Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Világmegfejtõs - filozofálgatós - idézgetõs - elméletgyártós

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1040 hozzászólás a témában

Ralph

Ralph

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.093 hozzászólás

Ralph: kitõl van az idézet az aláírásodban?

Egy sokat vitatott írásból.
Szándékosan nem írok "mûvet",nehogy indulatokat gerjesszek...
Cion bölcseinek jegyzõkönyvei
Belinkelem a netes változatát,hátha kimoderálják,bár filozofálgatós topik...

Szóval,CSAK SAJÁT FELELÕSSÉGRE !!!!!

http://www.freepress...yvek/bolcs1.htm

Ui.: kinek nem inge....
(béke)
"Ínség és meggyõzés - ez az a két erõ,mely tettekre bírja az embereket. Támassz ínséget,kormányozd a véleményeket és felboríthatsz minden meglevõ rendszert,bármilyen szervezett is legyen az."

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2.025 hozzászólás
Ralph: kitõl van az idézet az aláírásodban?
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás

Majd jönnek a baloldali keresztények és törlik.

khm..

the_d

the_d

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.416 hozzászólás
öhm......kicsit elfogult az oldal, néhol jót röhögtem, pl a német atomkutatásokról szóló részeken, néhol meg megrökönyödtem és bíróságért kiáltottam vola legszívesebben (pl ahol rájön hogy igazából a holokauszt egy elfogadható dolog volt mert a zsidók felelõsek az atombombáért)

a gyereket szívesen beiratnám egy két töriórára

edit: most látom csak hogy szentkorona rádió meg ilyenek......így érthetõ
Meguntam az aláírásom....

Ralph

Ralph

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.093 hozzászólás
Majd jönnek a baloldali keresztények és törlik.
"Ínség és meggyõzés - ez az a két erõ,mely tettekre bírja az embereket. Támassz ínséget,kormányozd a véleményeket és felboríthatsz minden meglevõ rendszert,bármilyen szervezett is legyen az."

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2.025 hozzászólás
nem kicsit jobboldali a cikk, a végefelé átmegy zsidózásba...
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.

Ralph

Ralph

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.093 hozzászólás
"Van az atombomba ledobásának egy másik vetülete is, mégpedig az, hogy nem szabad a pokollal játszani:
"1945 nyarán az amerikai Indianapolis cirkáló titkos küldetést teljesített: az atombombát szállította Tinian szigetére. A titkolózás miatt a visszaúton is magányosan hajózó cirkálót megtorpedózta és 15 perc alatt elsüllyesztette egy japán tengeralattjáró. A kilencszáz túlélõ cápáktól hemzsegõ vízben találta magát. A foparancsnokságon kezdetben fel sem fogták a hajó elvesztését, a segítség csak öt nap múlva érkezett meg, de már csak 316 embert tudtak megmenteni."
Tragikus véletlen, balszerencse vagy végzet? Vagy mégis létezik, Isteni igazságszoláltatás?...."
(http://www.freedom.h...i/Atombomba.htm)

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
thx

the_d

the_d

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.416 hozzászólás
BOIT, de nem használják (burst out in tears)

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
Van ellentétje a LOL-nak?

pl. COL?

the_d

the_d

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.416 hozzászólás
hasznosak a tollak.......tiszticcsa a fogadat:)

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás
De ha bezárod és melegíted, akkor túlnyomás keletkezik az üvegben és szétfeszíti azt. Nem is beszélve arról, hogy nem a legfinomabb egy olyan lúdleves amiben egyben van a mártonnapi vacsi, tollastúl, belestûl...
"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!"

bptitans.hu

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
a melegitest minden uveg birja.
egyedul a gyors lehutest nem birja minden uveg

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.278 hozzászólás

ez ahelyes hozzállás :D fel kell tõteni vízzel az üveget sót borsot meg zöldségeket bele és bezárni. felrakni a tûzre és kész a leves

feltéve hogy hõálló üveg....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.333 hozzászólás

De ettõl az okoskodástól a gúnár még rohadtul megpurcan az üvegben (vagy azon kívül, ha úgy tetszik). :D

ez ahelyes hozzállás :D fel kell tõteni vízzel az üveget sót borsot meg zöldségeket bele és bezárni. felrakni a tûzre és kész a leves

nkarcsi

nkarcsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.380 hozzászólás
Pont errõl szól a Pánik szoba is :)

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
De ettõl az okoskodástól a gúnár még rohadtul megpurcan az üvegben (vagy azon kívül, ha úgy tetszik). :D

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás

kalaius: ebben vagy ezzel én inkább nem vitatkoznék.
;-)
"Kossuth 1840-ben a pesti vármegyei közgyûlésen a "legnagyobb magyar"-nak nevezte Széchenyit, amit õ visszautasított, hiszen a Szent István-i szellemiség követõjeként a szent királyt tartotta példaképének, s egyben a legnagyobb magyarnak is. Az utókor azonban eszmeisége, hazaszeretete, áldozatkészsége, életmûve elõtt tisztelegve gróf Széchenyi Istvánt azóta is legnagyobbjai között tartja számon."
(forrás:http://www.herend.co...resmagyarok.htm)
EZ a lényeg!
Persze szerintem.

Tökéletes érvelés, meg kell hagyni ;)

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.333 hozzászólás
egy kis zen:

"Egy napon Lu Keng kormányzó a következõ történetet mesélte Nan-csüannak:
– Egyszer egy ember a fejébe vette, hogy palackban fog libát nevelni. Telt az idõ, és a liba akkorára nõtt, hogy nem fért ki többé a palack száján. Az ember nem akarta, hogy a libának bántódása essék, de a palackot is sajnálta széttörni. Mit tennél a helyében, mester?

– Kormányzó! – szólította õt Nan-csüan.

– Tessék.

– Kinn van!"

szerinem:
mivan ha a 2 világ (a külsõ és belsõ) felcserélõdik, mi a különbség?
Semmi.
a "PALAPCK" nem csak a kacsát zárja be hanem engem is kizár a benntrõl. benntrõl nézve a kinnt van bezárva a palackba. attól hogy a ha a 2 világ tokéletesen egyforma lenne akkor nem lenne eggyik sem elzárva a másiktól annak ellnére hogy vallamelyik a palackban van.

A kinnt és bennt nézõpont kérdése tetszõlegesen cserélhetõ, és akkor már én vagyok a palackban a kacsa pedig kinnt, holott mindenki maradt ugyanott.
(vagy mégsem maradt mindenki ugyanott?)

ugyanakkor a palack (világa, amit én hozok létre) lehet az én világom része is. a belsõn belüli nyitott világ amit nem dugó zár le hanem a saját magam által létrehozott korlátok által válok rabbá.

:)

Ralph

Ralph

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.093 hozzászólás
kalaius: ebben vagy ezzel én inkább nem vitatkoznék.
;-)
"Kossuth 1840-ben a pesti vármegyei közgyûlésen a "legnagyobb magyar"-nak nevezte Széchenyit, amit õ visszautasított, hiszen a Szent István-i szellemiség követõjeként a szent királyt tartotta példaképének, s egyben a legnagyobb magyarnak is. Az utókor azonban eszmeisége, hazaszeretete, áldozatkészsége, életmûve elõtt tisztelegve gróf Széchenyi Istvánt azóta is legnagyobbjai között tartja számon."
(forrás:http://www.herend.co...resmagyarok.htm)
EZ a lényeg!
Persze szerintem.