogy rossz, hanem hogy tözrténelmi szükségeszrûségbõl lett ilyen, és ez kellett európának ahhoz hogy olyan erõs legyen mint amilyen.

Uh nem akaork senkit leszólni, de az hogy "pusztuljon, aki nem az õ vallásukat követi. vagy mi volt itt a középkorban" nem valami helytálló.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás

hm...õk csak vallási alapon szeretnének minél nagyobb életteret maguknak, valóban nem akarnak téríteni, max. pusztuljon, aki nem az õ vallásukat követi.
vagy mi volt itt a középkorban

nem akartam így, ilyen formában leírni de itt a pont.

pink75

pink75

törzsvendég

• fórumtag
  • 313 hozzászólás

Keresztények módjára????.....hmmmm......sem a zsidó, sem az arab vallás nem hittérítõ vallás: minrkettõ asszondja hogy vannak akik nem ebben az istenben hisznek, és õk is kellenek erre a világra (komolyan, ne nevessetek, aki nem hiszi nézzen utána. A dzsihád nem a más vallások ellen szólna hanem a saját vallásnak ártók ellen - de mivel csak a keresztény hittérítõ, ezért ne csodálkozzon senki). Úgyhogy a keresztények asszem más mentalitás (történelmi szükségletbõl kifolyólag: semelyik más vallásnak nem kellett több tíz kultúrát erõsen összetartania).

hm...õk csak vallási alapon szeretnének minél nagyobb életteret maguknak, valóban nem akarnak téríteni, max. pusztuljon, aki nem az õ vallásukat követi.
vagy mi volt itt a középkorban
fentrõl vagy egyre mélyebbrõl
most már elég volt ebbõl

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás

Keresztények módjára????.....hmmmm......sem a zsidó, sem az arab vallás nem hittérítõ vallás: minrkettõ asszondja hogy vannak akik nem ebben az istenben hisznek, és õk is kellenek erre a világra (komolyan, ne nevessetek, aki nem hiszi nézzen utána. A dzsihád nem a más vallások ellen szólna hanem a saját vallásnak ártók ellen - de mivel csak a keresztény hittérítõ, ezért ne csodálkozzon senki). Úgyhogy a keresztények asszem más mentalitás (történelmi szükségletbõl kifolyólag: semelyik más vallásnak nem kellett több tíz kultúrát erõsen összetartania).

iróniáról hallottál? ez pont egy ilyen volt..

illetve hallottál a goj-okról?:)

kellemes húsvétot!;)

the_d

the_d

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.416 hozzászólás

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
"Nem értem, miért nem tudnak a zsidók és az arabok leülni és jó
keresztények módjára rendezni ezt az ügyet."
ismeretelen

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

"Gondolkodom, tehát vagyok." ezekszerint amikor alszom nem is létezem? mert akkor nem igazán szoktam gondolkodni.:)

Miközben alszol az agyad attól függetlenül "jár" pl. álmok.

Tehát az idézet helytálló.

kmax

kmax

törzsvendég

• fórumtag
  • 457 hozzászólás
"Gondolkodom, tehát vagyok." ezekszerint amikor alszom nem is létezem? mert akkor nem igazán szoktam gondolkodni.:)
Kendvenc online sci-fi játékom: http://galactica6.haon.hu/ Ha kedvet kapsz hozzá keress fel privátban és segítek az elindulásban. :D