"Régen, ha meg akartuk nézni a lányok fenekét, le kellett húzni a bugyijukat.
Ma meg, ha meg a karjuk nézni a lányok bugyiját, szét kell húzni a feneküket."
Nagy igazság, ment is aláírásba....
"Régen, ha meg akartuk nézni a lányok fenekét, le kellett húzni a bugyijukat.
Ma meg, ha meg a karjuk nézni a lányok bugyiját, szét kell húzni a feneküket."
NE ÍGY! NE ÍGY!
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
1. Személyeskedõ - vagy bármely embercsoport tagjának - az emberi méltóságát sértõ hozzászólások. Nemzeti, etnikai, vallási, kulturális, nemi és faji alapú elõítéleteknek és megkülönböztetéseknek - akár burkolt formában is - hangot adó megnyilvánulások. A fentiek megszegése akár azonnali kizárást eredményezhet (lásd moderálási alapelvek). (...)
3. Bárminemû politikai állásfoglalást tartalmazó, illetve ilyen célból létrejött megnyilvánulások. Valamelyik aktuális politikai csoport (kormánypárti vagy ellenzéki) érdekeit képviselõ online magazinok tartalmi anyagainak linkelése.
NE ÍGY! NE ÍGY!
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Nem tudom, hogy merjek-e kérni.[...]Bár a szerelemrõl nem értek egyet, mert igenis van létezik. Nálunk van ha kell valakinek.
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
"Egyedül születünk és egyedül távozunk, a barátság, a jóság, a szerelem, mindez csak a gyengéknek való."
NE ÍGY! NE ÍGY!