Ez azon alapszik, hogy õ azt gondolja, hogy én azt gondolom...Megbeszélés nélkül egyszerûen nem lehet más stratégia...
Pontosan így van ahogy mondod.
Ez azon alapszik, hogy õ azt gondolja, hogy én azt gondolom...Megbeszélés nélkül egyszerûen nem lehet más stratégia...
A sebesség mindent megold.
Ez azon alapszik, hogy õ azt gondolja, hogy én azt gondolom...Megbeszélés nélkül egyszerûen nem lehet más stratégia...És ezt nem kell megbeszélni egymással?
És ezt nem kell megbeszélni egymással?Csak akkor kapcsolják fel/le a lámpát, amikor elõször járnak ott, másodszorra, harmadszorra már nem. Azt nem kötötte ki a feladat, hogy kötelezõ kapcsolgatni a lámpát.
Én is ezt írtam.
Mi van akkor, ha az elítéletk, azt találják, ki, hogy ha ugyanazt az embert viszik ki a lámpához, aki már volt egyszer az nem nyúl a lámpához
így csak azt kell számolgatniuk, hogy hányszor változott a lámpa, tehát fel, vagy le lett kapcsolva? Én ezt csinálnám, még ha nem is beszélhetnék a többiekkel....
Látják a lámpa fényét vagy nem? Mert ha látják akkor könnyû.
kifejtenéd ?Látják a lámpa fényét vagy nem? Mert ha látják akkor könnyû.
Mérik a fogyasztást és így látják, hogy mikor, hányszor kapcsolódott fel a villany, aztán átlépnek a téridõkontinumo...stb.
...
Hányadik leszel,ha megelõzöd az utolsó?
Hányadik leszel, ha megelõzöd a 2.-at?