Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Világmegfejtõs - filozofálgatós - idézgetõs - elméletgyártós

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1040 hozzászólás a témában

Zoomstag

Zoomstag

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.046 hozzászólás

Egy éjszakát tölt együtt a pap, a kertész és az ügyvéd.
Másnapra az ügyvédet gyilkosság éri.
Ki volt a tettes?

A pap volt.
Mert aki a virágot szereti, rossz ember nem lehet...
(ennyire fussa tõlem)

Izomtéridõninja-geológus!

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
mindegy melyik, mert a szultánnak csak szép lányai vannak.:D nem? Neked megvan a megoldás? Ha igen, akkor szerintem oszd meg!

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás

A szultános- háremeshez valakinek van valami ötlete?

Mindegy, melyiket választod, amíg elég hitelesen állítod, hogy "szerintem õ a legszebb" :)

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
szerintem az utolsót kell választania, és az összes többit végigvárnia/ számolnia, ha nincsenek "sorszámozva" a csajok, és csak egyszer mennek el elõtte.

hogyan dönthetnél a legjobban úgy, ha türelmetlenség és a szabadulni akarásod miatt nem ismered az összes lehetõséget? úgyis olyan filozófikus népek a keletiek, hát ez szerintem kielégíti õket...

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 hozzászólás
A szultános- háremeshez valakinek van valami ötlete?
:toad:Az élet olyan tragikus, az egyik nap még itt van az ember, a másik nap meg szintén.

zoozoo

zoozoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 857 hozzászólás

Módosításról és kevesebb hülyeségrõl hallottál már?

Mármint én?
30 forintosra: "Meg fogtok ütni, ha elmondom a megoldást." + van egy ilyen vicc is.
"Nice boys don't play rock and roll"

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Módosításról és kevesebb hülyeségrõl hallottál már?

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

zoozoo

zoozoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 857 hozzászólás

tippek: elvarászolt kastély, Lipót...LSD?

Nahát, micsoda ötletek :)

zoozoo

zoozoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 857 hozzászólás
A 30 forintosnak szerintem az a megoldása, hogy a maradék 1ft a mesélõé :D

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Azta...

Feltettem a kérdést barátnõmnek, aki elsõre rávágta, h Kilimanjaro, csak azt nem értette, hogy honnan vettem az ajtót :)
Akkor nem is annyira egyértelmû :)

Feltöltött kép

És kék, meg sárga. Az oldal címe, ahonnan van, "junglephoto" :D

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.278 hozzászólás

bennszülött csoport alpesi sí világkupát néz, és jól behûtõttek, mivel vendégül hívták az eszkimókat...?:D

jégtömb: anno egy angolkönyvünkben is volt egy ilyen sztori, hogy meggyilkolja az asszony az urát, mert úgy hallotta a szomszédtól, hogy félrelép, de a detektív nem találja a gyilkos tárgyat, mert az egy jégszobor volt, amit az aznap esedékes házassági évfordulójukra rendelt a férj...

volt ilyen jégcsapos is
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
bennszülött csoport alpesi sí világkupát néz, és jól behûtõttek, mivel vendégül hívták az eszkimókat...?:D

jégtömb: anno egy angolkönyvünkben is volt egy ilyen sztori, hogy meggyilkolja az asszony az urát, mert úgy hallotta a szomszédtól, hogy félrelép, de a detektív nem találja a gyilkos tárgyat, mert az egy jégszobor volt, amit az aznap esedékes házassági évfordulójukra rendelt a férj...

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás

Csilláros-gyilkosra szerintem az a megoldás, hogy egy jégtömbön állt a remete nõ. Lehet, hogy ez csak azért jut az eszembe...mert szerintem máris ku..va hideg van és mert utálom a telet...?

EZ a megoldás! Gratula!

FreeRaz

FreeRaz

vendég

• fórumtag
  • 218 hozzászólás
Iceshark megelõzött, én is arra gondoltam

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Igen, hõség van, felül kéket látsz, ahol sárgát, hol vagy?

Ez már nagyon spoiler

Ez meg a megfejtést ábrázolja

És igen :)

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.036 hozzászólás

Én kérdésem; napokig utazol szörnyû hõségben, kietlen tájakon, már mindent sárgának és kéknek látsz. Aztán beérsz a dzsungelbe, és érzékszerveidet annyi inger éri, hogy megfájdul a fejed, csak bolyongasz a csillogó útvesztõkön. Belépsz egy ajtón, és hirtelen 0 fok alá esik a hõmérséklet. A síelõk vidáman integetnek. Hol vagy?

...Dubai?...

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"

hegyi kecske ; zõdcség ; városi vadász

a bringaszállító

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 hozzászólás
Igen, beütöttem a google-ba, de minden féle nyílászárót dobott ki, valami segítség?
És a szultán-lányoshoz is ha lehet.
:toad:Az élet olyan tragikus, az egyik nap még itt van az ember, a másik nap meg szintén.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Egyik sem, viszont gúgli tuti h ad majd' egy millió releváns találatot rá, ha ügyesen keresel :)

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 hozzászólás
tippek: elvarászolt kastély, Lipót...LSD?

Gyilkosság éri :)

A síelõs egyáltalán nem baromság, még az a legkomolyabb, legkönnyebb és legéletszerûbb az összes eddigi közül :)

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Gyilkosság éri :)

A síelõs egyáltalán nem baromság, még az a legkomolyabb, legkönnyebb és legéletszerûbb az összes eddigi közül :)